- 6 Nisan 2010
- 4.539
- 16.168
- 733
İyi akşamlar arkadaşlar 

Sevgiler hepinize.

Özledim hepinizi.
Bugün yediklerimi paylaşayım
Chocolita

Kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık zeytinyağı ile yapılmış sahanda yumurta
10 yeşil zeytin
1 kare dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
️şekersiz çay
Ara öğünde,
️sade Türk kahvesi
3 kuru kayısı
Öğle yemeğinde,

Küçük ton balığı konservesi ile salata
Ara öğünde,
1 avuç tuzsuz leblebi, mandalina
Akşam yemeğinde,
ızgara et
2 kaşık bulgur pilavı
Yemekten sonra,
️yeşil çay
Evde idim hep, bugün yürüyüş yapamadım. Sabah hipoglisemi oldu maalesef, öğleden sonra biraz istirahat edip, uyuyunca iyileştim.
Grubumuza yeni katılan, beni tanımayan arkadaşlarım için de detaylı yazayım istiyorum.
Yakın zamanda birkaç gün üst üste yaşadığım hipoglisemi ile ilgili üniversite hastanesinin Endokrinoloji bölümünden randevu alıp, kontrole gideceğim inşallah en kısa zamanda. İnsülin direnci ve haşimatodan dolayı takibe gitmemde fayda var.
Tiroid ilaçlarımı düzenlerler belki.
2 aydır online olarak diyetisyen takibinde idim, 3. ayımdayım.
Yazın magnezyum, bromelain ve krom takviyesi de almaya başladım. Çok faydasını gördüm. Hepsini uzman önerisi ile kullanmaya başladım.
Magnezyum diz, sırt ve bel ağrılarıma iyi geldi.
Krom, tokluk sürecini uzatmaya yardımcı oluyormuş sanırım.
Bromelain de ödemi atmak için iyi.
50 yaşındayım. Menopoz öncesi süreçteki adet düzensizliğim kaynaklı adetlerimin 20şer gün sürdüğü oluyordu. 5 aydır adet olmadığım için çok ödemim vardı, Bromelain iyi geldi.
İyi akşamlar. Sevgiler.
Sevgiler hepinize.
Özledim hepinizi.
Bugün yediklerimi paylaşayım
Kahvaltıda,
Ara öğünde,
Öğle yemeğinde,
Ara öğünde,
Akşam yemeğinde,
Yemekten sonra,
Grubumuza yeni katılan, beni tanımayan arkadaşlarım için de detaylı yazayım istiyorum.
Yakın zamanda birkaç gün üst üste yaşadığım hipoglisemi ile ilgili üniversite hastanesinin Endokrinoloji bölümünden randevu alıp, kontrole gideceğim inşallah en kısa zamanda. İnsülin direnci ve haşimatodan dolayı takibe gitmemde fayda var.
Tiroid ilaçlarımı düzenlerler belki.
2 aydır online olarak diyetisyen takibinde idim, 3. ayımdayım.
Yazın magnezyum, bromelain ve krom takviyesi de almaya başladım. Çok faydasını gördüm. Hepsini uzman önerisi ile kullanmaya başladım.
Magnezyum diz, sırt ve bel ağrılarıma iyi geldi.
Krom, tokluk sürecini uzatmaya yardımcı oluyormuş sanırım.
Bromelain de ödemi atmak için iyi.
50 yaşındayım. Menopoz öncesi süreçteki adet düzensizliğim kaynaklı adetlerimin 20şer gün sürdüğü oluyordu. 5 aydır adet olmadığım için çok ödemim vardı, Bromelain iyi geldi.
İyi akşamlar. Sevgiler.
Son düzenleme: