- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.761
Tm cnm üzülmeyim bende o zmn. Takım için üzülüyorum aslında. Daha fazla verip level atlatmak isterim çünkü ama dediğin gibi bu kilolarda bu kadar oluyor.Mehfam önceki serüvenimde ben de çok üzülüyodum az gidiyo diye ama bu sefer üzülmüyorum yüzde olarak kötü olmuyo bizim kilolarda. Veriyosun ya ona bak
Aynen gitmiyo malesef ağlayıp zırlasaktaTm cnm üzülmeyim bende o zmn. Takım için üzülüyorum aslında. Daha fazla verip level atlatmak isterim çünkü ama dediğin gibi bu kilolarda bu kadar oluyor.
Kesinlikle gitmiyor.Aynen gitmiyo malesef ağlayıp zırlasakta
Yarın zıp zıp var aç karnına zıplanır mı acabaKesinlikle gitmiyor.
Zıplama demişken bugün yarış yoktu demi
Düzeltme :Ha zırlama imiş o, zıplama okumuşum
En fazla midemiz yerlerde gezerYarın zıp zıp var aç karnına zıplanır mı acaba
Bu hafta ikimiz için de güzel olsun o zaman :)İnşallah canım. Ramazanda bayramına kurtulurum inşallah 8lerden
Ayrıca eski denizin dönmesine çok sevindim. Ben de sayende gaza geliyorum.
Tatlım şimdi spor ve kilo da mı rakipleşmiş oluyoruz nasıl oluyor bana Bi anlatır mısın? Şimdilik rakibine değil de kardeşine gibiGünaydın tatlım rakipleşmişiz
Buyrunnnn düelloya
**Kilolardan bagimsiz**
pawlover @KuruPapatya @balpamuk @Cagrihilal1 Mehfam U Umudumvar07 dennisgo melita09 @Calypso95 nrmyn @Umutumut82 @arasveannesi @hanmeli Ceylansnn @bluuee @Leyl-i-fer kardelelen321 birsevgi
Eki Görüntüle 2625171
Ben 68,6.. ay şuraya park edeyim biraz dediğim yere gelmeyi hedefliyorumHaydi alayım yeni hedefleriunuttuklarım varsa affola
Cherry Mom
kardelelen321
melita09
nrmyn
@reyyanmeftuni
@Calypso95
birsevgi
@Leyl-i-fer
dennisgo
@balpamuk
@bluuee
@arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
U Umudumvar07
@KuruPapatya
Himm 65.9 diyeyimHaydi alayım yeni hedefleriunuttuklarım varsa affola
Cherry Mom
kardelelen321
melita09
nrmyn
@reyyanmeftuni
@Calypso95
birsevgi
@Leyl-i-fer
dennisgo
@balpamuk
@bluuee
@arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
U Umudumvar07
@KuruPapatya
OoBuyrunnnn düelloya
**Kilolardan bagimsiz**
pawlover @KuruPapatya @balpamuk @Cagrihilal1 Mehfam U Umudumvar07 dennisgo melita09 @Calypso95 nrmyn @Umutumut82 @arasveannesi @hanmeli Ceylansnn @bluuee @Leyl-i-fer kardelelen321 birsevgi
Eki Görüntüle 2625171
73.6 ydim 72.9 u görmeyi hedefliyorum bu haftaHaydi alayım yeni hedefleriunuttuklarım varsa affola
Cherry Mom
kardelelen321
melita09
nrmyn
@reyyanmeftuni
@Calypso95
birsevgi
@Leyl-i-fer
dennisgo
@balpamuk
@bluuee
@arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
U Umudumvar07
@KuruPapatya
Acaba biraz yüksek mi tutsam 72.5 falan mı desem,Ookardelelen321 yeni takipçim valla benim reglimin bittiği bir hafta olacak ona göre
73.6 ydim 72.9 u görmeyi hedefliyorum bu hafta
96.9Haydi alayım yeni hedefleriunuttuklarım varsa affola
Cherry Mom
kardelelen321
melita09
nrmyn
@reyyanmeftuni
@Calypso95
birsevgi
@Leyl-i-fer
dennisgo
@balpamuk
@bluuee
@arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
U Umudumvar07
@KuruPapatya
Rakipcim hayırlı mubarek olsun rekabetimiz
Geçmiş olsun hasta olmak bile lüks oldu hastaneye gidemiyoruzNedir bu kizlar kacirdim kusura bakmayin..2 gun cok zor gecti bizim icin..babannem.rahatsizlandi..acile goturup goturmemek konususnda kararsiz kaldik.
Regl nedeniyle ödem varsa zaten regl bitince bu kiloda olacaksın bence :)Acaba biraz yüksek mi tutsam 72.5 falan mı desem,
Ay evet hatırladımİlk diyete başladığım zaman diyordum ki 60 kiloya insem yeter. Sonra bu hedef 57 oldu. Daha sonra yok dedim bu da yetmedi ve buraya rastladım ve 53 olsun dedim. Listeye girebilmek için ancak 51 olması gerektiğini söylediCherry Mom
E bu daha cazip geldi neden olmasın ki dedim.
Velhasıl kelam Şimdi ise 51 olunca acaba 49 falan ister miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?