- 23 Mart 2016
- 32.153
- 94.998
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.621
Bu kadar konuşmaya senden ne gelecek aslı meraktayımGözüm kesmedi 3333 ne yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar konuşmaya senden ne gelecek aslı meraktayımGözüm kesmedi 3333 ne yapayım
Yenilere bi öncelik verelim sondan katılma konusundagörev tamam
zıp yarışmasına da sondan katılmayı planlıyorum![]()
Dimi ama. Bu hakket sonuçları heycanla bekliyorum bu sıcakta 1. Olanı ayakta alkışlıcammm valla.Kizlarrr 8 bin ziplamak nedir yaahuuu
Bir muhabbetinize bir de ziplamaniza yetisemiyorum
11 çok mu 1 kere zıplayalım kafiiBu kadar konuşmaya senden ne gelecek aslı meraktayım11 falan
![]()

Yenilere bi öncelik verelim sondan katılma konusunda ☺☺ İlk günden eşimin diline düştüm tavşan mısın her köşede zıplıyosub dedi bana![]()

Tamam canımssss iletişimi koparmak yokCherry Mom
Tempus canlarım cuma yine iş başvurusu için izmirin bir ucuna gittim. Ordan izmirin diğer ucuna teyzeme gittim gece yarısına kadar dışardaydı kuzenlerle dün akşam teyzemden eve geldim bugün pikniğe gittik yarında yeğenimi hastaneye götürücem son günler çok yoruluyorum keşke işe başlasam da rahatlasam azıcık ondan pek sesim çıkmıyor.
Leyl-i-fer tatlım adım atmayı seviyorum biliyorsun yine 30 binleri görürüm inşallah
![]()
Ah canım tahmin ettim iş güç peşinde olduğunu iyi ol diyetini hareketini eksiltme gece de olsa bir selam çakCherry Mom
Tempus canlarım cuma yine iş başvurusu için izmirin bir ucuna gittim. Ordan izmirin diğer ucuna teyzeme gittim gece yarısına kadar dışardaydı kuzenlerle dün akşam teyzemden eve geldim bugün pikniğe gittik yarında yeğenimi hastaneye götürücem son günler çok yoruluyorum keşke işe başlasam da rahatlasam azıcık ondan pek sesim çıkmıyor.
Leyl-i-fer tatlım adım atmayı seviyorum biliyorsun yine 30 binleri görürüm inşallah
![]()
ahaha hiç sanmıyorum yerimi kimseye kaptırmamBen senin arkandayim merak etme![]()
En sevdiğim yarışmacı tipi![]()
sorma yaa ben de çok düştüm önceki yarışmada tüm gün zıpladım 5. mi 6. mı ne olmuştum 3 gün de bacak ağrısı çektimYenilere bi öncelik verelim sondan katılma konusunda ☺☺ İlk günden eşimin diline düştüm tavşan mısın her köşede zıplıyosub dedi bana![]()
En az 2 bin ortimgörev tamam
zıp yarışmasına da sondan katılmayı planlıyorum![]()
Yaaa bende ondam korkuyorum. O kadar zıpla zıpla birde sonuncu olahaha hiç sanmıyorum yerimi kimseye kaptırmam
sorma yaa ben de çok düştüm önceki yarışmada tüm gün zıpladım 5. mi 6. mı ne olmuştum 3 gün de bacak ağrısı çektim
3-5 günün lafı olmaz,atabilirsinTesekkur ederim canim
10 kilo versem yetecek
Ben gecen hafta almistim, yarin da alayim mi yeni?
Sorma canimmm vallla tam alintiliyorum, sona yaklasiyorum hoopp bisey cikiyor cvp veremiyorum. Yetisemiyorum hiziniza
Aslimmm cok iyiydi bu
ortim ödev vermek için çok geç kaldın bir daha ki sefereEn az 2 bin ortim![]()
alışacakmışızYaaa bende ondam korkuyorum. O kadar zıpla zıpla birde sonuncu olamazaten bu grubun maşallahı var 9000 zıplayanlarertesi gğn nasıl yürüyor acaba. Bide zaten ben zıplamadan göbeğim benden önce zıplıyor bayada zor oluyor hani
![]()
Nohut diyeti gibi olmuşGec olmadan bendemenumu yaziyim. Oncede aciklama yapayim nohutum bitince bgn 1 kg nohut hasladim ben nohuta bayilirim kizlarr o yuzden bu sekilde ilk hasladigim gunler menulerim boyle oluyor. Gaz konusuna gelince ben cok uzun sure islarim ve suyunu baya degistiririm bu yuzden bende sislik gaz fln yapmiyor.
Sabah 8.30 1 adet galete
Sabah 11.00 150gr haslanmis nohut (naneli azcik tuzlu) + 30 gr beyaz peynir
Oglen 150 gr haslanmis nohut( naneli pul piberli) + 30 gr beyaz peynir
Aksam 19.30 120 gr et haslama 90 gr patates puresi (sut ile yapilmis) yaninda coban salata
Simdide yesil cay iciyorum 2 kupa icerim
3 lt su
sporu gece yazasam daha iyi olcak sanki
Balım ben değilim 3555 yapan Suskunhanim neti yok onun adına yolladımİyi akşamlar hanımlaarbi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya
ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855
Sizlerden biraz daha gayret bekliyoruz kızlaaar
Calypso95 2600
Cherry Mom 3200
Üçüncümüüüz
EceZ 3555
Mehfam 4000 zıpla mezun olmasına rağmen ikinciliği kaptırmıyooorr
Biricimiz açık ara fark atmış kocaman alkışlarımızı sunuyoruuz
Tempus 7000
Ayy geç kalmışım benİyi akşamlar hanımlaarbi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya
ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855
Sizlerden biraz daha gayret bekliyoruz kızlaaar
Calypso95 2600
Cherry Mom 3200
Üçüncümüüüz
EceZ 3555
Mehfam 4000 zıpla mezun olmasına rağmen ikinciliği kaptırmıyooorr
Biricimiz açık ara fark atmış kocaman alkışlarımızı sunuyoruuz
Tempus 7000