• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

görev tamam💪
zıp yarışmasına da sondan katılmayı planlıyorum🤣
Yenilere bi öncelik verelim sondan katılma konusunda ☺️☺️ İlk günden eşimin diline düştüm tavşan mısın her köşede zıplıyosub dedi bana 😬
Kizlarrr 8 bin ziplamak nedir yaahuuu 🙈
Bir muhabbetinize bir de ziplamaniza yetisemiyorum
Dimi ama. Bu hakket sonuçları heycanla bekliyorum bu sıcakta 1. Olanı ayakta alkışlıcammm valla.

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus canlarım cuma yine iş başvurusu için izmirin bir ucuna gittim. Ordan izmirin diğer ucuna teyzeme gittim gece yarısına kadar dışardaydı kuzenlerle dün akşam teyzemden eve geldim bugün pikniğe gittik yarında yeğenimi hastaneye götürücem son günler çok yoruluyorum keşke işe başlasam da rahatlasam azıcık ondan pek sesim çıkmıyor. Leyl-i-fer Leyl-i-fer tatlım adım atmayı seviyorum biliyorsun yine 30 binleri görürüm inşallah 😘😘🥰🥰
Tamam canımssss iletişimi koparmak yok 😘

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus canlarım cuma yine iş başvurusu için izmirin bir ucuna gittim. Ordan izmirin diğer ucuna teyzeme gittim gece yarısına kadar dışardaydı kuzenlerle dün akşam teyzemden eve geldim bugün pikniğe gittik yarında yeğenimi hastaneye götürücem son günler çok yoruluyorum keşke işe başlasam da rahatlasam azıcık ondan pek sesim çıkmıyor. Leyl-i-fer Leyl-i-fer tatlım adım atmayı seviyorum biliyorsun yine 30 binleri görürüm inşallah 😘😘🥰🥰
Ah canım tahmin ettim iş güç peşinde olduğunu iyi ol diyetini hareketini eksiltme gece de olsa bir selam çak 🤗🖐️
Kolay gelsinnnn

Ben senin arkandayim merak etme😅
ahaha hiç sanmıyorum yerimi kimseye kaptırmam🤣
En sevdiğim yarışmacı tipi😂😂
😘😘🤣
Yenilere bi öncelik verelim sondan katılma konusunda ☺☺ İlk günden eşimin diline düştüm tavşan mısın her köşede zıplıyosub dedi bana 😬
sorma yaa ben de çok düştüm önceki yarışmada tüm gün zıpladım 5. mi 6. mı ne olmuştum 3 gün de bacak ağrısı çektim

ahaha hiç sanmıyorum yerimi kimseye kaptırmam🤣

😘😘🤣

sorma yaa ben de çok düştüm önceki yarışmada tüm gün zıpladım 5. mi 6. mı ne olmuştum 3 gün de bacak ağrısı çektim
Yaaa bende ondam korkuyorum. O kadar zıpla zıpla birde sonuncu ol :KK43: amazaten bu grubun maşallahı var 9000 zıplayanlarertesi gğn nasıl yürüyor acaba. Bide zaten ben zıplamadan göbeğim benden önce zıplıyor bayada zor oluyor hani:KK22:

Tesekkur ederim canim
10 kilo versem yetecek 😍

Ben gecen hafta almistim, yarin da alayim mi yeni?

Sorma canimmm vallla tam alintiliyorum, sona yaklasiyorum hoopp bisey cikiyor cvp veremiyorum. Yetisemiyorum hiziniza😅🙈

🤣🤣🤣Aslimmm cok iyiydi bu
3-5 günün lafı olmaz,atabilirsin👍

En az 2 bin ortim 😂😂
ortim ödev vermek için çok geç kaldın bir daha ki sefere 🙈🙈
Yaaa bende ondam korkuyorum. O kadar zıpla zıpla birde sonuncu ol :KK43: amazaten bu grubun maşallahı var 9000 zıplayanlarertesi gğn nasıl yürüyor acaba. Bide zaten ben zıplamadan göbeğim benden önce zıplıyor bayada zor oluyor hani:KK22:
alışacakmışız :KK5:

Gec olmadan bendemenumu yaziyim. Oncede aciklama yapayim nohutum bitince bgn 1 kg nohut hasladim ben nohuta bayilirim kizlarr o yuzden bu sekilde ilk hasladigim gunler menulerim boyle oluyor. Gaz konusuna gelince ben cok uzun sure islarim ve suyunu baya degistiririm bu yuzden bende sislik gaz fln yapmiyor.

Sabah 8.30 1 adet galete

Sabah 11.00 150gr haslanmis nohut (naneli azcik tuzlu) + 30 gr beyaz peynir

Oglen 150 gr haslanmis nohut( naneli pul piberli) + 30 gr beyaz peynir

Aksam 19.30 120 gr et haslama 90 gr patates puresi (sut ile yapilmis) yaninda coban salata

Simdide yesil cay iciyorum 2 kupa icerim

3 lt su
sporu gece yazasam daha iyi olcak sanki
Nohut diyeti gibi olmuş 😁😁 pawlover pawlover artık yalnız değilsin bir nohutcu daha geldi 🤭🤗

İyi akşamlar hanımlaar 🌸 bi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya 🙊

ortabahar ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855

Sizlerden biraz daha gayret bekliyoruz kızlaaar 🥰

Calypso95 Calypso95 2600
Cherry Mom Cherry Mom 3200

Üçüncümüüüz 🥳
S Suskunhanim 3555
Mehfam Mehfam 4000 zıpla mezun olmasına rağmen ikinciliği kaptırmıyooorr 🤩

Biricimiz açık ara fark atmış kocaman alkışlarımızı sunuyoruuz 😍😍

Tempus Tempus 7000