• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla bende %90ı bilmiyordum ki canım bizim zamanımızda yoktu ana rakamı gören gidiyordu. :KK43: 100 gramla kayıp edilir mi ya 8e kadar vaktin var koş biraz inmeye çalış spor filan gitmez mi ki :KK43:

Bak ben sabah sıcakta 40 dk yürüdüm 200 gram gitti öyle
3. öğünümden kalktım şimdi mümkün değil🥴

3. öğünümden kalktım şimdi mümkün değil🥴
Sıkma canını ya 100 gram dediğini diyetsiz de verirsin. :emir_bebek: Hem 55.0ı görürsün belki sana biraz da kilo alma payı kalır sonuçta kilo verdikçe senin için güzel birşey olur zararı olmaz sana. :KK19:Hem zaten diyetteyken de poğaçayı böreği gömüyorsun çok zorlanmazsın :D

Sıkma canını ya 100 gram dediğini diyetsiz de verirsin. :emir_bebek: Hem 55.0ı görürsün belki sana biraz da kilo alma payı kalır sonuçta kilo verdikçe senin için güzel birşey olur zararı olmaz sana. :KK19:Hem zaten diyetteyken de poğaçayı böreği gömüyorsun çok zorlanmazsın :KK70:
Kizin kilo 53.9 demissin 55 ı görürürsün bide kilo alma payın olur. 😂😂 ah ece ah 😂😂 kendi kilosuna bakıp yazmış 😂😂

Tebrikler supersin,boyun kac ,bide toplam kac kilo verdin merak ettim
9 kilo verdim canım boy 1.68 normalde 55te mezun olacaktım da kilo alma ve kas kütlesi arttırma payı bırakıyorum 52ye düşüp kas kilosu alıp yine 55e sabitlicem mezun olduktan sonra.

Sıkma canını ya 100 gram dediğini diyetsiz de verirsin. :emir_bebek: Hem 55.0ı görürsün belki sana biraz da kilo alma payı kalır sonuçta kilo verdikçe senin için güzel birşey olur zararı olmaz sana. :KK19:Hem zaten diyetteyken de poğaçayı böreği gömüyorsun çok zorlanmazsın :KK70:
kız Allah korusun 55 i uzun süre görmek istemiyom🤣😜
poğaça börek ne zamandır yemiyom valla.. sadece haşhaşlı ekmek yedim onun da ekmekten tek farkı haşhaştı 😀
ama tatlı yedim 🤣

neyse sıkıntı yok ya 🥴

kız Allah korusun 55 i uzun süre görmek istemiyom🤣😜
poğaça börek ne zamandır yemiyom valla.. sadece haşhaşlı ekmek yedim onun da ekmekten tek farkı haşhaştı 😀
ama tatlı yedim 🤣

neyse sıkıntı yok ya 🥴
Kendi kiloma bakıp yazmışım 53 kiloymuş ya :KK70: 53 hayallerimizin kilosu takımın en zayıfı olmak gurur verici olmalı :KK200: :KK200:

‼️‼️‼️‼️‼️‼️ listedeki ,alt listeki ,yeni katılan kızlaaaar
Beden ölçülerinizi takip etmemi istiyorsanız ,beni etiketleyip ,göğüs bel kalça üstbacak altbacak kol kilo şeklinde,yarın sabah, en geç ptesi sabah ,ölçülerinizi vermeyi unutmayınnn‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂

‼‼‼‼‼‼ listedeki ,alt listeki ,yeni katılan kızlaaaar
Beden ölçülerinizi takip etmemi istiyorsanız ,beni etiketleyip ,göğüs bel kalça üstbacak altbacak kol kilo şeklinde,yarın sabah, en geç ptesi sabah ,ölçülerinizi vermeyi unutmayınnn‼‼‼‼‼‼😂
Sabah ölçüp yazayım bel ölçümü biliyorum ama diğerlerini ölçmedim hiç bel ölçüsünü de bilmesem ne güzel olurdu 😂

Diyetisyen bana IF diyeti uyguluyor ama bugün hepsi birbirine karıştı. Temizlik yapıyorum birkaç gündür bu vücudu bu ayaklar taşımıyor artık yine ayağım şişti 😞 öğlen sabah yedim ama aralar karıştı birbirine

E Esmacns Menü paylaşımı yapmadığın için listeye ekleyemedim. Bugün paylaşmaya başla olur mu 😊
E Esmacns ekibe Çarşamba günü geldin canım ama halen menü göremedik düzenli bildirim yapmayanlar takıma alınmıyor yarışma kuralıdır canım bilginn olsun
Menü sayfamız ayrı üstte etiketi var oradan ulaşabilirsin 😘

Diyetisyen bana IF diyeti uyguluyor ama bugün hepsi birbirine karıştı. Temizlik yapıyorum birkaç gündür bu vücudu bu ayaklar taşımıyor artık yine ayağım şişti 😞 öğlen sabah yedim ama aralar karıştı birbirine
Her bir kilonun bile bize ne yükleri var 😔 ne kadar oldu if e başlayalı layıkıyla yapıldığında güzel kilo verdiyor ✌️

Kendi kiloma bakıp yazmışım 53 kiloymuş ya :KK70: 53 hayallerimizin kilosu takımın en zayıfı olmak gurur verici olmalı :KK200: :KK200:
aslında hayalim 48 olmak.. bekarlığımda hep 48 50 periyodundaydım.. tekrar devam etmek için diyete 3 4 ay ara vermek istiyorum.. böyle olunca tam bi mutluluk yok içimde ama tabi yine de eski eşofmanlarımı giyerken eski kilolarıma yaklaştığımı görmek huzur veriyor🙂🙂
Bisey olmaz zaten koruma için dikkat edeceksin sonuçta 100 gr daha verirsin. 1 hafta daha menü yazarsın 😂😂
aynen😊

Her bir kilonun bile bize ne yükleri var 😔 ne kadar oldu if e başlayalı layıkıyla yapıldığında güzel kilo verdiyor ✌
15 gün de bir diyeti değiştiriyoruz bende bu ay fazla oynama olmayınca 3 gün oldu if diyetine geceli. Aksam en sevdigim ama bu listemde olmayam dondurmayi bile yemeyip esime ikram ettiysem gitsin yaglar

Back
X