• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ödem ver eksi gel ben kas yapıp artı geleceğim :lülülü::lülülü::KK53:
Gömersen pilavı makarnayı artı gelirsin tabiiii :skandal::skandal: ben 6 gündür sıvı besleniyorum bu ne demek biliyor musun damacana gibi yuvarlanarak ilerliyorum evin içinde :D cuma rekorumu kırıcam inşallah :D

İnşallah devamı yoktur canım böceklerin sıkma canını yaz geldi onlarda piyasaya çıktı 😣😣

Kilo içinse çok çokk sevindimmm bundan sonra hep böyle gider inşallah 🤗🤗🤗🤩
Acilen ilaçlanması lazımmış dolapları boşaltıyorum nasıl bitecek 😞

Ilaclaninca geçer endişelenme temizlik falan spor olur sanada hareket geldi gibi düşün. Bütün krizler itinayla fırsata çevrilir 😂😂
Benim birde moralim bozuldu mu hemen düşerim
Sabah içeceğimin arkasından az da olsa yedim biseyler ama öğlen dışardan söyledim protein olsun diye et sipariş ettim
Çok canım sıkkın gece hiç uyuyamadım sürekli vücudum kaşındı 😞

Selam kızlarrr.
Bende yarına güzel bir eksiyle gelicem. Ama gruba faydası olmucak herhalde :KK43: hayatımın rekoru bir eksi bu. Bu hafta gidiyor ya bu kadar tam listeye giririm yavaşlar vermek.
Öyle şartlama kendini sonrada az az ver ama ver hiç sorun değil önemli olan totalde ki zayıflaman ♥️

Evet geçen ay ayda 1 vermiştim 🤭
Diyetisyen bana bir karışım verdi sabah ac içmek için şimdi yaptım tadı hoşuma gitti

1 salatalik
1 şeftali
Yarim limon
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 cay kaşığı bal
1-2 su bardagi su

Bunları bızzt ohh mis gibi tadı
Ben de yapayım inşallah,ekran görüntüsü aldım😘
Ben sonunda ilaç desteği ile regli oldum bu sevindirici ama bunun Perşembe olması :kızgın:
Gerçi ben evde hala tartı bulamadım kızlar buraya getirecektim tartımı hazırlanma telaşında yine aklımdan çıkmış yarın büyük ihtimalle bildirmsiz olacağım üzgünüm liste beni idare eder inşallah 👀😔
@hanmeli
@Calypso95
@balpamuk
C Cagrihilal1
@Tempus
@Ceylansnn
EceZ EceZ
@pacman
S Suskunhanim
@0zlem
Ben sabah tartıldım artiyim😔kabak ya da semizotu yapacağım

Benim birde moralim bozuldu mu hemen düşerim
Sabah içeceğimin arkasından az da olsa yedim biseyler ama öğlen dışardan söyledim protein olsun diye et sipariş ettim
Çok canım sıkkın gece hiç uyuyamadım sürekli vücudum kaşındı 😞
Kız bisey olmaz ne olacak. Alt tarafı böcek evet tiksinc bende hiç sevmem ama küçücük bocekte bu kadar üzmesin seni görünce bas üstüne geç. Köydeyken her gün yeni bir tür böcek keşfediyorduk biz 😂😂

Back
X