• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayaller daha fazlası tabi ama hayatları unutmayayım dedim 64 yaptım. 60 lara kadar gitmek istiyorum aslında. Ama planlarım tutar 64 de gelebilirsem inşallah geri kalanı kendi gider heralde mezun olup sıkılaşma ve incelmeye yöneleceğim. Bi de kas yapmaya başlarım o zaman ağırlıkla falan onlarla uğraşırım onları yaparken de korumada aradan çıkar diye umut ediyorum ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mi
Uyar Allah'ın izniyle onca emek verdik birlikte 😍 halledersin sen bizleride hemen bırakmazsan gözün kulağın diyet spordan ayrılmamış olur ♥️

Beni hep etiketle balpamuk balpamuk :KK200: Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz. :KK70:
Beni hep etiketle balpamuk balpamuk :KK200: Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz. :KK70:

Maalesef regl yaklaşıyor, bahtsız bir hafta ama yine de krizi olabildiğince iyi yönetmeye çalışacağım.🙈

Merhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
Herkese Meraba araniza katildigim icin mutluyum:KK200: Sartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
2 cocuk annesiyim(7 yas erkek,5 yas kiz)
87 kiloyum yarin sabah net olarak yazarim
Hedef: 60 kilo
Defalarca denemeden sonra insallah bu sefer kurtulcam bu kilolardan.
hoşgeldiniz kizlar
Aaa @Ceylansnn geldi yine menüyü yazıp gider 😬😑 🙄
Birine benzettim🙄
Sherlock holmes😂

EceZ EceZ bu hafta 1. Oldu ya geçmiş olsun artık lanetlendi o sen rotanı zirveye cevir. 🤣🤣
Önceki hafta da birinci değil miydi😅lanet ona islemiyo bence😂😂
Tabi hemde 2,16 yüzde ile :nazar: :KK70:
Baktık kendi inmiyo itiveririz aşağıya kaydiririz ayağını 🤣🤣
Bir an önce mezun olsun da zirveye oynayalım biz de😂😂 EceZ EceZ nasıl hayır dua alıyorsun bak😂😂
Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyor :sinirli: hepinizi cuma sabahı tartısına bekliyorum DİLLER DEĞİL TARTILAR KONUŞSUN :KK12::lülülü::lülülü:

Moralde bozmak yok. Daha dur dün 1 bugün 2 sabir. Tartil ama tartiya cuma günü ne kadar eksi de gelse artı da gelse inanma 👍👍 bisey söyleyeyim mi ben haftaya artı başlayınca daha çok kilo veriyorum. Sıkıyorum kendimi eksi görünce ekstra çaba harcamıyorum bi de nasılsa eksiyim havasına girip cuma yaklaşınca artıya geçtiğim çok oluyor sonra ekstra 2 ile çarpılıyorum. Artı iyidir artı candır insanı ateşler sıkıntı yok
Tamam orticigim dinliyorum seni😍😍
Okudum kabul ettim, daha önce katılmadım hiçbir yarışmaya
Hoşgeldiniz kızlar🙏🏻 sevgi ben, evliyim çocuğum yok, 26 yaşındayım 🙏🏻

Bende 30 canım yakınmışız takıldığın şeyler olursa sorabilirsin :) günlük olarak menülerimizi de yazıyoruz şu şekilde:

28 Haziran Menü
Sabah: 200 ml kefir + 1 kaşık keten tohumu +2 kuru erik ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie + 1 dilim peynir
Ara: Yeşil çay + 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için
Öğle: 1 kase çorba + 1 kase salata
Akşam: 1 porsiyon kabak yemeği + 1 porsiyon yoğurt

28 Haziran Spor
2 saat yürüyüş
500 bölgesel

Siz de yazabilirsiniz yarını beklemeyin diyet bugünden başlar pazartesileri değil :D

Menüleri yazdığımız link: 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyor :sinirli: hepinizi cuma sabahı tartısına bekliyorum DİLLER DEĞİL TARTILAR KONUŞSUN :KK12::lülülü::lülülü:
Bireysel de kapisalim diyorsun. Kız benim yağ oranım az seninle kapışmaya yetmez. 🙈🙈🤣🤣 yoksa senin bir hafta verdiğini ben 3 günde veririm. 🤣🤣😅

Back
X