- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.661
Kolay gelsin canımBi pazara gidip gelcemmCherry Mom
Bende haftaya listeye girerim inşallahHaftaya hedef kilomda olursam direkt listedemiyim kaptan?
Ona göre varımı yoğumu koycam ortaya
Aynen canım sende haftya girmiş olursun artıkBende haftaya listeye girerim inşallah62,63 e kadar zor gitmez de o kilolara gelirsem son 5 kiloyu diyetisyenle vermeyi düşünüyorum
Bende bugün regl oldum ama benim şişkinliğim bir iki gün öncesi oluyor , çözdüm artıkSabah kalktigimdan beri 400 grami attım üstümdenama sanmayın eksi 400deyim artiydim çünkü
sabah regli oldum kızlar o yüzden -100 ancak oldu dahada gitmez herhalde dilim damagima yapıştı sokaklarda
Ay iyi olmuş bari :))Bende bugün regl oldum ama benim şişkinliğim bir iki gün öncesi oluyor , çözdüm artık
Bugün lazer vardı kuzum dışarıdayım ondan giremedim şimdi Bi oturdum öyle girdimCeylansnn hergun burdan çıkmayan bu kız nerelerrrdeee
ne guzel lazere mi gidiyorsun bende çok istiyorum bıktım usandımBugün lazer vardı kuzum dışarıdayım ondan giremedim şimdi Bi oturdum öyle girdim
Henüz karar vermedim kaptanımKaç yapicaksin canım ? :)
Boyun kaçti canımHenüz karar vermedim kaptanım
1.69 canımBoyun kaçti canım
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar hanimlar
Canım ben de 170 geliyorum hedefim 65 yani tam ideal olabilir senin için de . BKI 22.5 yapıyor1.69 canım
Başlangıçta hedf kilo.75 mis. Bence 65 ile.sahane olursun1.69 canım
95.5 tan 65 e diyosunnnBaşlangıçta hedf kilo.75 mis. Bence 65 ile.sahane olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?