• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

27 Nisan Zıpzıp Sonuçlarıı :spor:

Bu kadar zamandır yarışlara katılan bendeniz ilk defa 1. liği yakalayarak ufak bir şok geçiriyorum;

1. birsevgi birsevgi 5000 zıpzıp 🦸🏻‍♀️ :-) :KK61: sevinç gözyaşları bunlar :skandal::KK70:)

Ex rakibim dennisgo dennisgo ise 4000 zıpzıp ile 2.liği yakalıyor 💪🏻:KK9: 🦸🏻‍♀️

Vee yes fit kızlarından pawlover pawlover 3600 zıpzıp ile 3. lüğe ev sahipliği yapıyor🦸🏻‍♀️:KK36:

katılımlarından dolayı müessesemizden teselli ödülü kazananlar :
Cherry Mom Cherry Mom 2200 zıpzıp :sinirli:
C Cagrihilal1 2000 zıpzıp
:sinirli:
hanmeli hanmeli 1000 zıpzıp :sinirli:
balpamuk balpamuk 1000 zıpzıp :sinirli:

:confused::confused::confused::confused:

27 Nisan Zıpzıp Sonuçlarıı :spor:

Bu kadar zamandır yarışlara katılan bendeniz ilk defa 1. liği yakalayarak ufak bir şok geçiriyorum;

1. birsevgi birsevgi 5000 zıpzıp 🦸🏻‍♀️ :-) :KK61: sevinç gözyaşları bunlar :skandal::KK70:)

Ex rakibim dennisgo dennisgo ise 4000 zıpzıp ile 2.liği yakalıyor 💪🏻:KK9: 🦸🏻‍♀️

Vee yes fit kızlarından pawlover pawlover 3600 zıpzıp ile 3. lüğe ev sahipliği yapıyor🦸🏻‍♀️:KK36:

katılımlarından dolayı müessesemizden teselli ödülü kazananlar :
Cherry Mom Cherry Mom 2200 zıpzıp :sinirli:
C Cagrihilal1 2000 zıpzıp
:sinirli:
hanmeli hanmeli 1000 zıpzıp :sinirli:
balpamuk balpamuk 1000 zıpzıp :sinirli:

:confused::confused::confused::confused:
Teselli ödülü de merdane 😂😂kafamıza kafamıza indirmiş 🤣🤣

Diyette dönüşüm diye bir şey var kabul edin sizde 😂😂

Rakipcim ben de dönüşümcüyüm. E madem dönüşümleri biliyorsun da dün niye bana 1 dilim kek yedim diye kaçamaklı olmuş dedin😍 Meğer ikimizde dönüşümcüymüşüz işte😂😂😂

Bacaklarımı hissetmiyorum yarının boş olması çok isabet oldu😂😂😂

Ya siz şakasınız gerçekten.😂😂😂
Yemin ediyorum bacaklarımdaki kaslar koptu falan zannettim 1000 zıp zıp a. Ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum. Siz şu an evde ördek yürüyüşü yapıyorsunuz ya da emekliyorsunuz muhtemelen🙈😂😂😂
Hayır her şeyi geçtim şimdi yattım. Popomu sağdan sola döndürürken popom bacaklarım felaket acıyor. Nasıl uyuyorsunuz bi bana da deyin hele??😂🙈🙈🙈

Ya siz şakasınız gerçekten.😂😂😂
Yemin ediyorum bacaklarımdaki kaslar koptu falan zannettim 1000 zıp zıp a. Ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum. Siz şu an evde ördek yürüyüşü yapıyorsunuz ya da emekliyorsunuz muhtemelen🙈😂😂😂
Hayır her şeyi geçtim şimdi yattım. Popomu sağdan sola döndürürken popom bacaklarım felaket acıyor. Nasıl uyuyorsunuz bi bana da deyin hele??😂🙈🙈🙈
Alışık olmayınca zorlar beni de 8 bin zorlamıştı çok uyuyamamıştım ağrıdan 😂

Rakipcim ben de dönüşümcüyüm. E madem dönüşümleri biliyorsun da dün niye bana 1 dilim kek yedim diye kaçamaklı olmuş dedin😍 Meğer ikimizde dönüşümcüymüşüz işte😂😂😂
Rekabet olunca cirkinlesiyorum ben 🤣🤣😂😂 liste çok uzundu ben sadece keki ve simidi gördüm simidin çeyrek olduğunu tok karnına okuyunca idrak ettim 🤣🤣

Back
X