• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar
Sabah tek tek alıntı yapamadım motive mesajlarınız için çok ❤
Benim romatizmal ağrılarım inanılmaz arttı hava sıcakken dayanamıyorum çok ağrıyor geçen sene tatilde mahvolmuştum Allahtan bu sene gidemedik
Dedim bugün hareket edemeyeceğim ama son bir gayret 30 dk spor yapabildim 15 dk koşu bandı 15 dk step
Şimdi yine başladı ağrılarım 😞
Allah düşmanına ne versin deseler bunu vermesin derim

ben kendim yapsam bu kadar kotu bi diyet secer miydim😂 isin uzmanina birakayim dedim o bunu uygun gordu.
Meslektaşımı eleştirmek benim haddime değil . Ben de aynı eğitimi aldım . Ben sadece okulda öğrendiklerine bağlı kalmaya daha meyilliyim popüler olduğu için verilen diyetlere karşıyım biraz

ben daha once 3 ayda 14 kilo vermistim. diyetisyene gitmeden, diyet listesi tutmadan...

mutfakta yagli pisen yiyecekleri eledim once. krema soslu tavuk yerine izgara, abur cubur yerine findik fistik, ama hic boyle halsiz dusmemistim ve evde leslie filan yapacak enerjim oluyordu bolca. cocuk yoktu tabi ozamanlar birde.. bir sabah kahvaltisi bir de aksam yemegi yiyordum.

sonra hamile kaldim, hamilelikte tatliya baglandimz yetmez gibi emzirmeye baslayinca cocugumdaki coklu gida alerjileri yuzunden yiyecek listem patates, havuc, makarna ile sinirlandi. cunku salca dahil herseye alerjisi vardi. emzirme surecinde hamilelikten cok daha fazla kilo aldim. tabiki uzerime yapistilar sonra... simdi de kendi basima cocukla beceremem ozverili olamam bari bir uzman yonlendirmesi olsun dedim de kuzeni aradim. ama yasam kalitem bastan sona degisti. kiz birde hirs yapti :) ariyo mesela acamiyorum o an, o kilolar verilecek kacamazsin benden diyo😂
:KK70::KK70:diyetisyenlerde bu hırs var ya. bu arada kac yıldır dıyetısyen cok merak ettım :)

Merhaba arkadaşlar
Sabah tek tek alıntı yapamadım motive mesajlarınız için çok ❤
Benim romatizmal ağrılarım inanılmaz arttı hava sıcakken dayanamıyorum çok ağrıyor geçen sene tatilde mahvolmuştum Allahtan bu sene gidemedik
Dedim bugün hareket edemeyeceğim ama son bir gayret 30 dk spor yapabildim 15 dk koşu bandı 15 dk step
Şimdi yine başladı ağrılarım 😞
Allah düşmanına ne versin deseler bunu vermesin derim
cok zordur gecmis olsun 😔

Meslektaşımı eleştirmek benim haddime değil . Ben de aynı eğitimi aldım . Ben sadece okulda öğrendiklerine bağlı kalmaya daha meyilliyim popüler olduğu için verilen diyetlere karşıyım biraz
:KK70::KK70:diyetisyenlerde bu hırs var ya. bu arada kac yıldır dıyetısyen cok merak ettım :)
Ben benimki ile yollarimi ayirdim şimdilik
Sabah kahvaltısında muz yemek bunu hergun yemek ve sabah muz yemek için para vermek gerçekten canımı sıktı
Kahvaltı bence en önemlisi hani o kibrit kutusu peynirli kahvaltı var ya o insani dinç tutuyor bence

Total body olsa iyi olur aslında. Ama bel fıtığım var bide şınav çekemiyorum. Ona göre ayarlarsın demi hocam🤩
Tamam ben sana ısınma arkası bel sonra karın sonra kalça bacak en son da kol ve streching ile biten genel bir program yapayım. Ben kendim de aynılarını uyguluyorum zaten tabi günlere böle böle. Yarın sabahcıyım bizim program kartlarından alıp ona hazırlarım sabahtan sana yollarım :21:

Tamam ben sana ısınma arkası bel sonra karın sonra kalça bacak en son da kol ve streching ile biten genel bir program yapayım. Ben kendim de aynılarını uyguluyorum zaten tabi günlere böle böle. Yarın sabahcıyım bizim program kartlarından alıp ona hazırlarım sabahtan sana yollarım :21:
Tm çok sevindim🤩teşekkür ederimmmm💙

Back
X