- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.821
yook hem de çok doğru adresteO yük bana gelmiş tatlım yanlış adres iade edilir o
Kizlar annem için Dr a geldim, erken tartilmam durumunda kaldım, geç tartıldım düşerdi ama ne yazık ki artiyim
Cuma56.6
Güncel 57
Eve gidince tartılcam diğerleri uyuyordur bildirirlerSadece iki kişicik mi kilo bildirdii
Tmm canım geçmiş olsun cumaya kadar ipleri sıkı tut olur mu
Basrn yani kalçayıda yaz canım bide kilonBel 83
Göğüs 100
Kol 31
Alt bacak 62
Üst bacak 40
Neeeeeee nasıl regli misin ciddi misin yaKaç kilo artı geldiğimi hesaplama matematiğim yetmedi. Sen düz + 3 de pawlover 300 gr falan değil ha yanlışlık olmasın 3 kilo
Canım ortisinin artıları görmedi daha kutlama yapıyor tabi1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 dilim ekmekle kutlama yaptım bu haftaki ilk ve son kaçamağım cezaya gerek yok demi kaptanım@emnis
Aman canımpawlover iki hafta önce 70.7ydim cuma günü regl oldum biraz da dikkat etmeyince +1 gelmiştim ama şimdi +700geldim cumaya kadar azaltırım
Çok çılgınca1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 dilim ekmekle kutlama yaptım bu haftaki ilk ve son kaçamağım cezaya gerek yok demi kaptanım@emnis
Kız sen ne ettin bir anlatCanım ortisinin artıları görmedi daha kutlama yapıyor tabi
Leyl-i-fer
Günaydın
Bel 100 cm
Göğüs 115
Kol 37
Alt bacak 86
Üst bacak 110
Alt bacak dediğiniz diz üstü herhalde dimi
Şu ölçüleri utanarak yazdım ama
Saskın cım öiçülerin şöylemiTamam pardon
Alt bacak 63
Basen 115
Ugrastirdigim için kusura bakma lütfen
Vallaha hiç bir fikrim yok regl değilim. Kahvaltılarda azıcık ekmeği abarttım. 1 gün pilav yedim dünde 2 kaşık pilav yedim. Ama dedim size dün o kadar zıplayıp nasıl eksi geleyim ben ne zaman pazartesi eksi geldim ki ben. Cuma geliyorum sadece o günde zaten spor yapmıyoruz ödemden kaçıyoruz öyle görüyorum. Ama hiç moralim bozulmadı kapitalizmin dayatmalari cumaya eksi gelmemi engellemeyecek.Neeeeeee nasıl regli misin ciddi misin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?