• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baslangıç tarihin ekibe merhaba demenden itibaren başlıyor canım

umutluben yeni üye baş tarihi 05.07.20 baş kilo 82,1 hedef kg 65

Listeye giriş tarihini hesaplamak için sorduysan 24 temmuz a tekabül ediyor ♥
yok kaptan listeye girişi değil sadece hangi kilonunun alındığını anlamak için sordum. teşekkür ederimm :KK200:

Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet
5er Siyah ve yeşil zeytin
Domates, salatalık

Akşam
Kıymalı taze fasulye
4-5 yk Makarna

Aralarda
Karpuz
Orman meyveli yoğurt
Filtre kahve

su: 1 lt bile olmadı sanırım :KK43:
Spor: 35 dk yürüyüş
Erken kaaptiyorum bugün😉
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 3 YK lor kavurması, 3/4 çok tahilli ekmek, 2 ceviz

Ara 2 kahve

Akşam(15.45)
Semizotu salatasi( yarımşar salatalık soğan domates, nane, reyhan semizotu, 2 YK lor)

Aciksam da yemeyi düşünmüyorum ama dayanamazsan yoğurt yerim, kalori 430da kaldı)

Dün 4444 zıp 6000 adimim vardı Cherry Mom Cherry Mom bugunki sporu yazarım yine😉 @reyyanK
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
yarım domates
2 kücük salatalık

Ara meyve salatası ( 3 kayısı,2 erik,1 küçük seftali)

Akşam 16.00
Yarım patlıcan (fırında domates, sogan ile)
1 küçük boy patates yine fırında baharat ile

Su: şimdilik 1 lt ama yatana kadar 3 olur
Spor şimdilik yok ama hedef 10.000 adım
Bugunku menum,misafirlerim gitti bugun cok yorulmsum kizlar

10:30 5-6 parca sucuk,kasarli yumurta,8zeytin,salatalik,peynir

15:00 20 findik,badem karisik,yarim su bardagi sut

18:00 6-7 kofte,3-4 kasik taze fasulye

3 litre su Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Sabah
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Akşam
1 dilim ekmek
4 yk menemen
Spor
11 bin adım
Güzel menüler kızlar ❤️
S Suskunhanim erken bırakın yemeği dedik ama sende çok erken bırakmışın 🙈😁

oglumun elini yikayacaktim, oturdugu demir sandalyeyi kalkarken ayagima dusurdu, sisti, yururken zorlaniyorum suan. İnsallah yarina gecerse twiste devam ederim.
Menulerim duzene girecek insallah, biliyorum iyi menuler
Çok geçmiş olsun ya oğlum sebebiyle bende devamlı sakatlanıyorum 🙄😑

Kızlar iyi akşamlar
Ancak girebildim boğazım sürekli tekrarlıyor gece terliyorum kızımla aynı odadayız pencere açamıyorum terleyip soğuyunca tekrarlıyor faranjitim
Birazda moralim bozuk benim şubat başından mart sonuna kadar kanamam olmuştu endometrium hiperplazi dedi doktorum yumurtlama olmamış ondan olmuş. Operasyonu kabul etmedim pandemi sebebi ile 3 ay doğum kontrol hapı ve yanında başka ilaç kullandım 3 ayda 6 kilo aldım ilacı birakali 20 gün oldu sanırım düzeldi de buna seviniyorum hatta su an yumurtlama dönemindeyim muhtemelen çünkü ben o dönemde inanılmaz kasikağrısı ve şişkinlik yaşıyorum
Moralimi bozan kilo da oynama olmuyor. Yapabildiğim kadar spor yapıyorum dikkatte ediyorum ama olmuyor
Diyorum ki neyim varsa azmimdenve şükrümden var yine olur ama diyetisyen kontrol ediyor 2 haftada strese giriyorum. Dünkü kilomla bugünkü arasında 2 kg var bir gün de 2 kilo almis olamam. Bana biRaz yardim edermisiniz nasil kiracagim su kiloyu sinirlerim bozuldu

Kızlar iyi akşamlar
Ancak girebildim boğazım sürekli tekrarlıyor gece terliyorum kızımla aynı odadayız pencere açamıyorum terleyip soğuyunca tekrarlıyor faranjitim
Birazda moralim bozuk benim şubat başından mart sonuna kadar kanamam olmuştu endometrium hiperplazi dedi doktorum yumurtlama olmamış ondan olmuş. Operasyonu kabul etmedim pandemi sebebi ile 3 ay doğum kontrol hapı ve yanında başka ilaç kullandım 3 ayda 6 kilo aldım ilacı birakali 20 gün oldu sanırım düzeldi de buna seviniyorum hatta su an yumurtlama dönemindeyim muhtemelen çünkü ben o dönemde inanılmaz kasikağrısı ve şişkinlik yaşıyorum
Moralimi bozan kilo da oynama olmuyor. Yapabildiğim kadar spor yapıyorum dikkatte ediyorum ama olmuyor
Diyorum ki neyim varsa azmimdenve şükrümden var yine olur ama diyetisyen kontrol ediyor 2 haftada strese giriyorum. Dünkü kilomla bugünkü arasında 2 kg var bir gün de 2 kilo almis olamam. Bana biRaz yardim edermisiniz nasil kiracagim su kiloyu sinirlerim bozuldu
İyi akşamlar canım
Aslında kendinde yazmışssın yumurtlama döneminde şişkin oluyorm diye 1 günde 2 kg tabiki normal değil ve muhtemelen bu sebepledir veya başka bir şey ödem yapmıştır akşam biraz tuzu kaçırsam inan tartıda hemen + çıkıyorum.
Menülerine ilk günden itibaren baktım genel olarak güzel aşureyi görmedim 😁🙈
Belki tek eleştiri kahvaltıda olan kirazlara olabilir 1 kiraz 4 kalori sen genelde 12 tane yiyorsun kahvaltılarda sadece buradan 48 cal geliyor ..
Birde yapabildiğim kadar spor yapıyorum demişsin bize bildirdiğin geldiğinden beri 1 saat yürüyüş başka var mıydı ? Yok ise kesinlikle yürüyüşü arttırmalısın derim .
Tüm bunları 1 günde +2 gördün diye yazmıyorum sende o Kiloya takıp moralini bozma lütfen inann neler neler yapıyoruz gram gidiyor 🤷

bilmiyorum ama aralarında en çok sarılıcı olan ve en çok uzayan mor salkım.. sadece böceklenme gibi bi özelliği var ilaçlama yapman gerekir

kovanın en az 20 lt olması lazım diye biliyorum öyleyse olabilir
Mor istemiyorum zaten ya... Ben kokusu güzel bir şey istiyorum Yasemin aldım o da yeter şimdilik ♥️ Hanımeli de alabilirim ama salon da cam önüne sardırabilirim sadece 🤷🏻‍♀️.. ne kadar güzel olur aslın da ama oraya da 20 lt lik kova sığmaz ki 😣...
Bugün zaten toprak yıkamaktan boruları tıkamışım.. bendeki tüm su aşağı kat balkonlara inmiş 😣.. öööf.. kiracı olmakta 🤦🏻‍♀️ tecrübe oldu artık napim 🤦🏻‍♀️ama insanlar konuşmuyor mu çok üzülüyorum 😔

Aynı ben yaaa bende şimdiki evimi çok hızlı tuttum evlendiğimde tam düğün zamanıydı bizde işten güçten erteledik ev tutmayı yani aslında ben erteledim ev bu bakcaksın tutcaksın ne var büyütmeye dedim. Sonra evler bir bir tutulmuş istedeiğimz muhitte ev kalmamış zorla bir ev bulduk ev sahibimiz çok iyi ama ev küçük tabi bende sıgamadım eve. Bazen evimde kendimi dev gibi hisediyorum. Bu yüzden evi ben toparlıyorlıyorum 2 saate yayılıyor sanki evde küçük cocukta yok o yuzden bende ev temizlemekten sıkıdım saldım. banada bir cocuk mu lazım ne :KK51:
Yap bi çocuk bal gör işler ertelenemiyor 😂😂ertelenecek vakit yok 😂 yaptın yaptın yapamadın yandın 😂😂
Bi de ben bir kaç ev gördüm çocuklu ama feci dağınık.. anne de salmış artık sabah 11 de kalkar akşam 10 da yatar.. üşenir vs.. biraz ondan herhalde öyle bir evim olmasın MAN aman diye diye bir bakıyorum hep temizlik 😂 ne zaman kendimi sokağa atsam o zmama oh ve diyorum yani biraz hava alalım gezelim en az 2-3 saat çıkıyorum hergğn yoksa çocukta haklı hep bir şeylerle uğraşan bir anne kim ister..

Ya sen bi çocuk yap o eve başta sığsan bile bir düzene gidiyor.. her şeyi incik gıncık toparşamak zorunda kalıyorsun.. her şey böyle güzel muntazam hizaya girdiğinde zaten günlük rutin işler kalıyor 🤭o da vitmiyoru 😂😂en çok çamaşır.. her gün beyaz mı yıkanır 😂😂Allah'ım bitmiyor 🤦‍♀️

Back
X