• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa nasıl anlamadın kuzum fii tarihinden beri yaptığımız liste 🙈 sen eski üyesin :)
1.sayfada spor puanları var ya bisiklet 3 puan cardio 4 Puan vs ... Sen o gün menünde 1 saat eliptik yazıyorsan 60*3 180 puan listeye ekliyorm sonra tüm haftayı topluyorum. Hem bireyselde 1.açıklıyorum. hemde takımı 2 ye böldüm ( rasgele ) iki grup arasında 1. Açıklıyorum 🤩
Yaaa evet çok afedersin. Doğru, hafızam geri gelmeye başladı :confused:
Bu arada işlerim eppeeeyyy bir hafifledi artık fullll gücümle aranızdayım kızlaaarr.
bu haftaki ortim cgdmk cgdmk gözüm üzerindeee:KK48:

Ben bu listeyi anlamadım desem :KK48:
ayrı ayrı ekipler mi var? Bir de toplamalar neye göre. Ay çok soru sordum.
C Cagrihilal1 tebrik ederimmm
Teşekkür ederim. 💖 takimi ikiye ayırdı emnis spora teşfik için. Ilk sayfada sporlara göre puanlar var yaptigin spor o listeye göre puanlaniyor.

Zaten ben burda hilale üzülüp duruyordum ya diyordum bu kız dünyanın cardiyosunu sporunu yapıyor niye halen artı kg geliyor yazık günah vah vah diyordum takiiiiiii before after atana kadar 🙈🙈🙈 inanmayın buna kızlar burda hep isyan mod ama gel gör ki erimiş bitmişşşş C Cagrihilal1
Görüntüde fark olmasa nasıl devam edebilirdim ki. Tartiya pek katkı sağlamasana incelme oluyor. Karin kaslarım falan kuvvetlendi mekik kolay oluyor artık. Önceden çok yiyince karnım büyüyordu. Artık dışa büyüme olmuyor sadece regl dönemi göbeğim çıkıyor. Işe yaramasa o kadar spora bu kadar kilo çekilmezdi. Tavsiye ediyorum spor şart

Back
X