• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi 🙏🏻
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Birde dün bizim evlilik yıldönümü idi
Geçen sene kızım çok hastaydı kutlayamadık
Bu sene eşim korkuttu
Allah sagligimizdan etmesin
Çok geçmiş olsun canımm

Selam hanımlar yogunluktu spordu derken anca gelebildim hemen gecmıs taraması yapayım gelıyorum ama once ortımın menusune yorum atayım

12.00: Yumurta salatası, 30 gr lor peyniri, 5 zeytin, 25 gr tb ekmek, domates, salatalık

16.00: 10 gr badem

19.00: 1 kepçe şehriye çorbası, 4 yk bamya, zahter salatası

Su: 15.5 lt kadar U UmutluBen
ortım yine harika meun hep harikaa :KK200: zahter salatasınıda yenı duydum hemen baktım ılgıncmıss

Selam hanımlar yogunluktu spordu derken anca gelebildim hemen gecmıs taraması yapayım gelıyorum ama once ortımın menusune yorum atayım

ortım yine harika meun hep harikaa :KK200: zahter salatasınıda yenı duydum hemen baktım ılgıncmıss
Yaa orticiğim benim annem Hataylı. Zahter (dağ kekiği de diyorlar) orada baya kullanılır. Biz de çok severiz. :) Belki bir gün denersin sen de. Senin menün de kavurma hariç baya iyiydi bu arada. Bakmadım sanma. :D

Kizin 3 5 kilo fazlalığı kalmış bildiğin küçüldü. Göğüsleri falan bile küçülmüş erimiş kız. Kafamı evin hangi duvarına vursam bilmiyorum. Gerçi ben kafamı duvara vursam duvar yıkılır bana iş çıkar o kadar şanslıyım bu aralar
Ama sende kuculdun gıttın yaaa

kizlar kizlar bugün az yeme günü sonucta persembe 😚
ayyy evet ama bgnde canım aksılık ya hep yemek ıstıyordu. Neyse gece olduda kapattık gunu sımdı yatıp uyudum mu mıss gb
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi 🙏🏻
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Bu sene eşim korkuttu
Çok sükpr canım. İns hersey tertemız cıkar yarında

Bu sene eşim korkuttu
Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Rabbim tekrar yaşatmasın

Back
X