• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yeni katılan arkadaşlar E Esmusum @KendiminEnIyisi ilk sayfada 4 haftalık bir zayıflama programımız var.
Şu an 1. Haftadayız.
Sağlıklı karbonhidrat haftası.
Tabloda uzak durmamız gerekenler ve serbest olanlar yazar.
Uyum sağlayabilirim derseniz menülerde karbonhidrat alımıyla ilgili detaylı yazabilirsiniz.
1 Gün programa uyumlu beslenmek 1 puan getiriyor. Toplam 5 puan o hafta gelecek 1 uyarıyı sildiriyor.
Günlük adım atılıyorsa, veya egzersiz yapılıyorsa onlarda yarım puan olarak ekleniyor.

Uyamam derseniz menülerde belirtmenize gerek yok. Uymaya çalıştım bu kadar oldu derseniz oda yarım puan getiriyor.
Tabi kendi rutininize göre de beslenebilirsiniz. Bu haftalık challenge ler ana kuralımız değil.
Sadece buna da uyanlar fayda görüyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ☘️
Tamam canim bende katılacam

Gelmişken menümü de paylaşayım bugün gezmeye gittim
Kahvaltı yok
Öğlen diyet dişi
Türk kahvesi
Akşam yok
Suyumu içiyorum
Yeşilçay içecem birazdan 30 dj lesliee yapacam yarından itibaren de sağlıklı karbonhidrat diyetine uyacam çok pis motive oldum hamilelik dışı 80i görmemiştim hiç😭
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Kahvaltı yok
Öğlen diyet dişi
Türk kahvesi
Akşam yok
Suyumu içiyorum
Yeşilçay içecem birazdan 30 dj lesliee yapacam yarından itibaren de sağlıklı karbonhidrat diyetine uyacam çok pis motive oldum hamilelik dışı 80i görmemiştim hiç😭
Başlayınca gerisi geliyor esmusum sıkma canını. Ödemde atacaksın şimdi ilk 3 kg rahat eksilir. Yeter ki Başla

🌟 14 KASIM ŞAMPİYONU🌟

-1.172

Screenshot_20251114_183109_VivaVideo.webp

Tebrikler lotusum ❤️ 80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu @D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum 💪

21 Kasım Yıldızlar Ligi

⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus (-1.172) ⭐
⚔️
⭐@TheDandelion (-1.100) ⭐

Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz 🌟
Yine ligdesin lotusum
@TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın 🫡
3. En yüksek yüzdemiz @D u t
Tebrikler kızlar

Ellerine emeğine sağlık canım ❤️
Aaaayyy pembişiiiim Pembe Lotus Pembe Lotus tebrik ediyorum 🥳🥳🥳🥳🥳
Bende seni tebrik ediyorum canım dutum güçlü ve dişli bir rakip oldun 😍😍

Kahvaltı yok
Öğlen diyet dişi
Türk kahvesi
Akşam yok
Suyumu içiyorum
Kaç kilosun esmus tartıyı kacirdim

Kizlar yarın akşam sünnet düğünümüz var biliyorsunuz bana dua edin olur mu herşey istediğim gibi olsun hayırlısıyla mutlulukla geçirelim 🤲 aşırı stres ve kaygı yaşıyorum 😐
Çok güzel geçer inşallah 🎉 stres değilde tatlı heyecan diye düşün canım rahat ol

Kizlar yarın akşam sünnet düğünümüz var biliyorsunuz bana dua edin olur mu herşey istediğim gibi olsun hayırlısıyla mutlulukla geçirelim 🤲 aşırı stres ve kaygı yaşıyorum 😐
İnşallah güzel geçer böyle zamanlarda stres heyecanı geçiyor maalesef ki herşey gönlünüzce olsun 🥰 kendi düğünümden biliyorum stresten o anın güzelliğini yaşayamadım

🌟 14 KASIM ŞAMPİYONU🌟

-1.172

Screenshot_20251114_183109_VivaVideo.webp

Tebrikler lotusum ❤️ 80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu @D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum 💪

21 Kasım Yıldızlar Ligi

⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus (-1.172) ⭐
⚔️
⭐@TheDandelion (-1.100) ⭐

Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz 🌟
Yine ligdesin lotusum
@TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın 🫡
3. En yüksek yüzdemiz @D u t
Tebrikler kızlar

Tebrikler kızlar çok güzel vermişsinix 🥰

Haftalık Denge Egzersizi 6000 adım/
20 dk kanıtlı egzersiz
espressoc espressoc +
@Drdentist+

Aylık Sonuçlar
Pembe Lotus Pembe Lotus -1.65 👏
@Minik Duduklu Tencere 0.75 👏
Miniğim güzel eksi. Ama sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya egzersiz tercih edersen 30 dk egzersizimiz var

Moral bozmayalım ❤️ kabullendik artık. Nasıl şekil vereceğimizi de biliyoruz. İstediğimiz zaman istediğimiz şekli verebilecek iradeye sahip olduğumuzu da burada kanıtladık. Bazen böyle oluyor. + gelmek, haftalarca sabit gelmek, koca ayın sonunda gramlarla eksilmek oluyor. Bazende eksilmemek. Ama dönüp dolaşmalar hedeften alıkoymuyor bizi. Bu yüzden hepimizle ayrıca gurur duyuyorum. Bu virajları çok aldık. Bu da onlardan biri. Bende dahil üstesinden geleceğiz.
Canım denge egzersizi 3 gün mü bir kez mi

İyi geceler kızlar 🦋

Sabah iki dilim ekmek iki üç çatal patates kızartması iki küp peynir biraz zeytin kapıya biber domates salatalık 1 tk bak

Ara öğün
Bir avuç kadar badem
Akşam
Bir kare tarhana çorbası + salata

Adım 3 k
Şu miktarı 1.5 lt
Bugün spor yapamadım bu sabah çok erken kalktım kan tahlil vermeye gittim Gece de geç yattım o yüzden uyuşukdum tüm gün🥺

Back
X