- Emoji Skoru
- 42.408
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #346.161
Hayır becerememek vs değil bu. Gayet de başarılısın bence. Yalnız bu süreçte bu düşünceler çok normal. Çocuklar sürekli farklı bişey istiyordur. Sürekli evde durmaları ve sıkılmalarından dolayı bence bu olanlar. Değilse kendine haksızlık etme. Şuan çoğu kadın aynı şeyleri söyler emin ol.Kuzum hiç bir şeyi beceremiyorum. Ne annelik ne ev hanımlığı, yetemiyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Büyük kızım sürekli şikayetçi. Onları mutlu etmeye çalışıyorum onların peşinde kendime vakit ayıramıyorum. Günde 50 sayfa kitap bile okuyamıyorum düşün. Çok yorgunum çok. Bunları düşününce de ne kadar beceriksiz bir insansın herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diyorum ve devreler yanıyo.
Kitap okumaya gelince hergün illaki okunmuyor. Kendini bu konuda sıkıntıya sokma.
Sen bu dönemde birçok şeyi başarıyorsun aslında. Eşin çocukların yemek ev... Hepsi senin üzerinde. Ama şu var kendine vakit ayıramayıp, kendini dinleyemedğin için oluyor bu düşüncelerin. Motivasyon, güç istiyorsun biliyorum.
Daha fazla yıpratma kendini. Yıprattıça, düşündükçe hep bizlere oluyor olanlar...
Bu süreç geçecek inşallah. Sadece biraz zorlu geçecek ama illaki geçecek. Böyle düşün
Ha bişeyler de tam olmasın bırak olduğu gibi kalsın.