• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız yagmasakda gurleyelim boşver ya tutarsa 🤣🤣 ben kesin artidirim ama yine tartılayım kesin veri olsun 🤣🤣
Ya çok tatlisin :KK70: :KK70: :KK19:
Hemen başlıyorum psikolojik baskıya😂😂 EceZ EceZ kız bu kadar hızlı verirsen hemen geri alırsın yavaş ver yavas😅😅😅

Kızlar kendimize gelelim diğer gruplarda 600 700 800 gram verenler var :KK57: hatta 1 kilo veren gördüm :KK57: bu ne demek biliyor musunuz NOTA demek NOTAAAA :sinirli: herkes sularına detokslarına sarılsın önümüzde 4 gün var sıkın kendinizi kaçamaksız düşük karbonhidratlı 4 gün geçirip hepsini sollayalımm:sampiyon::sampiyon:

Kızlar kendimize gelelim diğer gruplarda 600 700 800 gram verenler var :KK57: hatta 1 kilo veren gördüm :KK57: bu ne demek biliyor musunuz NOTA demek NOTAAAA :sinirli: herkes sularına detokslarına sarılsın önümüzde 4 gün var sıkın kendinizi kaçamaksız düşük karbonhidratlı 4 gün geçirip hepsini sollayalımm:sampiyon::sampiyon:
Ne diyorsun ya 🙈
Ben -300 de kendimi Kahraman giibi hissetmiştim 😁

Ne diyorsun ya 🙈
Ben -300 de kendimi Kahraman giibi hissetmiştim 😁
Ben anlamıyorum nasıl veriyorlar hangi gruba baksam 600 700 800 gram eksiler. :kızgın:Artı çıkanlar da var tabi ama 6. takım yine önde götürüyor kadınları çok azimli maşallah kaçamaksız gidiyorlar çoğu zaman. Bizim de öyle olmamız lazım :21::21:

ben yine artı geldim😖 biraz daha bekleyip tekrar tartılıcam 😶
Balım geç saatte yenen 6 kaşık pilavın etkisi olabilir karbonhidrat vücutta su tutuyor çünkü ödemin etkisi ile artı göstermiş yağ değil o sudur ama tabi moral bozmaya da yetiyor. O nedenle akşamları ne olursa olsun karbonhidratı düşük tutarsan sabahları mutlu uyanırsın aklında olsun :)

Ben anlamıyorum nasıl veriyorlar hangi gruba baksam 600 700 800 gram eksiler. :kızgın:Artı çıkanlar da var tabi ama 6. takım yine önde götürüyor kadınları çok azimli maşallah kaçamaksız gidiyorlar çoğu zaman. Bizim de öyle olmamız lazım :21::21:
Evt 6. Takım başarılıdır maşallah
Gördüğüm bazı üyelere baktım emzirende var takıma yeni girende öyle olunca gider 600 700 çok detaylı bakmadım önceki haftayada bakmak lazım tabi öncesinde regliden ekstra +gelindi ise yine olur -600ler

Burda -300ü görünce gevşemiş bir pacmancik görüyoruz :sinirli: :sinirli:
Estağfurullaah 😂😂Kaptancım pcoslu ve 38. gününde olan bir bireyim. Bkz buna rağmen -300 ile geldim. Spor az yapıyorum belki ama yediklerimde ne kadar istikrarlıyım görüyorsunuz. İsmini vermek istemediğim kişilerin ( EceZ EceZ ) kuru iftiralarına inanmayınız 😂😂😂
Bana da özelden bu kadar spor yapma hırpalama kendini filan diyor başka takımlardan ajan olarak mı geldi acaba:işsiz::işsiz:
İnanamıyoruum. 😂😂😂 Sadece kendini bu kadar hırpalama dedim kaptanım. Konuşmalar duruyor, silmezse. Yazıklar olsun... 😂😂 Çok spor da regl düzenini bozar, ondan demiştim ben. 🌝🤪

Estağfurullaah 😂😂Kaptancım pcoslu ve 38. gününde olan bir bireyim. Bkz buna rağmen -300 ile geldim. Spor az yapıyorum belki ama yediklerimde ne kadar istikrarlıyım görüyorsunuz. İsmini vermek istemediğim kişilerin ( EceZ EceZ ) kuru iftiralarına inanmayınız 😂😂😂

İnanamıyoruum. 😂😂😂 Sadece kendini bu kadar hırpalama dedim kaptanım. Konuşmalar duruyor, silmezse. Yazıklar olsun... 😂😂 Çok spor da regl düzenini bozar, ondan demiştim ben. 🌝🤪
İyi ki dün bi pcos muhabbeti geçti görüyor musunuz kızlar her mesajda arkasına saklanmaya başladı böyle bir şey yok :D :D

20200629_114018.webp

+300🤷‍♀️

Back
X