- 8 Nisan 2017
- 57.463
- 309.550
- 698
Bunu okumadan önce profiline bakıp. Aslında kararliruh da güzelmiş demiştim yeni mi yazdın bilmiyorum ama motivasyon edici de olabilirKasımda değiştirebilirmisim (hafif adımlar yada kararlıruh )

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu okumadan önce profiline bakıp. Aslında kararliruh da güzelmiş demiştim yeni mi yazdın bilmiyorum ama motivasyon edici de olabilirKasımda değiştirebilirmisim (hafif adımlar yada kararlıruh )
Evet gerçekten öyle oluyor. Mesela 100 gr bile veremediğim zamanlar belimde göbeğimde incelme gördüğüm çok olduBenimki de öyle diyordu kızher hafta diyordu yağ miktarı azalmış ama tartıya yansimamis. Aylar oldu hâlâ yansımadı
![]()
Evet olabilirBunu okumadan önce profiline bakıp. Aslında kararliruh da güzelmiş demiştim yeni mi yazdın bilmiyorum ama motivasyon edici de olabilir![]()
Her gün yapabilirsin ne olacak bir mani yoksa Her gün ev işi yapar gibi bir şey oDiyete yeni başladım ve ilkkez spor yapıyorum her gün lessie yapmak doğru mu sizce yoksa ara vermeli miyim
Elimden geleni yapacağım inşallahPazartesiden itibaren yeni program kızlar.
Önerisi olan varsa değişiklik yapabiliriz. Bence geçen haftaya kıyasla daha rahat uygulanabilir oldu
Bende.Elimden geleni yapacağım inşallah
Örnek olarak bir liste paylaşabilen olursa bir fikir olur inşallahBende.![]()
hedefim 20 ekime kadar en az 2 3 kilo vermek inşallah başarırım tam 1 ayım varBende.![]()
Bu bizim program da birebir liste yok canım. Geçtiğimiz haftalarda sıfır karbonhidrat yaptık mesela hamur işi beyaz ekmek makarna tüketmedik. Onun dışında herkes istediğini yiyebildi. Özgür. Uyabildiğimiz kadar. Uyamayana bir uyarı falan yok. Şimdi o program bitti. Yenisini pazartesi ilk sayfaya ekliyorum.Örnek olarak bir liste paylaşabilen olursa bir fikir olur inşallah
İnşallah canım 14 eylülden beri hiç bırakmadım lessie yi bakalım dikkat etmeye de çalışıyorumBu bizim program da birebir liste yok canım. Geçtiğimiz haftalarda sıfır karbonhidrat yaptık mesela hamur işi beyaz ekmek makarna tüketmedik. Onun dışında herkes istediğini yiyebildi. Özgür. Uyabildiğimiz kadar. Uyamayana bir uyarı falan yok. Şimdi o program bitti. Yenisini pazartesi ilk sayfaya ekliyorum.
Yenisinde ilk hafta 7 den sonra yemek yok. Herkes diyete uygun beslenir kendince.
Genel olarak hafif beslenen arkadaşlar çok güzel kilo veriyor. Karbonhidrat azaldıkça ve egzersiz eklendikçe güzel kilo verilir