- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.841
Umarım hemen hemen geçer.pawlover iki hafta önce 70.7ydim cuma günü regl oldum biraz da dikkat etmeyince +1 gelmiştim ama şimdi +700geldim cumaya kadar azaltırım
3 200 'dü de çok üzülme diye 200 söylemedimAyy hilal senin +3 benim iştahımı kesti
İyide pazartesi hep tartı vardı deliii şuan sadece cumadan pazartesiye farkı hesaplanacak3 200 'dü de çok üzülme diye 200 söylemedimpazartesine tartı koyarsanız bende böyle gelirim.
Arti deyip geçiyordukİyide pazartesi hep tartı vardı deliii şuan sadece cumadan pazartesiye farkı hesaplanacak
Onu bulamadım şöyle yaptım olmuş muBeden ölçüsü resmi vardı paylaştığımız bulan atabilirmi kızlar
Çok ilginç ama ya 1 tabak pilav ve artı 33 200 'dü de çok üzülme diye 200 söylemedimpazartesine tartı koyarsanız bende böyle gelirim.
Dünkü zıplardan herhaldeÇok ilginç ama ya 1 tabak pilav ve artı 3
C Cagrihilal1 orticiğim senin canın sağolsun sen de ekmekler dikkatimi çekmişti o yüzdendir bir de tabi dün zıpladın epey.. hemen gider o kilo cumaya -100 bile olsa bizim için kardır..
bugünden itibaren ekmeğe veda edelim tatlım
İsterseniz zıp ve yürüyüş günün ü değiştirin,Dünkü zıplardan herhalde
Pilavdan değildir be spordan bence. Dünde gece kaldı sporum zaten 4 de yattım 10 da kalktım. Yatana kadr da su falan çok içtim.Çok ilginç ama ya 1 tabak pilav ve artı 3
Bence daha iyiİsterseniz zıp ve yürüyüş günün ü değiştirin,
Pazartesi tablosu yapılacaksa böyle moral bozar
Hadi bi daha yaz kol da ekle,kaydedelim bunuOnu bulamadım şöyle yaptım olmuş mu
Eki Görüntüle 2658550
Oda var ben gün içinde zıplamıyorum. Hepsini tek seferde yapıyorum. 12 bin adım attım 2 . 3 saat yurudum nerdeyse. Kosubandinda tempolu yürüyüş yaptım. Üstüne kardio bölgesel bide gece ye kaldım yine.Dünkü zıplardan herhalde
Bencede zaten ayda yılda bi kaç kere pazartesine eksi çıktım sonra ne kadar bırakmıyorum desende bi rahatlıyor insan. Bana bakın şimdi işte eteklerim tutuştu.Bence daha iyiben ne zman pazartesi eksi gelsem cuma azcık gidiyor aynı kalıyor
Spor ödemidir o bence. Bissürü yapmışsın tabiOda var ben gün içinde zıplamıyorum. Hepsini tek seferde yapıyorum. 12 bin adım attım 2 . 3 saat yurudum nerdeyse. Kosubandinda tempolu yürüyüş yaptım. Üstüne kardio bölgesel bide gece ye kaldım yine.
Anlaştık o zaman ben birazdan başlıyorum zıplaraYaaa pawcım sen ne tatlı bir insansın!Anlıyorum maksadını, seni kırar mıyım hiç... Olur hemen yarın başlayalım öyleyse
Hadi bi daha yaz kol da ekle,kaydedelim bunu
Herkesin iştahı kesildi vallahaSpor ödemidir o bence. Bissürü yapmışsın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?