Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün ben giremedim eşimin tatiliydi hiç kalkmadı pc nin başından ama şimdi işe gitti pc bana kaldı:27::27
bu hafta çok azimli olmam lazım kızlar. ayda kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o verirsen aylığımın hepsini sana vercem naparsan yap dedi:52::52: o yüzden yemiycem içmiycem o kiloları vericem. ayda yardım edip motive verin kızlar bana çünkü ben kaybedersem benden daha kötü birşey istedi oww:17::17:

inanma bence banada söylenmişti bi zamanlar o sözler :60::60: ne istediki acep merak ettim :27:

selam kızlar bugünkü menüm

sabah kalkınca 1 bardak su ve bir tutam dereotu
kahvaltı
yarım tabak sahandA Yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
bol yeşil salata
kk peynir
1 şekerli çay
4-5 kaşık yoğurt
gün içinde 3 litre su içiyorum

ara bir bardak pekmezli ılık süt ve 1 yeşil elma

akşam 1 kase mercimek çorbası

şimdi yine elma yiyorum

selam kızlar bugünkü menüm

sabah kalkınca 1 bardak su ve bir tutam dereotu
kahvaltı
yarım tabak sahandA Yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
bol yeşil salata
kk peynir
1 şekerli çay
4-5 kaşık yoğurt
gün içinde 3 litre su içiyorum

ara bir bardak pekmezli ılık süt ve 1 yeşil elma

akşam 1 kase mercimek çorbası

şimdi yine elma yiyorum
canım yumurtayı sahanda değilde haşlama yesen daha az kalorili olur bide şekeri azaltırsan daha iyi sonuç alırsın bu arada tuğbacım sen kaç kiloydun ?

inanma bence banada söylenmişti bi zamanlar o sözler :60::60: ne istediki acep merak ettim :27:

yok eşim sözüne sadıktır şimdiye kadar giripte benim kazandığım bütün iddaların karşılığını aldım ondan şüphem yok ne istediği bana özel kalsın artık:17::17:
bu arada yukarda 4.5 ayda 11 kilo vermem lazım yazmıştım rakamlar çıkmamış neyse bakalım inş. ben kazanıcam:74::74::74:

takyoncum teşekkür ederim öncelikle inşaallah elimden geldiğince paylaşıcam neler yaptığımı.hatta hemen yazayımmı bugünkü menümü?
sabah geç kalktım malesef :( ama değdi gece boyunca spor videoları indirdim :))
öğlen 6 kaşık kapuska yedim bol limon ve yoğurlu 1d. kepekli ekmek eşeliğinde
ara öğünde 1tane portakal yedim
akşamdaa patlıcan yemeğim var daha yemedim:56:
sizlere bir şey sormak istiyorum kızlar leslie ablanın yürüyüş egzersizlerini kaç milde yapmak uygun olur birde saat kaçta yapılır.

gülhancım indirdim leslie sansonun videolarını canım teşekkür ederim.
görüşmek üzere...

canım yumurtayı sahanda değilde haşlama yesen daha az kalorili olur bide şekeri azaltırsan daha iyi sonuç alırsın bu arada tuğbacım sen kaç kiloydun ?

evet biz zaten çok nadir yiyoruz sahanda yumurtayı eşim sevmez zaten çok,, biz genelde haşlama yiyoruz merak etme şekere gelince zaten günde taş çatlasa 2-3 bardak çay içiyorum iki şekerli oda, bu arada kilo cetvelinde yazıyo kilom ama yinede söyliyim 76:52::52:

evet gelelim benim mönüme herkese yorum yapmak kolay geliyo bakalım bana neler denecek kıslar yaaaaa ben azıcık kaçamak yaptım bugün ama pazar günü diye sadece bide zaten adet olamadığım için müthiş şiştim bugün tartıda çok fazla gördüm kendimi bi olsamda rahatlasam ya neyse bugünki mönüm şöyle

sabah
2 bardak şekersiz çay
çeyrek ekmeğe kaşarlı tost

öğlen 1 porsiyon kısır yedim

arada 1 tane küçücük poaça gezmeye gitmiştik kıramadım yedim işte :((

akşam
daha yemedim ama çok hafif geçirecem akşamı çünki suçum çok bugün bide kızım çok ısrar etti tadelle yedim bitane ben istemedim ama sadece o istedi diye yedim inandınız demi :52:

yok eşim sözüne sadıktır şimdiye kadar giripte benim kazandığım bütün iddaların karşılığını aldım ondan şüphem yok ne istediği bana özel kalsın artık:17::17:
bu arada yukarda 4.5 ayda 11 kilo vermem lazım yazmıştım rakamlar çıkmamış neyse bakalım inş. ben kazanıcam:74::74::74:

:60::60:
inşallah kazanırsın canım kesinlikle destekçiniz hepimiz :70:

takyoncum teşekkür ederim öncelikle inşaallah elimden geldiğince paylaşıcam neler yaptığımı.hatta hemen yazayımmı bugünkü menümü?
sabah geç kalktım malesef :( ama değdi gece boyunca spor videoları indirdim :))
öğlen 6 kaşık kapuska yedim bol limon ve yoğurlu 1d. kepekli ekmek eşeliğinde
ara öğünde 1tane portakal yedim
akşamdaa patlıcan yemeğim var daha yemedim:56:
sizlere bir şey sormak istiyorum kızlar leslie ablanın yürüyüş egzersizlerini kaç milde yapmak uygun olur birde saat kaçta yapılır.

gülhancım indirdim leslie sansonun videolarını canım teşekkür ederim.
görüşmek üzere...

canım listen çok güzel afiyet olsun canım ben leslie nin 5 milliğini indirmiştim vaktim olmuyor bitiremiyorum yarım yarım yapıyorum bende bu leslide uzman değilim hep ihmal ediyorum onu :9:

evet biz zaten çok nadir yiyoruz sahanda yumurtayı eşim sevmez zaten çok,, biz genelde haşlama yiyoruz merak etme şekere gelince zaten günde taş çatlasa 2-3 bardak çay içiyorum iki şekerli oda, bu arada kilo cetvelinde yazıyo kilom ama yinede söyliyim 76:52::52:

evet ya cetvele bakmadım hiç :9::9:

evet gelelim benim mönüme herkese yorum yapmak kolay geliyo bakalım bana neler denecek kıslar yaaaaa ben azıcık kaçamak yaptım bugün ama pazar günü diye sadece bide zaten adet olamadığım için müthiş şiştim bugün tartıda çok fazla gördüm kendimi bi olsamda rahatlasam ya neyse bugünki mönüm şöyle

sabah
2 bardak şekersiz çay

akşam
daha yemedim ama çok hafif geçirecem akşamı çünki suçum çok bugün bide kızım çok ısrar etti tadelle yedim bitane ben istemedim ama sadece o istedi diye yedim inandınız demi :52:

:37::37:seni gidi yalancı sen istemeseydin kimse yediremezdi tadelleyi sana neyse küçük bir kacamak olmuş boşver bu arada valla menün gayet masum:1::1::1

Son düzenleme:
:37::37:seni gidi yalancı sen istemeseydin kimse yediremezdi tadelleyi sana neyse küçük bir kacamak olmuş boşver bu arada valla menün gayet masum:1::1::1

aşk olsun ama insan inanmış gibi yapar en azında demi :60::60: teşekkür ederim canım ama çok şişim yaa göbeğim kocaman oldu bu hafta niyeyse :53:

kızlar içimden bi ses diyoki bana kalk git mısır patlat ye diyo yağsız ve tuzsuz yapsam bişey olurmuki acep ???

teşekkür ederim gülsümcüm.. ben de elimden geldiğince paylaşım yapacağım.. ve inşallah da kilolardan kurtulacağız hepbirlikte :16:

inşaAllah canım her zaman birbirimizin destekçisiyiz tam dayanamıyorum dediğimiz anda diğer arkadaşlar tarafından çok güzel gaz veriliyor tam yol ileriiii :9::9::9::9:

dün ben giremedim eşimin tatiliydi hiç kalkmadı pc nin başından ama şimdi işe gitti pc bana kaldı:27::27
bu hafta çok azimli olmam lazım kızlar. ayda kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o verirsen aylığımın hepsini sana vercem naparsan yap dedi:52::52: o yüzden yemiycem içmiycem o kiloları vericem. ayda yardım edip motive verin kızlar bana çünkü ben kaybedersem benden daha kötü birşey istedi oww:17::17:

valla pek merak ettim doğrusu ne istedi :64:

görüşürüz demeden görüşecez galiba begümcüm ben giremedim hafta sonu şimdi geldim hemen açtım takıma bakmak için yani boşuboşuna güle güle demiyim sabaha burdasın zaten tükanı sen aç yarın :60::60:

aynen ben açıyorum gülhancım.Günaydınnn

sabah
2 bardak şekersiz çay

akşam

kızlar içimden bi ses diyoki bana kalk git mısır patlat ye diyo yağsız ve tuzsuz yapsam bişey olurmuki acep ???

bana o kadar da fazla gelmedi be canım.fena syılmaz pazar için bence

ii geceler canımcım yarın ilk ben gelcem bak görürsün hı:33::33::33:

dükkanı ben açtım canım :9::9::9:

Back
X