Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar çok kötüyüm ben sırtımda bıçak saplanmış gibi bi acı var kaynaşamıyorum acıyor ve birde hepsi burada comdam derma seta tüy dökücü almıştım eveli gün almaz olaydım mahfetti bacaklarımı acı içinde kıvranıyorum çok tahriş etti ve şimdide iade etmek istiyorum ama kimse ilgilenmiyo napıcam ben ya offfff hayattan soğudum valla eşimin haberi yok daha ürünün işe yaramadığından şimdi onunlada kavga edicez öğrenirse sorunsuz bi şekilde bi iade etsem başka bişey istemiyorum off çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya :43::43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
ya kızlar çok kötüyüm ben sırtımda bıçak saplanmış gibi bi acı var kaynaşamıyorum acıyor ve birde hepsi burada comdam derma seta tüy dökücü almıştım eveli gün almaz olaydım mahfetti bacaklarımı acı içinde kıvranıyorum çok tahriş etti ve şimdide iade etmek istiyorum ama kimse ilgilenmiyo napıcam ben ya offfff hayattan soğudum valla eşimin haberi yok daha ürünün işe yaramadığından şimdi onunlada kavga edicez öğrenirse sorunsuz bi şekilde bi iade etsem başka bişey istemiyorum off çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya :43::43::43::43::43::43::43:

canım geçmiş olsun eşine ne ki o ürünün senin işine yarayıp yaramadığından
acısı sana yeterken bi de onu düşünme karışmasın öyle kadın işine anlamadığı şeylere:20:
iade için gg da iletişim kısmından aldığın satıcıyı şikayet etmeyi denedin mi
geri dönerler muhakkak
benim de başıma gelmişti ama iade değil kargoyla ilgili
hemen ilgilenmişlerdi valla

tahriş içinde bepanthen krem varsa sür yoksa al eczaneden hemen
3-4 lira bişi zaten sürüver bacaklarına hemen işe yarar tatlım

Selam kızlar nasılsınız?

Dün akşam bi yakınımıza yemeğe gittik ve geç geldik. Bugün de geç uyandım. İzmirde son bikaç günüm ve daha hiç dışarıya çıkmadım gezmeye. Beni bu bikaç gün mazur görün. Elimden geldiği kadar uğramaya çalışıcam ama gelemesem de haberiniz olsun.

benim cumaya kadar çok sıkı bi diyet yapmam lazım cumaya kadar biraz kilo vermem lazım çok hırslandım beni gören herkes kilo almışsın diyo çok moralim bozuluyo :14:
veririsin inşaallah canım bu hafta olmazsa haftaya muhakak verirsin sıkma canını
tamam canım öyle yaparız sen nasıl istersen
müsait bi zamanda hallederiz
tamam canım şimdi ben açıyorum faceyi müsait olunca gel oraya
tüketici haklarına şikayet edersin en kötüsü ... eşini düşünme bence çektiğin acı yeter snaa bidfe onumu kafaya takıcan
tahriş içinde bepanthen krem varsa sür yoksa al eczaneden hemen
3-4 lira bişi zaten sürüver bacaklarına hemen işe yarar tatlım
evet bencede o kremi kullan çok iyi gelir

Selam kızlar nasılsınız?

Dün akşam bi yakınımıza yemeğe gittik ve geç geldik. Bugün de geç uyandım. İzmirde son bikaç günüm ve daha hiç dışarıya çıkmadım gezmeye. Beni bu bikaç gün mazur görün. Elimden geldiği kadar uğramaya çalışıcam ama gelemesem de haberiniz olsun.

anladım canım tamam haberimiz var merak etme ama yinede vaktin oldukça gel canım ve cuma bildirimini unutma sakın

canım geçmiş olsun eşine ne ki o ürünün senin işine yarayıp yaramadığından
acısı sana yeterken bi de onu düşünme karışmasın öyle kadın işine anlamadığı şeylere:20:
iade için gg da iletişim kısmından aldığın satıcıyı şikayet etmeyi denedin mi
geri dönerler muhakkak
benim de başıma gelmişti ama iade değil kargoyla ilgili
hemen ilgilenmişlerdi valla

iade için gg da iletişim kısmından aldığın satıcıyı şikayet etmeyi denedin mi demişsin bulamadım ora neresinde ve ben şikayet var. coma şikayette bulundum bakalım

kızlar esradan haberiniz varmı ? kayıplara karıştı bi anda cuma günü gelecekti güya bugün kaç gün oldu yok

tüketici haklarına şikayet edersin en kötüsü ... eşini düşünme bence çektiğin acı yeter snaa bidfe onumu kafaya takıcan

orası öylede son zamanlarda birkaç şey aldırdım sitelerden ve birkaçı fuzuli oldu ve boşa para gitmesine çok kızmıştı ürünler işe yaramamıştı şimdi bunuda iade edemezsem gerçekten çok kızıcak o haklı çıktı çünkü almayalım oda işe yaramıycak demişti çünkü dinlemedim allah kahretsin bunuda hallediyim birdaha sözünden çıkmıycam şu iade süresi 7gün geçmeden nasıl halledicem bilmiyorum

orası öylede son zamanlarda birkaç şey aldırdım sitelerden ve birkaçı fuzuli oldu ve boşa para gitmesine çok kızmıştı ürünler işe yaramamıştı şimdi bunuda iade edemezsem gerçekten çok kızıcak o haklı çıktı çünkü almayalım oda işe yaramıycak demişti çünkü dinlemedim allah kahretsin bunuda hallediyim birdaha sözünden çıkmıycam şu iade süresi 7gün geçmeden nasıl halledicem bilmiyorum

anladım canım bi yolu bulunur elbet burçak burda olsaydı şimdi tüm haklarını anlatırdı sana avukattır da kendisi oda şimdi yok şansından sen siteyi kurcala yine şikayet et muhakkak karşılık verirler olmazsa site yönetimine mesaj yaz onlar cevap verir

anladım canım bi yolu bulunur elbet burçak burda olsaydı şimdi tüm haklarını anlatırdı sana avukattır da kendisi oda şimdi yok şansından sen siteyi kurcala yine şikayet et muhakkak karşılık verirler olmazsa site yönetimine mesaj yaz onlar cevap verir

teşekkür ederim siteye yazdım cevap gelmedi arıyorum ulaşamıyorum yoğun diye,şikayetimvar.com yerinede yazdım bakalım bekliyorum iade günüm dolmadan halledebilsem ne ii.

teşekkür ederim siteye yazdım cevap gelmedi arıyorum ulaşamıyorum yoğun diye,şikayetimvar.com yerinede yazdım bakalım bekliyorum iade günüm dolmadan halledebilsem ne ii.

canım hiç endişelenme en kötü ihtimal tüketici haklarına başvurursun ki eminim o raddeye gelmeden hallolur işin. sadece arkasını bırakma, iade edersin :34:

burcucum hoşgeldin canım şükür kız bidaha gitmek yok bak otur oturuğun yerde :9::9: neden öyle değişkenlik göstermişki kilon hani yarım kilo felan olsa tamamda :61: neyse cumaya tam belli olur canım kilon

Yok canım 4 günde 2 kilo filan verdim, sabah her zamankileri yiyorum, öğlen 3-4 kaşık yemek bu kadar. Akşam filan yok yani :) Çoook sağlıksız farkındayım ama yiyemiyorum, içim kaldırmıyor.

Bugün biraz normale döndüm.

Sabah yarım simit, 2 ısırık poğaça
Öğle: 4 tane balık köftesi, bol salata, 1 dilim ekmek

Çok dikkat etmem lazım, yoksa verdiklerimi hop diye alırım :(

bu arada size yaptığım itirafın ardından hoş gelişmeler oldu, iştahım ondan kapalı :)

canım hiç endişelenme en kötü ihtimal tüketici haklarına başvurursun ki eminim o raddeye gelmeden hallolur işin. sadece arkasını bırakma, iade edersin :34:

valla arkasını bırakmıycam zatende daha cevap gelmedi neyse bekliyorum

gelelim bugünkü menüme sabah üzüntüden hiç birşey yiyemedim
demin 2 tane etli kabartma yedim annem yapmıştı dün baya getirmiştim eşim için ondan yedim şimdi az şekerli yeşil çay içiyorum akşama eşim evde olucak ayy yine yemek yapmam lazım fazla kaçırmazsam iidir valla 1 hafta gündüze 1hafta paşaya yani (saat 15ten 01 ekadar) bu hafta 07de gidiyo 17 de geliyo öyle oluncada akşam yemeyi yeniyo ve ona yapıyorum e bende yiyorum mecburen ama fazla kaçırmadan:52::52::52:

Yok canım 4 günde 2 kilo filan verdim, sabah her zamankileri yiyorum, öğlen 3-4 kaşık yemek bu kadar. Akşam filan yok yani :) Çoook sağlıksız farkındayım ama yiyemiyorum, içim kaldırmıyor.

Bugün biraz normale döndüm.

Sabah yarım simit, 2 ısırık poğaça
Öğle: 4 tane balık köftesi, bol salata, 1 dilim ekmek

Çok dikkat etmem lazım, yoksa verdiklerimi hop diye alırım :(

bu arada size yaptığım itirafın ardından hoş gelişmeler oldu, iştahım ondan kapalı :)
hoş gelişmeler derken noolduki ????
geçmiş olsun canımsın yaa dikkat et kendine

:86::86:neyse kızlar benim yemek yapmaya başlamam lazım eşim balık almış yapıcam ve olduğunca çok yiycem dermişim bakalım napıcaz balıktan bişey olmaz ya :97::97: sonra görüşürüz kızlar bugün giremem artık belki eşim oturdumu kalkmıyo çünkü gıcık :52::52: aaa 1 dk ama bugün ezel var dimi ya :64::64: eşim hastası neyse o bakarken bende girerim belki hadi görüşürüz :3::3:

Son düzenleme:
:86::86:neyse kızlar benim yemek yapmaya başlamam lazım eşim balık almış yapıcam ve olduğunca çok yiycem dermişim bakalım napıcaz balıktan bişey olmaz ya :97::97: sonra görüşürüz kızlar bugün giremem artık belki eşim oturdumu kalkmıyo çünkü gıcık :52::52: aaa 1 dk ama bugün ezel var dimi ya :64::64: eşim hastası neyse o bakarken bende girerim belki hadi görüşürüz :3::3:

görüşürüz canımm kolay gelsin sana bişi olmaz deyip abatma sakın :20: afiyet olsun canım :9::9:

Back
X