- 23 Mart 2016
- 32.173
- 95.041
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.561
Psikolojik olabilir mi acaba yada sıcakların artmasıylada ekstra bir halsizlik çökmüş olabilirYaa Esra’cım patlamıyorum da ben bu hafta halsizliğimin yorgunluğumun kurbanıyım resmen. Ne oldu bana böyle anlamıyorum, kan değerlerim düştü kesin. Hastaneye de gitmeye çekiniyorum ama D vitaminim ve demirim düşünce hep böyle oluyorum. Ya tabii her şeyi de ona bağlamayayım İzmir’den geldiğimizden beri çok yorgunum bir kendimi toplayamadım, her şey üst üste geldi. Dün de kızım için okul kaydına gittik sabahın köründe okul bahçesinde 40 derece güneş altında hem kalabalık hem maskelerle ter içinde nefessiz kaldık. İnanılmaz yoruldum bütün gün leyla gibiydim. Bu sabahta 10.30 a kadar uyumuşum. Zor kaldırdım kendimi yataktan.
Kendimi toparlayacağım ama ne zaman bilmiyorum böyle de size çok mahçup oluyorum. Düzenli vitamin almaya başlamam lazım yine. Menümü inan dün halsizlikten yazamadım, konuşacak bile halim yoktu akşam yeter ki bana bir şey söylemesinler de konuşmak zorunda kalmayayım modundaydım dün evde.![]()
Ama şunu biliyorum ki yata yata hasta gibi takılmanın bize faydası yok