- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #3.461
ya ben saçını çok merak ediyorum bari boyunu söyleşakkıdıannem sen nasılsın biliyorum şuanda geçmişi okuyosun ben saçımı yapana kadar sen anca gelirsin inşl gelirimde senin yazdıklarınıda okuyorum hadi kocaman öptüm seniŞeniz
ablam kızların eline kalınca bende bekledim inan akşam çektirdik neyse foto ama bugün saçımı halledicem yeniden çekip akşamamı eklesem dedim yüzsüz yüzsüz hoşuma gitmedidekallisim resim bekliyorum hadelikafadulden valla nazar degdirdin sen kendine. gecmis olsun canim
bennuu hiç bir yazdığını arayıp bulmayacağım belki buradan eski mesajları kaçırıyorsun dedim profilinede yazdım pazaresileri yazılacak toplu olarak diye ve yine yazmışsın.... buse ve bennu geçmişteki önemli mesajları üstün körüde olsa tarayıp bulmalısınız vaktiniz az biliyorum ama böyle gelip tek mesaj yazdığınızda kimseninde size yazacak bir şey olmuyor bizimle olmanızın hiç bir anlamıda yok böyle...geldim ama tabi kimsecikler kalmamış...
bugün yediklerimi yazıyorum
..
umutum bu durumlarda düzelte yapıyoruz ben yinede seni eski tartıya göre yazacağım bakalım püsküüte danışayım ne yaptığımızı unuttum çünkü bu durumda..günaydın canlarım.hiç bu kadar erken saatte gelmemiştim takıma.
birazdan işe çıkıcam çıkmadan kilomu bildirmek ve nedenini açıklamak istedimm.geçen pazar tartım bozuldu ve eşim yenisini aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?