- Konu Sahibi Cherry Mom
- #346.101
Müdür naber yaaArtık biliyorsunyarışma işleri müdürü bendeniz hahah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müdür naber yaaArtık biliyorsunyarışma işleri müdürü bendeniz hahah
![]()
Öyle olacak 1.5 kilo önde gidiyorum ben hep bu detokslar yüzünden ne zaman detoks yapsam o hafta ıyi kilo veriyorum sonraki 2 hafta da onu koruyacağım diye anam ağlıyor. Cuma ya o 75 i gösterek o tartı. O 75 bu bedene gelecek o kadarO zaman bu hafta çok uğraşma artı gelirsen düşürmek için haftaya düzene girsin 1,5 1,5 görelim![]()
Hahaha sahurda kafalar bi milyonMüdür naber yaaçirkinleşesim geldi
![]()
Öyle olacak 1.5 kilo önde gidiyorum ben hep bu detokslar yüzünden ne zaman detoks yapsam o hafta ıyi kilo veriyorum sonraki 2 hafta da onu koruyacağım diye anam ağlıyor. Cuma ya o 75 i gösterek o tartı. O 75 bu bedene gelecek o kadar![]()
Bi kendini sal yaa musallat oldun mübarekSaat başı tartılıyorum![]()
Bu gece ağlamıyom şanslısınız çok eğlenebilirizHahaha sahurda kafalar bi milyon![]()

Aldım valla ya yeni iş geldi kaç günde yaparsın dediler aslında 2 günlük ama 4 dedim gevşek gevşek yapıp yine ağlamıyım diyeUykusunu almış![]()
75 olmazsam cumaya beni atin gruptan. Çok pis takıntı yaptım. Cuma akşamına kadar bitmez bu haftaya kuş gibi relax olacağım sözBi kendini sal yaa musallat oldun mübarek![]()
Öğlen 1 de kalkıp sabah 6 da yattığım bir duzendeyimUykusunu almış![]()
Ooh makara kukara zamanıBu gece ağlamıyom şanslısınız çok eğlenebiliriz![]()
![]()
Öğlen 1 de kalkıp sabah 6 da yattığım bir duzendeyimUykusunu almış![]()
Ooh makara kukara zamanıBu gece ağlamıyom şanslısınız çok eğlenebiliriz![]()
![]()
EheÖğlen 1 de kalkıp sabah 6 da yattığım bir duzendeyim
Ooh makara kukara zamanıama kala kala 3 kişi kaldık galiba
Siz dans edin ben sabaha kadar tartılacağımÖğlen 1 de kalkıp sabah 6 da yattığım bir duzendeyim
Ooh makara kukara zamanıama kala kala 3 kişi kaldık galiba
Bende yiyeceğim şimdi erkenden yansın bitsin kül olsun diye
Bence sen de dans edersen 100-200 bişiler giderSiz dans edin ben sabaha kadar tartılacağım![]()
Evet bence de bir guzeeeell uyu dinlen hakettin 38 saat uyanmasan haklısın
Tartıyla münasebeti azalt beSiz dans edin ben sabaha kadar tartılacağım![]()
Sabah denedim +100 geldiBence sen de dans edersen 100-200 bişiler gider![]()
75 i gösterse azaltacagim ama yok göstermiyorEvet bence de bir guzeeeell uyu dinlen hakettin 38 saat uyanmasan haklısın
Tartıyla münasebeti azalt be![]()
Lokum olmasa çok pis uyurum amaEvet bence de bir guzeeeell uyu dinlen hakettin 38 saat uyanmasan haklısın
Tartıyla münasebeti azalt be![]()
Ayy yanlış takıma yazmışım yaa özür dilerimİyi geceler hoşgeldin![]()