• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ceylansnn Ceylansnn biberiye çayı tüketebilirsin canım o belki faydası dokunur sana. Ben hergün bir tutam biberiye+biraz yeşil çay+ bir dilim limon+1 çubuk tarçın koyup kendi bitki çayımı yapıyorum hazımsızlık, sindirim falan iyi geliyor deneyebilirsin. Ama mide rahatsızlığın var mı bilmiyorum da ülser gibi mide rahatsızlıklarından biri varsa biberiye tüketme yoksa deneyebilirsin 😊

Ceylansnn Ceylansnn biberiye çayı tüketebilirsin canım o belki faydası dokunur sana. Ben hergün bir tutam biberiye+biraz yeşil çay+ bir dilim limon+1 çubuk tarçın koyup kendi bitki çayımı yapıyorum hazımsızlık, sindirim falan iyi geliyor deneyebilirsin. Ama mide rahatsızlığın var mı bilmiyorum da ülser gibi mide rahatsızlıklarından biri varsa biberiye tüketme yoksa deneyebilirsin 😊
Doğum günün kutlu olsun bu arada 🥳

27 Nisan Zıpzıp Sonuçlarıı :spor:

Bu kadar zamandır yarışlara katılan bendeniz ilk defa 1. liği yakalayarak ufak bir şok geçiriyorum;

1. birsevgi birsevgi 5000 zıpzıp 🦸🏻‍♀️ :-) :KK61: sevinç gözyaşları bunlar :skandal::KK70:)

Ex rakibim @dennisgo ise 4000 zıpzıp ile 2.liği yakalıyor 💪🏻:KK9: 🦸🏻‍♀️

Vee yes fit kızlarından pawlover pawlover 3600 zıpzıp ile 3. lüğe ev sahipliği yapıyor🦸🏻‍♀️:KK36:

katılımlarından dolayı müessesemizden teselli ödülü kazananlar :
Cherry Mom Cherry Mom 2200 zıpzıp :sinirli:
@Cagrihilal1 2000 zıpzıp
:sinirli:
@hanmeli 1000 zıpzıp :sinirli:
balpamuk balpamuk 1000 zıpzıp :sinirli:

:confused::confused::confused::confused:
Oooo rakibim zıp zıp birincisi olmuş. Korkmaya başladım 😨

Back
X