• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydıın ☀ Biraz erken yatayım dedim neler konuşulmuş aman yarabbi 😂 son sayfaya gelene kadar canım çıktı. Bugün biraz dışarıda olacağım. O yüzden çok aktif olamayabilirim şimdiden söylüyorum. Affınıza sığınıyorum efenim.

Veee pazartesi tartısının açılışını yapıyorum. 🥁 🥁 🥁

Cuma: 66.3
Güncel: 66.0
Hedef: 65.7

Tam ortasındayııım yağmuruuun... 🎶 🎵 Hedefin tam ortasındayım. Normalde hep artı gelirdim pazartesileri, şaşkınım. Herkesin tartısına tek tek bakacağım. Çabucak atın! 🥰
Bravooo bravooo ikimizde -300 cumaya ne olur dersin 🤩🤩

Yok yok valla hiç benlm de tahmin ettiğim gibi olmadı 😂 yasaklar olunca evden koştur koştur çık koştur koştur geri gön durumları oldu hep el de karpuz peynir domates öyle idare ettik 😂
Sadece cumartesi pide ziyafeti vardı onda da iki yedim artık 😂 ama saat 17.00 gibi sonra yere sabaha yedim yani yok ya eksi gelirim bekliyorum
İnşallah canım hadi bakalım

Günaydın kızlar geçmişi okumadım henüz biraz işim var şuraya -300 ü mü bırakayımm :rolleyes:
Sizde durumlar ne
Tebrik ediyorum canım🥰
@pawlover sabah tartildim 87.5 ,cumaya kadar insallah 86.5 olcamEki Görüntüle 2655729
Ya sen de mi fakir kullaniyorsun🙈🙈eski tartimi bile özlüyorum Cherry Mom Cherry Mom gerisini sen düşün😂bence benim bady sabit kalsın😂😂😂😂😂😂😂😂
Oo bravo azmettin ekstra spor yaptın ve gitti 💪 şimdi eksiye geçme zamanı 😍😍
İnşallah canım inşallah🥰🥰

Burdayım canım 😂
Telefonu inan bi o durum için elime almıştım bi de şimdi alıyorum 😂 net aynen yollarda çekmedi h zaten 😂
Nasıl ama oğlan çamura baya çıka 5 er posta durma üst değiştirdik 🙈 şimdi İzmir'e geçicez bakalım ben ancak bu akşam evine dönebilirm 👍
Bayıldım duruma ama çok yaratıcı 🙈🙈 sen rahat bir annesin kasmıyorsun ben öyle değilim bir yere giderken bile bin tane şey alırım yanıma o yüzden benim için çocuk büyütmek Zor

39e18bbe-b46c-4b02-8116-37aa180face8.webp

Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.5
Fark: 400 gr
Yüzde: :D %0,690

Pazartesi tartısında bile 1. Kız :rolleyes:
Tebriklerr canım 🤩🤩
:D :D :D

Cumaya kadar 500 daha vericem inşallah bu hafta hedef 1 kilo.:spor::spor:

Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim :D :D

:KK70: :KK70: :KK70:

Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim :KK70: :KK70:
O narin bacaciklarina kıyamam yapma öyle seyler:KK70::KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

Dün gece bir hesap yaptım 56.0 olursam takımlar arası birinci oluyorum sanırım 4 gün günde 10 saat bisiklete binersem olabilirim :KK70: :KK70:
3,28 olur yüzden evet büyük ihtimalle olursun 1. 😁😁
Ama bazende %4ler flan oluyor senin 3. Olduğun hafta mesela normalde o yüzde ile 1. Gelirdin ama şansına %4 vardı 😁

Ama bazende %4ler flan oluyor senin 3. Olduğun hafta mesela normalde o yüzde ile 1. Gelirdin ama şansına %4 vardı 😁
Gidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh :KK62:

Son birinciliği olacak haberi yok:KK11::KK11::KK14::cool::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
EceZ EceZ cinim tebrik ediyorum,tadını çıkar bugunlerin:KK59::KK59:

( C Cagrihilal1 fazla mi iddialı konuştum ne:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:kiz ikimizi de çıtır çıtır yemesin)
Kız yagmasakda gurleyelim boşver ya tutarsa 🤣🤣 ben kesin artidirim ama yine tartılayım kesin veri olsun 🤣🤣

sevgili kaptanicem bu EceZ EceZ hatunu geçebilmek için kaç kilo vermem gerekiyor bı hesaplar misin, matematiğin yetmedi😅
Gidiyim de diğer gruplara ajanlık yapıp kim kaç kilo vermiş öğrenip geliyim yıh yıh yıh :KK62:
Ben kitap okuyacağım kızım uyudu,oğlumu da sayısıyla denize gönderdim oh miss🤩🤩

Back
X