• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim kilo veremiyorumdan bahsettiğin ne mesela haftalık 300 Gr gidiyorsa veriyorsundur e senn şimdiye kadar 1.kg üstü verdin her hafta zaten ..
Bir anda vermeye kalkışma bence cuma günü listede ilk gununn olacak baştan detokslarla giderse sonra işin çok zor olur hop -2 hop +2 gel.git yaşarız
Kuzucum ben şu 65 kiloyu görene kadar her hafta 3 günlük detoksu yapayım diyorum sonraki 5 kiloyu da dikkat ederek vereyim istiyorum o gramlar bana işkence geliyor ondan 😂

Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Kız sen daha ne kadar aç kalacaksın 🥴zaten yediğin bir kırık lokma

Kızlar ancak telefonu elime aldım...
Pazartesi bildirimi yapıyor muyuz ?
Ben - 1.100 Gr şu an da.. saat 3 te tartıldım
Cumaya gü,el bi eksi olacak inşallah ♥
Evet canım.tartilan yaptı bildirimini
Tebrik ederim listeye 1. Olarak dönersin inşallah

Pro olunca ne oluyor bana biraz anlatır mısın? Kk’nın da bu konuda pazarlaması eksik bence.😂😂😂 Pro üyeliğin ayrıcalıkları konusunda bizi aydınlatırsan seviniriz pawcım.😍
Hiç bir özellik yok aslında 🙈😁😁 sadece altta kim.gordu kim baktı birde hani üst üste yazinca bekleme süresi oluyor ya proda o yok

Aynen bende öyle düşünüyorum belkide bu tarz diyet çok yaptıysa metabolizma yavaşlamış olabilir
Açlıkla kilo vermeye hiç çalışmadım 5 öğün yapıp 15 kilo verdiğini bilirim.. açlık herkese bir işlemiyor bence ya.. benlm bir arkadaşta öyle açlık orucun da kilo alıyor 🤦‍♀️WC çıkamıyor.. tamamen iflas mı oluyor metabolizma

Back
X