• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne korkcam bende foto çekmedim ama öyleydim hemenn duşa girdim :p arattırma bana şimdi kirli sepetini :KK70: :KK70:
Tebriklerr 🤩🤩
Ara ara😂😂😂 aslında aynı teri oturduğum yerden de atıyorum İzmir'de😂😂🙈
Kavanoza mayalayınca ekşimiyor diyorlar
denemeliyim o zaman🥰🥰 belki de annem mayalayamjyordur🤪🤪
Ben ayrılmadım, bizi ayırdılar. :KK70: Suç bende değil ki... Sen benden vazgeçtiysen ben de vazgeçerim, napalım. (Yataklara kapanıp ağlıyorum şu an o_O )
Vazgeçmedim sabuhaaa😍😍 ah bu Cherry Mom Cherry Mom yok mu zalimin giziii ayırdı biziii Allah'tan bulasan😂😂😂
Şimdi yeni ortimi de (@tempus🥰) aldatamam ama ilk göz ağrımsin😍 ya benimsin ya kara toprağına doğru gidiyor bu iş😂😂😂

Ara ara😂😂😂 aslında aynı teri oturduğum yerden de atıyorum İzmir'de😂😂🙈
denemeliyim o zaman🥰🥰 belki de annem mayalayamjyordur🤪🤪

Vazgeçmedim sabuhaaa😍😍 ah bu Cherry Mom Cherry Mom yok mu zalimin giziii ayırdı biziii Allah'tan bulasan😂😂😂
Şimdi yeni ortimi de (@tempus🥰) aldatamam ama ilk göz ağrımsin😍 ya benimsin ya kara toprağına doğru gidiyor bu iş😂😂😂
Allah var balpamuk balpamuk da göz bebeğim :D Ama seni kaçıracağım hahahaha

Salonum kapalı diye boş durmadım 1.5 saat yürüdüm akşam üstü de çıkıcam serinde 2 saati geçicem evde de salonda yaptığım minder hareketlerini yapıcam boş geçmesin bugün YASAKLAR BİZİ YILDIRAMAAAAZ:sinirli::sinirli:
Tabi ayol 😎😎 alıştık biz bunlara peh 😁
C Cagrihilal1 salonda spora başladığının ilk haftası korona patlak vermişti ne şanssız artık sen anla :KK70: ama o ne yaptı önce bir iki ağladı sonra hemen cardio programlarına başladı daha iyi sonuç aldı ✌️💪

Geriye dönüp baktığımda gruba geldiğimden beri 7 kilo atmışım üstümden. Elime 5 litre su alıp taşısam ağır geliyor 5 litrelik bir bidondan fazlasını vermişim. Valla düşününce mutlu oluyor insan hafiflemek ne güzel şey:KK28::KK28:

Azmine hayranımmmmm💖💫👍🏻

Günü güzel kapatıyorum şükür 💪🏻
Bugün Dukan birasi ictim, sütü yulafi bıraktım, ara öğünlerde bogulmadim. Kabızlık sorunum çözüldü sanırım👀😂
Yarın kabak detoksuna başlayacağım 3 gün. Belki 2 bilmiyorum.
Sonrasında da if ile devam edicem sabah 10 akşam 20 nasıl? Arada da minik bir ara öğün yaparım. Var dimi ara öğün?

Bence başlangıç için iyi aralık Sevgi😍👍🏻

Back
X