• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes tatilde denizde memlekette bize de kk nöbeti düştü işte :KK43: Okulların açılmasıyla birlikte takımlar da hareketlenir muhakkak

Gelirim gelmez miyim zaten kardeş takımmışız yeni öğrendim 🙈
Aynen canım bayram öncesi normal herhalde kalan sağlar bizimdir 🤩🤩

Memnun oldum Kübracım hoşgeldin tekrardan
Esra bende umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız buranın sırrı istikrar düzenli paylaşım ekip eçinde olma.. bunlar oldugu zman bir de bakmışsın zaman akmış gitmiş sen kiloları vermişsin 🤩
Vallahi taşınma telaşı beraberinde yürüyüşe çıktım pek göremedim esracim memnun oldum

Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık😂😂
Ah balımm kıyamam 🤭 boşversene yaaa kaslarını eritmiiş o
Şıp diye öyle kilo mu verilir öyle düşün mutlu ol 🙈🤭

Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık😂😂
Yok bence o kilo değil de kas falan verdi.

pacman pacman kuuzum miden hala mı ağrıyor yaaa 😔
Valla hala ağrıyor, bilimsel açıklamaları geçtim. Artık nazar diyorum. 😂🤪
Allahımmmmmm birde tohtorrr olcak :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: sen hastalarınada baklava börek reçete et bari madem işe yarıyor hanımmmmm:sinirli::sinirli::sinirli:
Hahahahahaha ama soğuk soğuk yiyince gerçekten iyi geldi. Belki de o tatlış doktorlardan olurum, kim bilir? 😂😂😂

Cumaya yaklaşırken hedeflerimizi hatırlayalım canlar ♥
CUMA HEDEF TABLOSU
İSİMGÜNCEL KGHEDEF KGSONUÇ
Cherry Mom Cherry Mom
62,4​
62​
C Cagrihilal1
68,3​
67,4​
@balpamuk
64,9​
64​
S Suskunhanim
56​
55,5​
pacman pacman
64,2​
63,7​
U UmutluBen
78,5​
77,5​
SaskinAnne SaskinAnne
83,4​
83,1​
@0zlem
73,9​
73,4​
@Calypso95
69,8​
69,5​
@fancynancy
85,2​
84,5​
@Ozgenurrrr
67​
64​
@Sibal57
83,1​
82,1​
@cgdmk
65,1​
64,5​
@Asya2600
60,7​
60,5​
Bugünkü minik kaçamaktan sonra yarınki tartımı çok merak ediyorum. Ona göre kabaklı bi şeyler yaparım belki. 😂🤪 Gerçi ben abartmamak kaydıyla kaçamak yapınca daha iyi kilo verdiğimi keşfettim. 😂 Çok nadir ve görece daha sağlıklı kaçamaklar olunca ama. Bunu dedim ya kim bilir kaç artı gelicem yarın. Göriciğiz. 🤡🤡

boyum da o kadar uzun degil aslinda yasadigim yerde, is yerimde en kisa kadinim desem 🙄
Yok artık😬😬 nerde calisiyorsunuz🙈önünden falan gecmiyeyim yanlışlıkla😂😂😂
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ: 1.54
KİLONUZ:55.7
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ:
Bekar
MESLEGINIZ: Ogretmen
ÇOCUK SAYISI:
.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 1. Takimdan mezun olmustum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Saglik problemi, dikkatsizlik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kronik hastaligim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sagligimi korumak, fit olmak,
Yaaa dişime göre birini buldum yaşasın🙈😬😬😬

Canım bu sozler ınsanı motive edeceğine umudunu kırıyor. Bı cogumuz bunlrı yasıyoruz. kimimizin eşi kimimizin kayınvaldesi. Ama kilo dediğin gider ve alınır sadece zorda olsa pes etmemek gerekır. Eger canın yemek ıstyorsa sporunu artır. Gecelerı yatmadan 2000 adım atmaya calıs. Ben bır ara yemek noktasında nefsıme dur dıyemıyordum ve hakıkatten bu arada sporumu artırdım gece yatmadan actım muzık gobek attım. Esım guluyordu hatta bunla gıtmez o kılolar dıye gıttı işte 14.5 kilo oldum toplam gıden. Sımdı ise gittikce normal sınıra gırdıkce yemek yeme ıstegımde azaldı sımdıde boyle gıdıyor. Bıraz ılk surecler zor ama yılma pes etme bir sekilde devam et. Bır kere bırakırsan fazlasıyla geri alırsın cunku suan vucudun dıyetteki yoksunlugunu cekıyor bu yuzden ksıtladıgın gıdaları saldırmanı ıstıyor. Bırakırsan bunlara saldırıcaksın.
Aslında motivasyonu düşünen kim varsa söyle kenarda durmalı yani çabalayan birinebu eziyet ne alaka

Iyı gecelerrrr benımde fazlalıklarım var bıldırıö gelınce gelmek ıstefımmmm
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: