• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa Esra’cım patlamıyorum da ben bu hafta halsizliğimin yorgunluğumun kurbanıyım resmen. Ne oldu bana böyle anlamıyorum, kan değerlerim düştü kesin. Hastaneye de gitmeye çekiniyorum ama D vitaminim ve demirim düşünce hep böyle oluyorum. Ya tabii her şeyi de ona bağlamayayım İzmir’den geldiğimizden beri çok yorgunum bir kendimi toplayamadım, her şey üst üste geldi. Dün de kızım için okul kaydına gittik sabahın köründe okul bahçesinde 40 derece güneş altında hem kalabalık hem maskelerle ter içinde nefessiz kaldık. İnanılmaz yoruldum bütün gün leyla gibiydim. Bu sabahta 10.30 a kadar uyumuşum. Zor kaldırdım kendimi yataktan.
Kendimi toparlayacağım ama ne zaman bilmiyorum böyle de size çok mahçup oluyorum. Düzenli vitamin almaya başlamam lazım yine. Menümü inan dün halsizlikten yazamadım, konuşacak bile halim yoktu akşam yeter ki bana bir şey söylemesinler de konuşmak zorunda kalmayayım modundaydım dün evde.🙈
Psikolojik olabilir mi acaba yada sıcakların artmasıylada ekstra bir halsizlik çökmüş olabilir :(
Ama şunu biliyorum ki yata yata hasta gibi takılmanın bize faydası yok 😑 insanı daha bir alıyor sürüklüyor umarım düzelirsin biran evvel canım 😘😘

Canım dün bütün gün içinde mi 560 kalori aldın ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama eğeröyleyse emziren bi anne için çok büyük hata yapiyosun demektir. Normal yetişkin bir insana kilosu ne olursa olsun 1200 kaloriden az verilmez. Emzirenlere bir de ilave 500kalori verilir çünkü emzirmek bir günde 500 e yakın kalori harvatır. Vücuduna yazık etme derim ben. Ha eğer yanlış anladıysam o 560 bir gün içinde toplam değilse kusura bakma 🙂
Yo yoo yanlış anlamadın kız ona :p tüm menüsü o kadar :(
Ben dedim cuma günü ama dinleyen olmadı 🙈 şok diyet yapcam dedi :(
Şimdi 3 gün şok sonrası kalori artınca kendi topuğumuzada sıkmış olacağız değil mi ? Neyse önce sağlık ama baştan yanlışi tercih etmemek lazım işte :(((
ortabahar ortabahar kuzum

Canlar canlar ♥️♥️menü sayfasında yorum sohbet vs yapmayalım olur mu ordan alıntı yapıp bu sayfada yorum yapalım orada sadece menü listeleri olsun ki sohbet vs bölünmesin 😘😘

Supersin caniimm diyetisyenemi gidiyosun,dengeli bir menu
Evet bu diyetisyenden alıp uygulayamadığım listelerden biri😂 Bu arada bende özel eğitim merkezinde yardımcı öğretmenlik yapıyorum, okulda öğle yemeği hep sıkıntı olurdu ya dışarıdan yada okula ne geldiyse, öğle yemeğini kaldırıp ders aralarında ara öğün ekleyince dedim ki cidden bana fazla öğle yemekleri.

Ayy valla zor çocukla yolculuk tatil 🙈 bende öyle geçen ay işte annemlere gideerken valizde kalın şişme yelekte varrr deniz şortuda var 🤷 4 mevsime göre yanımızda bişey olması gerekiyor 😁
Aynen aynen bacım 😂
Dağa yaylaya gidiyoruz biz hiç belli olmuyor hava durumu 🤷🏻‍♀️

Canım dün bütün gün içinde mi 560 kalori aldın ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama eğeröyleyse emziren bi anne için çok büyük hata yapiyosun demektir. Normal yetişkin bir insana kilosu ne olursa olsun 1200 kaloriden az verilmez. Emzirenlere bir de ilave 500kalori verilir çünkü emzirmek bir günde 500 e yakın kalori harvatır. Vücuduna yazık etme derim ben. Ha eğer yanlış anladıysam o 560 bir gün içinde toplam değilse kusura bakma 🙂
yok tüm gün toplam,haklısın..

Yo yoo yanlış anlamadın kız ona :p tüm menüsü o kadar :KK43:
Ben dedim cuma günü ama dinleyen olmadı 🙈 şok diyet yapcam dedi :KK43:
Şimdi 3 gün şok sonrası kalori artınca kendi topuğumuzada sıkmış olacağız değil mi ? Neyse önce sağlık ama baştan yanlışi tercih etmemek lazım işte :KK43:((
ortabahar ortabahar kuzum
😕

selam kızlar dün endeskopi ve biyopsi sonucum çıktı çölyak değilmişim allaha çok şükür ama ileri seviyede gluten hassasiyetim varmış bu arada 86 lara dayandı nerdeyse kilom moralim had safhada bozuk ama inşallah herşey düzelecek diye umut ediyprum diyetisyene başladım çıok sıkı bir çölyak diyeti olacak akalım sonuç ne olacak fırsat buldukça yazarım ama taşınma telaşı vs haricinde aşırı bir yorgunluk ve halsizlik var gözüm açılmıyor sürekli bir uyku hali ve unutkanlık fırsat bulunca gelirim gene

selam kızlar dün endeskopi ve biyopsi sonucum çıktı çölyak değilmişim allaha çok şükür ama ileri seviyede gluten hassasiyetim varmış bu arada 86 lara dayandı nerdeyse kilom moralim had safhada bozuk ama inşallah herşey düzelecek diye umut ediyprum diyetisyene başladım çıok sıkı bir çölyak diyeti olacak akalım sonuç ne olacak fırsat buldukça yazarım ama taşınma telaşı vs haricinde aşırı bir yorgunluk ve halsizlik var gözüm açılmıyor sürekli bir uyku hali ve unutkanlık fırsat bulunca gelirim gene
Geçmiş olsun vitamin eksikliği olabilir b12 ye baktirdin mi eksik olunca halsizlik çok oluyor sıcakta etkiliyor olabilir. Diyetisyenle iyi sonuçlar alırsın inşallah. 👍👍

20200630_165957.webp

:KK11:

Back
X