• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Of oyle bi anı bende de var.agzindan laf almak isteyen yengem sormuş cocuguma annen senle oynamıyomu,yoo annem hep mutfakta,sana kek mi yapiyo,yooo🙃
Uzuldum kirildim kizdim😔

Ben de çok üzülmüştüm yaa kendimin farkına vardım.🙈

Kızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.🙈 O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm...🙈 Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....
Ya minnoş gülsen mi üzülsen mi bilememişsindir🙈😂
Kızlar ben bugün kaçamağın dibine vurmak istiyorum. Bir haftayı geçti hala lavaboya çıkamadım. Tıka basa yemek yemek istiyorum 🤔🙄🙄
Yok yook yapma 🙄🙄 yeşilçay iç maydanoz suyu iç 🙄🙄

Kızım 3 yaşındayken bir gün bir şey oldu ve kızdım ona. Bana şöyle söyledi: “sen mutfağına git!!!” Çocuk beni nasıl konumlandırmış artık kafasında... O kadar bozuldum o kadar ağır geldi ki.🙈 O an balyoz gibi kafama indi resmen ömrümü mutfakta çürüttüğüm...🙈 Ve üzüldüm. Elimden geldiğince pratik ve hızlı çıkmaya çalışsam da yine de mutfaktan çıkamıyorum hala... Ya yemek ya bulaşık ya makine boşalt.... Hele karantina da ne olduysa günde 3 defa kesin doldur boşalt oluyor o makine. Hayret ediyorum....
Herşey dörtlük dörtlük yapmak istersek malesef mutfak yaşam alanına dönüşüyor. Ama bazen sallamak lazım sürekli aynı ritim de takılmayın bence bulaşık bir gün de geç yikansin yemek tek çeşit olsun çok yıpratmayın kendinizi kimse işten saymıyor bunları yoruldugumuzu bile anlamıyor kimse sallayın gitsin

Herşey dörtlük dörtlük yapmak istersek malesef mutfak yaşam alanına dönüşüyor. Ama bazen sallamak lazım sürekli aynı ritim de takılmayın bence bulaşık bir gün de geç yikansin yemek tek çeşit olsun çok yıpratmayın kendinizi kimse işten saymıyor bunları yoruldugumuzu bile anlamıyor kimse sallayın gitsin
Çok doğru bende hiç fazla yemek yapmam yapamam zaten oğlum bırakmıyor.ama biraksada yapmazdim kendime vakit ayirirdim 5 çeşitte olsa 2 çeşitte doyacaksin işte 😁

Aslında önceki kadar az yemiyorum ama bende anlamadım neden böyle olduğunu
Karnında bir şişlik rahatsız edici bir ağrı falan yoksa yediklerinle alakalıdır büyük ihtimalle yani kabızlık gibi degil normal biseydir

menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates salatalık 5 zeytin 1 dilim.ekmek
oglen 1 tabak.nohut yemeği
ara yarım elma 1 hurma
aksam 1 kase çorba ve salata

spor 1 saat bisiklet +500 bölgesel + ziplar
Neee bensiz nohut muuu 🤪

Back
X