• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menülerinizi sabaha bırakmasanız aslında ne güzel olur.
Hem sabah en geç 8 gibi paylaşıyorum ki o da çok nadir.
Hep paylaşma saatim 6 gibi. Ama bu da ertesi güne geçiyor zaten.
Ben paylaştıktan sonra paylaşsanız bile çarpınız ertesi gün yine aynı kalıyor. Kural bu şekilde.
A Asya2600 sende hergün aynı da olsa atman gerekir diye biliyorum değil mi Cherry Mom Cherry Mom

Spor salonuna kapalı bayanlarda geliyorlar mi nasil giyiniyolar
Tabi ki geliyorlar normal eşofman üzerin e tunik giyiyorlar sadece bayanlara özel bi yer olursa orada daha rahat giyinebiliyorlar kimisi başını bile acıyor. Ya da yazma bağlıyorlar daha rahat olsun diye herkes her imkândan faydalanabilir açık kendine gore giyinir kapalı kendine göre sıkıntı yok yani

Spor salonuna kapalı bayanlarda geliyorlar mi nasil giyiniyolar
Bizim salonda bir ara hafta içi sabahtan sadece kadınları alıyorlardı çok rahattı sonra değiştirdiler. Kapalı kadınlarda hafta içi sabah gelip rahatca sporunu yapıyordu hatta bir hocamızda kapalıydı çok rahattı herkes hiç erkek yok koş zıpla. Sonra bu kuralı kaldırdılar kapalı kadınlar genelde dans seanslarına gelmeye başladı plates yoga zumba fln erkekler girmiyor bunlara sadece kadınlara özel oluyor. Ama normal sporunu yapan kadınlar ise eşortman üstü kalcayı örten spor kıyafeti uzun kollu başlarınada bone takıyorlardı.

Sağolun kızlar inşallah 🌸

Evet götürdüm. Yediği bişeyden alerji olmuş ve üşütmüş ateşi yüksek çıktı 3 tane iğne yaptılar antibiyotik başladılar bi kaç gün gidip gelcez iğneye inşallah çabuk toparlar bakalım çok halsiz şuan normalde eşim işten gelince deliye dönüyo bugün yerinden bile kalkmadı
Yavrum benimmmm kıyamam ona. Mama harici bişey de mi yiyor. Eğer olursa bende bu sene 2. Ünv olarak açıktan veteriner lalborantlığı okumak istiyorum bı şekilde aşıları fln en azından kendim yapabileyim diye gerçi uygulama dersi olmuyor ama belki rica ilealırlar diye umuyırhm.inş çok cabuk iyleşir hemen neşesine kavuşur

Kızlar menülerinizi sabaha bırakmasanız aslında ne güzel olur.
Hem sabah en geç 8 gibi paylaşıyorum ki o da çok nadir.
Hep paylaşma saatim 6 gibi. Ama bu da ertesi güne geçiyor zaten.
Ben paylaştıktan sonra paylaşsanız bile çarpınız ertesi gün yine aynı kalıyor. Kural bu şekilde.
A Asya2600 sende hergün aynı da olsa atman gerekir diye biliyorum değil mi Cherry Mom Cherry Mom
Ben unutunca uykum kaçtı geldim attım 😬😬😬

Tabi canim zaten gruptan atilmamak için olmak zorundayım :KK43:
Boşver gruptan atılıp atilmamayi birşeylerden korktuğumuz için değil kendimiz için birşeyler yapmamız lazım
Senin 1 yaşında bebeğin vardı değil mi emziriyormusun

oglandan sonra kizlar da tam kız gibi oynamıyor canım çok da kaptırma kendini🙈🙈

Aslında bı sure sonra tahmin ediyorsun neyin kalorili olup olmadigini,yazmadan bile devam edilebilir😉

Az yiyin az😂😂😂

Yüzden iki katimdi ortim alçakgönüllüsun🙏 tebrik ediyorum, çok sevindim hedefine yaklaşmana🙂😉
Hadi ya 😂😂ya nasip bakalım kızım bana benzerse baya uysal uslu olur 🤔olsun da inşallah uyum sağlarız her türlü 😂hazır kilolardan gitti şu corona olmasaydı bi aşılama daha yapardım sanırım

Günaydın 😊😊
Diyetisyenim tartılma diyor ama sabah tartıda -200 gr sevinci var
200 grama bile seviniyorum
👍👍Ve gün de di mi şahane canım ben de -400 gördüm 😂şu an mezunum 😂
Ama belli olmuyor işte bu 200 ler 400 ler hafta içi 100 kadar geri gelebiliyor

👍👍Ve gün de di mi şahane canım ben de -400 gördüm 😂şu an mezunum 😂
Ama belli olmuyor işte bu 200 ler 400 ler hafta içi 100 kadar geri gelebiliyor
Süper ❤
Umarım bende mutlu sonu görebilirim
Diyetisyeni de bırakmayı düşünüyorum
Bilmiyorum çoğu şeyi öğrendim zaten

Back