• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu muaflığa birşey getirelim yaa muaf hakkını kullanan cumaya -500 sözü vermiş olsun meselaaaaa 🤭
Evet bence de bildirim zorunluluğu gelmeli sankim cuma tartısı gibi
Bu eksi gelen 4 arkadaşımız tebrik ediyorum ve cuma için hedeflerinin büyük olduğunu tahmin ediyorum. Inşallah benden fazla verirsiniz cumaya sizi geçersem hatta gruptaki herkesi geçersem büyük olay olur ha 😂😂😂
Ne desen haklı olucaksın :KK70:

Bugun demi kilo bildirimi vardı Cherry Mom Cherry Mom kaptan
Canım evet 1. Sayfa kurallarımız içinde de var ama siz zaten cumartesi katılım gösterdiğiniz için bu haftalık muaf olabilirsiniz sıkıntı yok
Bu uygulama sadece cuma kg bildirimi sonrası hafta sonu kaçamakları için bir önlem 😬

Görümcem orada ona gideceğiz canım denize gireriz tabi ama yinede zorlar ben pek sıcağa gelemiyorum 😣enerjim çekiliyor sanki

Çocukla spor yapmaya alıştım canım valla 🤭 gecede o yatınca bisiklet falan yapıyorum
Ayy ama denize yakınsa geceleri sahilde bir yürüyüş offf kaptan. Benide götürrr. Bende geçen hafta tatildeydim o kadar çok yedim içtim ki ama 2 kilo verdim geldim. Hergün 15 bin adım oluyodu nasıl olduğunu anlamıyodum deniz kenarı yürü yürü çok iyi oluyordu birde hergün yüz nasıl kalori yaktıysam. Ama senin çocuk olunca hem yürüyüş hemde çokça yüzmek zır olur sanki dimi.
Sıcakta şişiyor musun sen de? Bı ben miyim ya🙈
Hayır hayırrrr bendeeee bendeee valla genleşiyorum gb hisediyorum büyüyorum resmenn
Ben yine oğlanla dışarıdaydım o parkta oynarken yürüdüm biraz 😀
Kaptan yine adımlar süpriz gelecek sanki ellini bol bol sallasaydın kaptan 😬

Ayy ama denize yakınsa geceleri sahilde bir yürüyüş offf kaptan. Benide götürrr. Bende geçen hafta tatildeydim o kadar çok yedim içtim ki ama 2 kilo verdim geldim. Hergün 15 bin adım oluyodu nasıl olduğunu anlamıyodum deniz kenarı yürü yürü çok iyi oluyordu birde hergün yüz nasıl kalori yaktıysam. Ama senin çocuk olunca hem yürüyüş hemde çokça yüzmek zır olur sanki dimi.
Evet kuzum ya çocukla zor 😔 ama geceleri o uyuduktan sonra görümceye bırakıp kaçabiliriz tabi 🤭🤭

Back
X