• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn kızlar.. :KK24: Evi süpürdum sildim.Şimdi süt kaynatıyorum.Kahvaltiya misafir gelme ihtimali var.Gelmezse hemen Jillian'a başlıcam. Calypso95 Calypso95 Bakabildin mi canım videolara? C Cagrihilal1 Sen de denemek ister misin?:KK6:
cuma tatile cikiyoz bayram donusu bende baslicam

Biz hepimiz mezunuz liste takımdan ziyade seni sevdiğimiz için ve sana destek olmak için buradaydık. Ardına bakmadan diyeceğini diyip karşıyı dinlemeden çekip gitmek bana pek etik gelmedi açıkçası. Liste, takım arkadaşından ziyade dost olarak görmüştük. Mehfam Mehfam ve @Leyl-i-fer nin ekleyip çıkarmak istedikleri vardır belki.

Neler oluyor kızlar? Ben ortama yabancı kaldım bir kaç gündür hiç anlayamıyorum sizin aranızdaki konuları? Ece neden ban yedi onu da öğrenemedim? EceZ EceZ ban yeme sebebini anlatırsan biz de daha dikkatli oluruz.
Pawcım ve emniscim özel değilse, sorun nedir?

Bu mazeretler için bir hafta zaman vardı,bekledim.özelden halletmemiz gerekirdi.eski dost düşman olmaz,ama arkadaş olmayada gerek yok.yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyorum.
Ve sevgili takımım bunlara şahit olduğunuz için üzgünüm lütfen motivasyon unuzu toplayıp devam edin daha çok verilecek kilolar varr👍

Yahu neler oluyor Leylim?🤷🏻‍♀️

Neler oluyor kızlar? Ben ortama yabancı kaldım bir kaç gündür hiç anlayamıyorum sizin aranızdaki konuları? Ece neden ban yedi onu da öğrenemedim? EceZ EceZ ban yeme sebebini anlatırsan biz de daha dikkatli oluruz.
Pawcım ve emniscim özel değilse, sorun nedir?
Buraya taşınmaması gereken bi konuydu önemli değil canım boşver 🌸 EceZ EceZ fotoğraf paylaşıp kaldırdığı için ban yemişti sanırım onun konuyla ilgisi yok

Günaydınnn kızlar.. :KK24: Evi süpürdum sildim.Şimdi süt kaynatıyorum.Kahvaltiya misafir gelme ihtimali var.Gelmezse hemen Jillian'a başlıcam. Calypso95 Calypso95 Bakabildin mi canım videolara? C Cagrihilal1 Sen de denemek ister misin?:KK6:
Canım baktım ben biri yapiyo videoları onun yaptığına bakarak yapabilirim 😂😂

Herkese gunaydin hanimlar,dunku patates bana bugun +500 le yansidi :skandal:demekki neymis patates matates yokmus benim icin:kızgın:
Zaten çoğu diyette patates havuç vs yasaktır nişasta ve şeker içerdikleri için. +500 gelecek kadar yemiş miydin ki :D
Menü paylaşımı yine az değil mi daha dün konuşulunca bugün çoğalır sanmıştım
Menü paylaşmayan arkadaşlar foruma da girmedikleri için aynı tas aynı hamam devam ediyorlar :olamaz: lafım S Suskunhanim a değil tabi ki ondan gerisi :KK200:

Back
X