• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Performans listesini sizinle paylaşmamıştım sanırım 🤩
yarın turun yarısına gelmiş oluyoruz kızlar şuana kadar notasız sarı kartsız tertemiz geldik :nazar::nazar: kalan 4 haftamızda bunu bozmadan devam edelim inşallah ♥️

EceZ EceZ geçmiş olsun mapus günlerin bitmiş :KK70:
Düştük mapus damlarına öğüt veren çok olur :KK70: :KK70:

Aynen kurtulduk valla iyi geldi kilom da -300 gram pazartesi salı günkü artıları defettim çok şükür. Bugün spora sıvıya ağırlık vericem dün karpuz mideme oturdu midem çok bulanıyor o nedenle şuan. Bugünü çoook hafif geçirim yarın en azından -500 600 görmeye çalışıcam kaptanım tartıda.:emir_bebek:

C Cagrihilal1 bitirdin bizi bitirdin :KK70:

31 temmuza yetiş o zaman 😂😂 31 temmuzda ben mezun
Mümkünatı yok. Sana iyi mezun olmalar diliyorum. 😂😂
Heh gün vermen çok iyi oldu sonrada yaz okulu bütünleme falann olmaz demi 😁😁😁😁😁
Ayy yeter ki olmasın. Her gün spor yapmaya razıyım. 😬😬
Her gün bacak ağrısı çekiyorm ben yaa sandalyeye oturup kalkarken ninem gibi oldum ayhhhh uyhhh 🙈🙈
Sen bunlardan pek anlamazsın pacman pacman 😁😁😁
😂😂😂😂😂 Öyle deme. 76 kilo falanken durduk yere bacak ağrısı çekiyordum. Ağlayasım geliyordu. Korkunçtu. Sonra kilo verdikçe düzeldi çok şükür. ♥️🙈

Aynen kurtulduk valla iyi geldi kilom da -300 gram pazartesi salı günkü artıları defettim çok şükür. Bugün spora sıvıya ağırlık vericem dün karpuz mideme oturdu midem çok bulanıyor o nedenle şuan. Bugünü çoook hafif geçirim yarın en azından -500 600 görmeye çalışıcam kaptanım tartıda.:emir_bebek:

Allah bir daha düşürmesin 🙈😁😁
Karpuz niye öyle yapsın ki şaşırdım 🙄 bugün bende de öğle akşam yoğurt kabak başka bişey yok 🤗

😂😂😂😂😂 Öyle deme. 76 kilo falanken durduk yere bacak ağrısı çekiyordum. Ağlayasım geliyordu. Korkunçtu. Sonra kilo verdikçe düzeldi çok şükür. ♥🙈
Anaaaa sen bana şimdi şişkooo mu demek istedinnn 🤔🤔🤔
Kızım bunlar zıpppp ağrısıııı yürüyüş ağrısı o yüzden sen anlamazsın demiştimm bak anLamadın işte :KK70: :confused:

Ben bittim size ne oluyor 🙈🙈 ece onu 1 kg tamamla yoksa harbiden bitecez emnis o nazar boncuklarini benim nereme takar bilmiyorum. Bakin sadaka gibi herkes 100 gr fazladan verse benim yerime yırtarız 🙈🙈

Ben bittim size ne oluyor 🙈🙈 ece onu 1 kg tamamla yoksa harbiden bitecez emnis o nazar boncuklarini benim nereme takar bilmiyorum. Bakin sadaka gibi herkes 100 gr fazladan verse benim yerime yırtarız 🙈🙈
Hilal yaa güldürmeyin beni yüzüme maske yaptım 😂😂😂

Annemler haşlanmış yumurta kabuğu,çay posası, diyeeee diyeeee bahçeyi çöpe çevirdi 🤭🤭🤭😀
Yumurta kabugunu robatta çekip atmazlarsa çöp olur aman diyeyim🙈
Yapıyor ya kizin günahını almayın arada ayağa kalkıp oturuyor :kızgın: :kızgın: :kızgın: benim spordan daha etkili :olamaz::olamaz::olamaz:
Senin mesajlarını kahkahalarla okuyorum, kahkaha zayıflatıyor oylese ....😂😂😂😂😂😂😂

Performans listesini sizinle paylaşmamıştım sanırım 🤩
yarın turun yarısına gelmiş oluyoruz kızlar şuana kadar notasız sarı kartsız tertemiz geldik :nazar::nazar: kalan 4 haftamızda bunu bozmadan devam edelim inşallah ♥

Kaptan bu nedir? uyarımız mı var?

Kaptan bu nedir? uyarımız mı var?
Hayır yok canım maşallah ♥️
Cuma zayıflama yarışmaları tur tur ilerliyor 1 tur 8 etaptan oluşuyor ( 8 cuma listesinden yani ) 8 tur sonundada ortalaması 0,30 altına düşmemiş yani buradaki gibi nazar boncuğu ile kalan ekip olursa büyük kaptan tarafından o ekibin bireysel değerlendirmesi yapılıyor ne zman geldi kg sinin yüzde kaçını verdi ne kdar kaldı vs bir analiz raporu çıkıyor ... yarın 4.etpta tamamlanmış olacak şuana kadar iyi gidiyoruz yarında iyi olur inşallah 🤗

Erken kaaptiyorum bugün😉
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 3 YK lor kavurması, 3/4 çok tahilli ekmek, 2 ceviz

Ara 2 kahve

Akşam(15.45)
Semizotu salatasi( yarımşar salatalık soğan domates, nane, reyhan semizotu, 2 YK lor)

Aciksam da yemeyi düşünmüyorum ama dayanamazsan yoğurt yerim, kalori 430da kaldı)

Dün 4444 zıp 6000 adimim vardı Cherry Mom Cherry Mom bugunki sporu yazarım yine😉 @reyyanK
ben erken kapatayım dıyodum ama benden once erken kapatanlar olmus :KK5: yarına cok vermıs cıkmak ıcın bugun az yaptım dıyosun. Hadı bakalım ıns gıtsın kılolarrrr.

Hayır yok canım maşallah ♥
Cuma zayıflama yarışmaları tur tur ilerliyor 1 tur 8 etaptan oluşuyor ( 8 cuma listesinden yani ) 8 tur sonundada ortalaması 0,30 altına düşmemiş yani buradaki gibi nazar boncuğu ile kalan ekip olursa büyük kaptan tarafından o ekibin bireysel değerlendirmesi yapılıyor ne zman geldi kg sinin yüzde kaçını verdi ne kdar kaldı vs bir analiz raporu çıkıyor ... yarın 4.etpta tamamlanmış olacak şuana kadar iyi gidiyoruz yarında iyi olur inşallah 🤗
vavvv cok ıyıymısss. peki bır sorum daha olcak kaptan bızım buraya ılk geldıkten 2 hafta sonra uygunsak takıma gırıyoruz ya ılk gelıs zamanımız ve kılomuz takıma gırdıgımız mı oluyor yoksa buraya ılk adım attıgımız mı ?

vavvv cok ıyıymısss. peki bır sorum daha olcak kaptan bızım buraya ılk geldıkten 2 hafta sonra uygunsak takıma gırıyoruz ya ılk gelıs zamanımız ve kılomuz takıma gırdıgımız mı oluyor yoksa buraya ılk adım attıgımız mı ?
Baslangıç tarihin ekibe merhaba demenden itibaren başlıyor canım

umutluben yeni üye baş tarihi 05.07.20 baş kilo 82,1 hedef kg 65

Listeye giriş tarihini hesaplamak için sorduysan 24 temmuz a tekabül ediyor ♥️

Back
X