- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #3.441
canım ruh halini tahmin edebiliyorum bu yaşadığın normal, hava değişimindee oluyor bende çok olurum sürekli ağlarım.. sıkı bir atölye çalışması olmasaydı 19 yaşındaki kızımı yollardım hem yardım ederdi hem arkadaş olurdu oda çok bunaldı kürek mahkumu gibi atölyede kurs görüyor sabah 11.00 gece 23.00 çocuk yemeğe bile fırsat bulamıyor akşam diyordu baba iki günlüğüne gitsem olurmu diye...valla kallıste cok ıyı olurdu.ılk defa bu kadar yalnız oldugumu hıssedıyorum habıre aglıyorum ya.malum esımde yok.ya bu evden ayrılmakda zor gelıyor bıseyler daha var ama ufff.keyfım yok yanı.mevsım degısıklıklerınde olur genelde ama bu kez bıraz sıddetlı.tam kafamı toparlıyamıyorum.kutulamaya baslamam lazım.malum tekbasıma halletcem herseyı.ya kacıp gıtmek ıstıyorum.sanırım doktorumdan randevu almam gerekecek.paylasımım azaldı farkındayım ama ıcımden gelmıyor ya bıraz ıdare edebılırmıyız kallıste.hergun ugrarım yına aama ısde
cevabı siler tabeke çünkü verdiği maile yazın demiş naniknanik kızımla benim önlüğüm 5 dakika önce geldi akşama yüzsüz foto ekliycez size :roflol: fallaha ısrar etmeyin yarın boyatacam saçımı yüzümü göstertmem sırnaşık şeyAyy kazenin 2 sorusuna maille değilde sayfaya yazığ cevap vermiştim doğru olduğunada eminim :)) çünkü kazen cevabıı silmiş heheheheheh
sağolasın canım benim de en büyük dileğim bu.umutcugum hayirlisiyla en saglikli sekilde atlatirsiniz insallah oglusunun ameliyatini
emelcim yaptigin el emeklerini gordum sen gercekten on parmaginda on marifeti olan birisin ellerine saglik canim
sağolasın ablacım.diyet konusunda hangimiz yanlış yapmadıkki ama burasının güzelliği burda.bir bir görüyoruz hatalarımızıselamlar
geldimde cedric gecmisi okuyordum güzelim.. nasilsin?
emelim vaktini zamanini harcamissin bize sagol canim. ben bu yazdiklarinin hicbirini bilmiyordum. dönüp tekrar okuyacagim. diyet benim icin herseyden ama az yemek yanindada spor yapmakti. bilincsiz nekadar hatalar yapmisiz.yani söyleki:: bir dilim yas pastada 500-550 kalori varsa o günlük bir ögünü kesip bu pastayi yemekte birterslik görmezdim. yani günlük kalori ihtiyacimi hangi yiyeceklerden aldigim pek önemli degildi benim icin. günde 100gr kadar et 200ml süt yada yogurt. iki meyve iste biraz domates biber gibi seyler yiyerek saglikli zayifliyacagimi düsünüyordum....
umutum oglusun insallah kolayca atlatir ameliyati sende rahatlarsin.
bennucum tüm gün aslında diyete uymayan şekilde beslenmişsin.bazen böyle aşırılıklar yapabiliyoruz.toparlarsın canım.merhabalar ben geldimmmm
vicdan azabıyla karışık neler yediğimi yazıyorum hemen
sabah:
pastane sandviçi varya işte ondan peynirli domatesli
öğlen:
iki dilim pizza,cola zero
akşam:
inanamayacak hatta kızacaksınız ama hamburger yedim...çünkü yemesem ölecektim,o isteği bastıramadım.
pişmanımmmm....yarın telafi edicem...geceleri uyku uyumuyorum canım sıkkın son zamanlarda...kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum bazı şeyler yolunda gitmiyor...okulda çok yoruluyorum...kendime doping yaptım yoksa biryerlerde düşüp bayılacağımm...mutlu olacağım şeyleri yedim artık aklımda kalmayacak...yarın tam sürat doğru düzgün yiyeceğim...klava:
umutcum inşallah oğlunun ameliyatı iyi geçer.
sağolasın gülcüm
canım kolay gelsin.yakın olsak yardımına gelirdik ne güzel olurdu.yeni evinde huzurlu mutlu bir yaşantın olur inşallah.valla kallıste cok ıyı olurdu.ılk defa bu kadar yalnız oldugumu hıssedıyorum habıre aglıyorum ya.malum esımde yok.ya bu evden ayrılmakda zor gelıyor bıseyler daha var ama ufff.keyfım yok yanı.mevsım degısıklıklerınde olur genelde ama bu kez bıraz sıddetlı.tam kafamı toparlıyamıyorum.kutulamaya baslamam lazım.malum tekbasıma halletcem herseyı.ya kacıp gıtmek ıstıyorum.sanırım doktorumdan randevu almam gerekecek.paylasımım azaldı farkındayım ama ıcımden gelmıyor ya bıraz ıdare edebılırmıyız kallıste.hergun ugrarım yına aama ısde
zenancım ne güzel 74 olmuşsun tebrikler canım.eşinin ve kızının doğumgünleri aynı heralde.kutluyorum canım ikisine de sağlıklı uzun ömür dilerim.kizlar bugun cok mutluyum dunde benim iki numarali kizim esin imin dogum gunuydu dun kutlamadik bugun halasi gelecek bugun kutluycaz
kallisim biz bugun sehre gidecez gorumceme istasyondan alacaz sonra annemde kalacaz sabah gelecez ama erken olmaya bilir ben kilomu yazayim bu sabah tartildim tam 74 kg geldim bu hafta 900 gr vermisim merak etmeyin pasta filan yemiyecem cunku yemeye gidecez size soz veriyorum hafif seyler yiyecem bu kilo yu gormusum artik geri alirmiyim hepinize cooook opuyorum yarin gorusuruz kizlar
geçmiş olsun canım.nazara geliyosun sen.ben geldimmm sakat bir halde hemde nazar değdisenağlama sopalarla çalışma yapıyorduk minder almaya gittim kızın biri sopasını uzatmış yere bir metre ve bacağımı öyle bir taktırdım ki çok kötü ağrıyor sol ayak bileğimden 10cm yukarı doğru sanki kemğim parçalanıyor öyle bir ağrı...
..
doğumgünün kutlu olsun.eşin ve kızlarınla mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim kallistecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?