• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benden incesin💜 Leyl-i-fer Leyl-i-fer canım ben her hafta alıyorum ilk günden beri, salı ya da pazartesi. İstersen geçen haftanın vereyim istersen yarın alayım🥰

Niyetim öyle inşallah ama hava çok sıcak annemin yoğurdu eksiyor hemen🙈 hazır yoğurtta kullanmak istemiyorum.dolap bile pes ediyor😂
Yarın alıyım👍

IMG_20200628_143118.webp
Havali foto yerine terli olacak ama kurtarır mı @emnis😂 gözün korktu mu bakım😂😂😜😜😜

Eeee sen sıksan bu hafta bilemedin öbür hafta mezunsun :halay::halay::halay:
Göbek ve basen yağlarım halen az da olsa benimle:duduk: o nedenle sanırım 53e kadar devam ettirip sonra mezun olucam kaptinim ama emin değilim önce bir 3 kilo daha atayım da 55 olunca bakarız durumuma :D

Yok önümüzdeki haftaya yetişmez haftada 1.5 kilo veremiyorum çünkü belki temmuzun 3. haftasına 55i görürüm diye düşünüyorum regl dönemi de gelecek çünkü 2 haftaya :KK76::KK76:

Bugün yoğurt yaptım bebişler 🥰🥰 yaratıcı bir gündü benim için. Çok giremedim o yüzden hahaahhaa menümü yazacağım şimdi. Umarım herkes diyete kaçamaksız uymuştur. Özellikle balpamuk balpamuk

Ne yalan söyleyeyim dün biraz serbest takıldım yine detoks sonrası bir hata. Bana yatamıyor bu detokslar. Yani şöyle; aslında yaramıyor değil. Uzun vadede kesinlikle işe yarıyor. Ancak Cuma tartısına az zaman olduğu için o hafta kilom dalgalanıyor. Ancak uzun vadede ben 64’leri gördüysem yaptığım isveç ve detoks tarzı diyetler sayesinde. Normal bir diyet düzeninde diyet vermem çok zor. Ayrıca haftada 1 gün serbestlikte metabolizmamı hızlandırıyor bunu da farkediyorum.
Dün if düzenimi bozdum. Geç saatte baya bir şeyler yedim. Veeeee gece huzursuzluktan uykuya dalamadım. Sabaha kadar sağa sola döndüm. Sindirim sistemim mis gibi rahat uyumaya alışmışken düzeni bozunca bir kez daha anladım geç saatte bir şeyler yemenin ne kadar büyük hata olduğunu. Sabaha kadar mide yediğini sindirmeye çalışırken vücudunu da çalıştırıyor ve asla rahat uyutmuyor.

Bugün yoğurt yaptım bebişler 🥰🥰 yaratıcı bir gündü benim için. Çok giremedim o yüzden hahaahhaa menümü yazacağım şimdi. Umarım herkes diyete kaçamaksız uymuştur. Özellikle balpamuk balpamuk

Akşam geç saatte yediğim için bugün bekledim ve ilk öğünümü az önce yedim. Bugün güzel bir şekilde başladım. Merak etme pacim ortin toparlandı!😍

Üzgünüm Leyla ben artık başka asklara yelken açtım, baştan ayrilmamaliydin😂😂 (Erol taş gülüşü koyuyorum şuraya da😂😂)

Canım @Tempus ccuummm💜💜😍
Ben ayrılmadım, bizi ayırdılar. :D Suç bende değil ki... Sen benden vazgeçtiysen ben de vazgeçerim, napalım. (Yataklara kapanıp ağlıyorum şu an o_O )

Bilemedim ayarı da yüksek ama kızımın parmağı olabilir bu iste🙈sürekli dolabı açıyor🤦🏻‍♀️
Sanmıyorum canım yaa ilginç geldi bana yoğurt mayalarken mayalık yoğurdu çok kaçırmamak gerekiyor o zamnda ekşi yoğurt oluyor
Yoksa açılmadan olsa benim oğlan da kırk kez açıp seyreder dolabı 😬🙈

Ne yalan söyleyeyim dün biraz serbest takıldım yine detoks sonrası bir hata. Bana yatamıyor bu detokslar. Yani şöyle; aslında yaramıyor değil. Uzun vadede kesinlikle işe yarıyor. Ancak Cuma tartısına az zaman olduğu için o hafta kilom dalgalanıyor. Ancak uzun vadede ben 64’leri gördüysem yaptığım isveç ve detoks tarzı diyetler sayesinde. Normal bir diyet düzeninde diyet vermem çok zor. Ayrıca haftada 1 gün serbestlikte metabolizmamı hızlandırıyor bunu da farkediyorum.
Dün if düzenimi bozdum. Geç saatte baya bir şeyler yedim. Veeeee gece huzursuzluktan uykuya dalamadım. Sabaha kadar sağa sola döndüm. Sindirim sistemim mis gibi rahat uyumaya alışmışken düzeni bozunca bir kez daha anladım geç saatte bir şeyler yemenin ne kadar büyük hata olduğunu. Sabaha kadar mide yediğini sindirmeye çalışırken vücudunu da çalıştırıyor ve asla rahat uyutmuyor.
Serbest kelimesini görünce minik çaplı bir kalp krizi geçirdim, toparlamaya çalışıyorum... Serbest derken ne kadar serbest? :D Kaçamaklarını yazarsan ona göre bir tavır takınacağım hahahaha
Akşam geç saatte yediğim için bugün bekledim ve ilk öğünümü az önce yedim. Bugün güzel bir şekilde başladım. Merak etme pacim ortin toparlandı!😍
Toparlayacağına inanıyorum zaten kesin. Ama en azından kaçamaklarının neler olduğunu hala merak ediyorum? Söyle bakayım neler yedin? :D

Back
X