• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun🥰🥰🥰 dikkat et kendine, sonra boş kalıp yürüyorum baskalarina:confused::KK70::KK70::KK70:

Sen yokken 1,5 saat yürüdüm🙈sonra arkadaşa kahvaltıya gittim,az önce döndüm🙈🙈 şimdiden 15000 adimim var desem🙈🙈

:confused: :KK70: :KK70: :KK70:
Vuhuuuu kaptana bak kaptana:confused::KK9::KK9: daha neler görecek bu gözler acep🥰🥰🥰🥰
Teşekkür ederiim. Şimdi daha iyiyim. ;) Sadece 1 (bir) gün olmamam başkalarına yürümen için yeterli bir süre mi? :D
Vallahi helal olsun 15000 baya iyi. Benim 280 falan oluyor diyormuşum. :D

Benden ümitli olmayın diyip sizi şaşırtmayı düşünüyorum. :D İnşallah kafamdakileri yapabilirim kaptancım. Yavaştan şişmeye başladım. Bugün artı geldim... Çok mutsuzum. Hemen dukan birası yaptım falan :D Bakalım şu regli atlatırsam yine sahalara döneceğim bomba gibi. Bu sefer ne zaman geleceği belli, sakin olabiliriz. ;)

Naman Allah'ım, nulaklarim neler de duyuyor :confused: :confused:
Ya benimsin ya gara toprannnn dimwdim mi ben sana:KK70::KK70::KK70:

Vuhuuu rövanş haa😂yenilen pehlivan güreşe doymazmis 😂😂😂😂

Yesene yesene sen de yesene😂😂😂😂😂
Sen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın. :D Sözleşmeyi tek taraflı fes ettin resmen... Ama bence bir kere daha deneyelim suskun. :D Düzenimiz bozulmasın. :D

3 kilo fazla bile gelsen tartılalım bildirelim balım kendimizi toplamamız için bizi iyi anlamda motive ediyor o nedenle yarın ben bile tartılıp bildirim yapıcam yani mezun olmama rağmen :KK70:

Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirebilirsen süper olur canım kilo takibi yapmış oluruz. :)

Kaptanım ekipte varım ama sonuçlarda yokum neden :KK70:
Tamamdır 😊

Benden ümitli olmayın diyip sizi şaşırtmayı düşünüyorum. :KK70: İnşallah kafamdakileri yapabilirim kaptancım. Yavaştan şişmeye başladım. Bugün artı geldim... Çok mutsuzum. Hemen dukan birası yaptım falan :KK70: Bakalım şu regli atlatırsam yine sahalara döneceğim bomba gibi. Bu sefer ne zaman geleceği belli, sakin olabiliriz. :KK66:
Işte benim şansım anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 🙈🙈

Teşekkür ederiim. Şimdi daha iyiyim. :KK66: Sadece 1 (bir) gün olmamam başkalarına yürümen için yeterli bir süre mi? :KK70:
Vallahi helal olsun 15000 baya iyi. Benim 280 falan oluyor diyormuşum. :KK70:
Sen dedin doğru, ama beni ilk sen aldattın. :KK70: Sözleşmeyi tek taraflı fes ettin resmen... Ama bence bir kere daha deneyelim suskun. :KK70: Düzenimiz bozulmasın. :KK70:
Biz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisi😂içine kiraz sapı da atalım hatta😁😁
Kiraz sapı da eklerim bugün bakalım nolcak
Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken🙈
Cok hızlı bir başlangıc olmuş bu sefer no kilonun amanınnnn
İp atlayalim en iyisi🙈bütün puan ipte

Biz birlikte bı yeşil çay içelim en iyisi😂içine kiraz sapı da atalım hatta😁😁

Yeşil çaya değil mi?doğru mu anladım?ben de yapayım regl olmuşken🙈

İp atlayalim en iyisi🙈bütün puan ipte
Hakket yaaa 5 tane atlıyosun bir puan valla zıplıcam bende ama ben artık no kilodayım orası yeniliyor diye oraya gecim dedim ama orası cok fena cıktı bu hafta. Olsun barı acık ara farkla yes fiti yeneyim. Ben yeşil çaya atıyorum kiraz sapını bende güel işe yarıyır artık kocam kirazları yiyor ben saplarını içiyorum kocam meyveyi yiyor ben kabuklarını , kocaya tatlılar kendime uzaktan bakmalar 😬😬 bu kilolar beni garip yaptı 🤓🤓

Hakket yaaa 5 tane atlıyosun bir puan valla zıplıcam bende ama ben artık no kilodayım orası yeniliyor diye oraya gecim dedim ama orası cok fena cıktı bu hafta. Olsun barı acık ara farkla yes fiti yeneyim. Ben yeşil çaya atıyorum kiraz sapını bende güel işe yarıyır artık kocam kirazları yiyor ben saplarını içiyorum kocam meyveyi yiyor ben kabuklarını , kocaya tatlılar kendime uzaktan bakmalar 😬😬 bu kilolar beni garip yaptı 🤓🤓
Tulaaaaaaaayyyyy takımına geri dön🙈🙈 o zaman sen atlama vazgectim😂😂

Bugün ben de deniyeyim o zaman🙈

Back
X