Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum çok sıkıldım artık bedenimden, hem ben rahatsızım hem de eşim, gruplara baktım hangisine dahil olayım bilemedim başka bir gruba girdim orda aradığım ortamı bulamadım, burası ne alemde beni de dahil eder misiniz:17:

takım kaptanımız eğer takımda yer varsa seni takıma dahil eder canım.gelince talebini görür

kelin tarağı olsa kendi başına sürerdi diye bi laf var ya canım.tam sırası geldi şimdi söylemek için :))
bu aralar bende hiç motive hissetmiyorum kendimi.şu iki gün canımın istediklerini yicem.pazartesi bomba gibi başlıcam inşallah.havalar da düzeldi.ohh mis misss

canım benim valla yazdıklarını okumak süper oluyor kendi adıma.süpersin şekerim böreğide sağ sağlim kovmuşsun.ohhh maşallah

begümcüm,
bak hava güzel, güneş var. mutlu olma mevsimi geldi. hafatasonunu istediğin gibi geçir madem, pazartesiye toparla kendini. ama bak ben çok hızlı geliyorum. bu iki hafta stajer olduğuma hepiniz çok üzüleceksiniz. benden sölemesi. :66:

börekleri kovaladım akşam, sabah kahvaltıda bir dilim yemek istedim ama ne mümkün. kardeşim kayınvalidemin yolladığı börekleri süpürmüş :1: ayrıca annem de kağıtta kek yapmış minik minik üstü çikolata soslu. akşamdan bu yana tadına bakmadım. ben bile kendime hayret ediyorum vallahi :46:

hepinize günaydın,
sabah kalktım ilk önce 2. gününde olduğum maydonoz kürünü uyguladım.

1 yumurtadan omlet
2 zeytin
1 kibrit kutusu beyaz,yarım da kaşar peynir
domates salata
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay dan oluşan kahvaltımı ettim ki sevgili kayınvalidem aradı. kahvaltıya çağırdı. ben ettim dedim. olsun bi daha et dedi:52: gelirim ama yemem dedim. ah ahh napıcam ben bilmiyorum ki.

merhaba canım takımım güzel bir cumartesi günü bugün öğlene kadar çalışıyorum ve öğleden sonra işlerim var çıkar çıkmaz epey bir yol yürüyeceğim bugün güzel bir yürüyüş yapmış olacağım nerdeyse 1 saat toplamda yürümüş olurum herhalde taydincim sen kayınvalidenin ıspanaklı böreklerinden kaçmışsın ama ben annemin ıspanaklı böreklerinden kaçamadım malisef akşam ekmek yemedim ama 2 küçük dilim yedim . yediklerimi yazayım hem akşam hem sabah olarak .

akşam
1 kase maydanoz çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı bakla yoğurtlu
salata

çayın yanında 2 küçük dilim börek

canım çok tatlı istediği için 3 kuru incir yedim

çok yemişim değilmi akşam neyse pazartesi bende kızlar gibi sıkı şekilde başlamalıyım .

sabah
1 dilim börek ( kaçamıyorum bu börekten öfff )
1 dilim kepekli ekmek
biber kavurması 1 y.k.
bir çatal peynir

bu kadar şey yedim acıkır gibiyim şu aralar bir portakalım var onu yiyeceğim .

gülhancım canım bu haftasonu dinlen istediğini ye çok abartmadan ama pazartesi seni azimli gülhan olarak görelim canım ben bile direnirken kilo vericem diye canım tatlı istemesine rağmen sen haliyle yaparsın canım .

begümcüm sen yine iyi gidiyorsun hayatım hazır bahar geldi kurtulalım yaza kadar şu kilolardan değilmi

taydincim maydanoz kürüne bayıldım maydanozun kilo verme etkisini biliyordum ama bana suyunu kaynat iç demişlerdi denedim içemedim ama kendisini çok severim limonla yerim yaptığın kür güzelmiş açık olarak yazarmısın canım ne işe yarıyor nasıl yapılıyor diye bu arada harikasın hakikaten nazar :nazar: değmesin takıma motivasyon takıyorsun teşekkürler

hepinize günaydın,

1 yumurtadan omlet
2 zeytin
domates salata
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay dan oluşan kahvaltımı ettim ki sevgili kayınvalidem aradı. kahvaltıya çağırdı. ben ettim dedim. olsun bi daha et dedi:52: gelirim ama yemem dedim. ah ahh napıcam ben bilmiyorum ki.

yemeyi yedirmeyi seven bir kayınvalideye denk gelmişsin sevinsenmi üzülsenmi bilemedim canım :26:

ferihann cım maydonoz kürünü tv de annem izlemişti. burada da http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/428683-maydonoz-kuru-kullananlar.html konu açılmış. detayları alabilirsin.

ben maydonozu sevdiğim için tadı çok hoşuma gitti. hem de pratik. öyle kaynat hele sabah sabah fırsatım olmuyor.

sen de benim gibi börekçisin anlaşılan. akşam kaçtım, sabah aradım bulamadım. iyi de oldu bulamadığım. ama annen de destek olsun sana. haftada bir, bir iki dilim olabilir.

kayınvalideme gelince; aynen dediğin gibi yedirmeye ve ısrara bayılır. diyetten önce gittiğimde akşam yemeğini yerim, doyarım, neden yemiyorsun der. nasıl yani derim. e yedim ya, çorba yemek pilav ne varsa. daha ne yiyecem. alla alla :1: benim evde alışmadığım bi kültr var. biz evde yemek yeriz, ardından çay içeriz en fazla çayın yanında çerez falan o da her gün değil. onlarda ise yemek yenir, çayın yanında hiç yoksa bisküvi vs. konulur, çerez gelir. ardından da meyve. bütün gece yemeye dayalı yani. oraya gittiğimde davul gibi olur eve zor atardım kendimi. şimdi yemiyorum valla. ben böreğe pastaya git geri demiş insan, napıyım bisküviyi çerezi:60:

şimdi dottorumun yanına gidiyorum. gelince onları da anlatırım. :64:

ferihann cım maydonoz kürünü tv de annem izlemişti. burada da http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/428683-maydonoz-kuru-kullananlar.html konu açılmış. detayları alabilirsin.

ben maydonozu sevdiğim için tadı çok hoşuma gitti. hem de pratik. öyle kaynat hele sabah sabah fırsatım olmuyor.

sen de benim gibi börekçisin anlaşılan. akşam kaçtım, sabah aradım bulamadım. iyi de oldu bulamadığım. ama annen de destek olsun sana. haftada bir, bir iki dilim olabilir.

kayınvalideme gelince; aynen dediğin gibi yedirmeye ve ısrara bayılır. diyetten önce gittiğimde akşam yemeğini yerim, doyarım, neden yemiyorsun der. nasıl yani derim. e yedim ya, çorba yemek pilav ne varsa. daha ne yiyecem. alla alla :1: benim evde alışmadığım bi kültr var. biz evde yemek yeriz, ardından çay içeriz en fazla çayın yanında çerez falan o da her gün değil. onlarda ise yemek yenir, çayın yanında hiç yoksa bisküvi vs. konulur, çerez gelir. ardından da meyve. bütün gece yemeye dayalı yani. oraya gittiğimde davul gibi olur eve zor atardım kendimi. şimdi yemiyorum valla. ben böreğe pastaya git geri demiş insan, napıyım bisküviyi çerezi:60:

maydanoz kürünü bende yapayım güzelmiş aslında hemde sağlıklı . Aslında bizim evde öyle sık sık yapılmaz börek hamur işleri yapsak yenir çünkü evde herkez börekçi kekçi pastacı bayılırız ve hepimizin kilo problemi var malesef :17: hele şu aralar anneannem bizde kalıyor annemse anneciği ne isterse onu pişiriyor düşünebiliyormusun anneannem 4 haftadır bizde ve 4 haftadır 4 büyük tencere lahana sarması pişti evde çok seviyor istiyor annemde sağolsun yapıyor olanda bana oluyor tabi yemeyeceğim diye kendimi kastıkça dayanamıyorum nereye kadar kaçabilirim ki :19:

kayınvaliden yaptığını babaanneme benzettim rahmetli oda öyleydi yedirir içirir sonrada ne yedin ki derdi birtürlü çok yediğimizi anlamazdı anlamak istemezdi eli çok açıktı babaanneciğimin .

hepinize günaydın,

1 yumurtadan omlet
2 zeytin
domates salata
1 dilim kepekli ekmek

afiyet olsun süper bir kahvaltı olmuş teprikler :27:

akşam
1 kase maydanoz çorbası
salata

sabah
1 dilim kepekli ekmek
biber kavurması 1 y.k.
bir çatal peynir

gülhancım canım bu haftasonu dinlen istediğini ye çok abartmadan ama pazartesi seni azimli gülhan olarak görelim canım ben bile direnirken kilo vericem diye canım tatlı istemesine rağmen sen haliyle yaparsın canım .

börek dışında iyi yediklerin işte direncimiz yok direnemiyoruz. ama ulaşacağımız sonucu düşünmemiz lazım mütemadiyen. o böreği yersen hiçbişey olmayacak hayatında. bir farklılık katamayacaksın kendine. o anda bir lezzet alacaksın ama hemen ardınan pişman olarak üzüleceksin. sonrasında da kilo veremeyerek üzülmen devam edecek. külliyen zarar yani. ama yemesen hem iradeli olmanın verdiği başarı hissi, hem de kilo verdiğini görerek meyvelrini toplamış olacaksın. bunu düşünmemiz lazım. anlık keyif ve zararlar mı yoksa anlık sıkıntı ve uzun sürede karlı çıkmak mı? siz karar verin. . .

maydanoz kürünü bende yapayım güzelmiş aslında hemde sağlıklı . Aslında bizim evde öyle sık sık yapılmaz börek hamur işleri yapsak yenir çünkü evde herkez börekçi kekçi pastacı bayılırız ve hepimizin kilo problemi var malesef :17: hele şu aralar anneannem bizde kalıyor annemse anneciği ne isterse onu pişiriyor düşünebiliyormusun anneannem 4 haftadır bizde ve 4 haftadır 4 büyük tencere lahana sarması pişti evde çok seviyor istiyor annemde sağolsun yapıyor olanda bana oluyor tabi yemeyeceğim diye kendimi kastıkça dayanamıyorum nereye kadar kaçabilirim ki :19:

kayınvaliden yaptığını babaanneme benzettim rahmetli oda öyleydi yedirir içirir sonrada ne yedin ki derdi birtürlü çok yediğimizi anlamazdı anlamak istemezdi eli çok açıktı babaanneciğimin .

Benim babanem de herşeyi yapar yer ama kimse yesin istemez. torunlarından bile herşeyi kıskanır. çirkef bir kadındır Allah ıslah etsin ama huy işte.

Bugün götürdüklerim:

kahvaltı (12:00) - 1 yumurta, 3 zeytin, domates, biber, havuç rendesi, 3 dilim kepek ekmeği, 2çk reçel, 1 parça hamur işi, 1 kk peynir, çay.

öğle- 1 simit, domates, 1 kk peynir, çay

akşam - 80 gr light ton balığı, 7-8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği, 2 dilim ekmek

şimdilik bu kadar. amacım başka hiçbişey yememek. sadece çay içmek istiyorum. ama bilemem tabii.

ben de pazartesiden itibaren sıfır kaçamak hedefiyle yanıp tutuşucam ki yağlarım da yansın.

dottoruma gittim, yeni iğnelerimi taktırdım ama ölçüm cihazının yerini değiştirmişler, kurulması için teknisyen p.tesi gelecekmiş, bu nedenle kg ölçümü yapamadık :50:

dottordan sonra fadikoma (sevgili kayınvalidemm) gittim. şehirdışından misafir geliyormuş. hemen mutfağa girdik. bizim burda lahmacun yapan bir fırın var. acil misafir geleceği zaman içini hazırlar götürürüz. bugün de öle yaptık. tabi ben onu yemekten saymadım. çorban yok, yemeğin yok, salatan yok dedim.:1: hemen çorba karıştırmaya başladı cicim. ama sonuçta öğle yemeğinde;

1 kase çorba
1.5 lahmacun
bol salata dan oluşan bir menüyü yemek zorunda kaldım. misafirin yanında huysuz gelin gibi yemek ısıtıp yemeye çekindim açıkçası. iyi olan şu dünkü börekten, pastadan, çikolata soslu kekten hiç tatmadım bile. ( bu 1.5 lahmacunun içini ben hazırladım, bol soğan, maydonoz,yeşilbiber vs. bir de her gün öğlen pilav vs yediğimi düşünerek bunun öğle yemeği karbonhidratı olarak değerlendirilmesini talep ediyorum sevgili takımcığım. Saygılarımla. imza: av.taydin:60:)

akşam yemeğinde de

çorba
pırasa
salata yedim. umarım günü telafi etmişimdir.

yalnız kaldım buralardaaa.:2: bak nefesimi tutarım haaaa, ya da ya da yerim börekleri pastaları görürsünüz:52:

merhaba takımımmmmm:71:nasılsınız bakalım nasıl kacamaksız bır hafta sonu gecırebıldınız mı?ben kendı adıma soyleyeyım bu cmt proteın dıyetıyle ıyıydım pazar gunu yanı bugunde sabah kahvaltısı ıçın annem kasarlı sucuklu yumurtalı ekmek hazırlamıs fırında tabı ben 3 dılım yedım ve 1 dılımde sade kepek ekmegı yedım ama 5 dılım saydım kendıme gore fazla sayayımkı aksama ekmek yemeyeyım dedım psıkolejıkman:1:neyse kahvaltıyı gec yapmıstım aksama kadar yemedım aksamda fırında yarım alabalık yedım 1 muz ve 1 portakal yedım kendıme gore ıyıydım haklarımı bıtırmedım yada gecmedım
haftasonu gunumuz vardı ama ben artık gıtmıyorum gunlere cunku kendımı tutamıyorum yoksa bugun 4 km yurudum erıtmısımdır sabhkılerı herhalde

merhaba canım takımım güzel bir cumartesi günü bugün öğlene kadar çalışıyorum ve öğleden sonra işlerim var çıkar çıkmaz epey bir yol yürüyeceğim bugün güzel bir yürüyüş yapmış olacağım nerdeyse 1 saat toplamda yürümüş olurum herhalde taydincim sen kayınvalidenin ıspanaklı böreklerinden kaçmışsın ama ben annemin ıspanaklı böreklerinden kaçamadım malisef akşam ekmek yemedim ama 2 küçük dilim yedim . yediklerimi yazayım hem akşam hem sabah olarak .

akşam
1 kase maydanoz çorbası
salata

çok yemişim değilmi akşam neyse pazartesi bende kızlar gibi sıkı şekilde başlamalıyım .

sabah
1 dilim kepekli ekmek
biber kavurması 1 y.k.
bir çatal peynir

begümcüm sen yine iyi gidiyorsun hayatım hazır bahar geldi kurtulalım yaza kadar şu kilolardan değilmi

taydincim maydanoz kürüne bayıldım maydanozun kilo verme etkisini biliyordum ama bana suyunu kaynat iç demişlerdi denedim içemedim ama kendisini çok severim limonla yerim yaptığın kür güzelmiş açık olarak yazarmısın canım ne işe yarıyor nasıl yapılıyor diye bu arada harikasın hakikaten nazar :nazar: değmesin takıma motivasyon takıyorsun teşekkürler

maydonoz corbası nasıl bısı canım nasıl yapılıyor

:60::60::60:kutluyorum canım ya ben nezaman gıt dıcem su pastalara boreklere gorunce dayanamıyorum bende gıtmıyorum artıkın
:56:

ne lahana dolmasımı bayılırım vallaaaaa:56:benımde kardesım geldı annem yarın ona saracak bende yıyecegım mecburen:1:yoksa hıc yemem:1:pırınclı veya bulgurlu oldugu ıçın ben rejımdeyken pek yemıyorum onun yerıne az pırınclı lapuskayı yıyorum aynı tadı verıyor bana ve yedıkcede zayıflıyorum valla:62:

maydonoz corbası nasıl bısı canım nasıl yapılıyor

:60::60::60:kutluyorum canım ya ben nezaman gıt dıcem su pastalara boreklere gorunce dayanamıyorum bende gıtmıyorum artıkın gunlere davetlere
:56:

ne lahana dolmasımı bayılırım vallaaaaa:56:benımde kardesım geldı annem yarın ona saracak bende yıyecegım mecburen:1:yoksa hıc yemem:1:pırınclı veya bulgurlu oldugu ıçın ben rejımdeyken pek yemıyorum onun yerıne az pırınclı kapuskayı yıyorum aynı tadı verıyor bana ve yedıkcede zayıflıyorum valla:62:

Selam kızlar nasılsınız? Ben biraz yorgunum hafta sonu hep çalıştım.Bugünde çalıştığım için çook yoruldum.eve geldim yeme ,içme .çocuğu yıka derken ancak bu saat istirahate çekilebildim.Haftasonu Cuma günü tartıdan iyi bir sonuç alamadığım için enerjim düşüktü. 2 gündür biraz kaçamak yaptım.Geçen hafta kaçamaksız geçmişti bu seferde böyle deneyeyim dedim.:26: Bugün
Sabah 9:30da : 1 kk peynir, zeytin, 2 tatlı kaşığı acuka,1 küçük dilim kek(ev yapımı az şekerli) , 1 dilim beyaz ekmek, 1 dilim light ekmek , 2 bardak az şekerli çay.
Ara 13:00da : elma
Öğlen : Yemeye fırsat bulamadım.
Akşam 19:00da : 3-4 yemek kaşığı kabak yemeği, yarım kase şehriye çorbası, yarım kase yoğurt yedim.
Son olarak su içip uyku moduna girdim.:1:
Midem zil çalıyor ama direk uyusam iyi olacak.:9:

:70:
canım ekmek hiç yememek olmaz sakın öyle yapma git kepek ekmek al ondan ye beyaz ekmekten uzak dur tamamennnn:20:

ekmek hele ki taze olunca sınırlandıramıyorum hiç.. türevlerini yiyorum canım makarna bulgur falan en azından onlar sınırlanabiliyor.. sabahları ekmek yiyorum zaten..

arkadaşım hoşgeldin takıma adın seval değil mi? ben gülhan. 5 aydır gruptayım bikaç kilo verdim ama daha hedefime çok var. umarım mezun olduğumuz günleri görürüz hayırlı olsun başarılar diliyorum.

evet ben seval memnun oldum.. 111 le girdim siteye cuma günü 110,6 bildirdim bugün109,5 im mutluyum umutluyum :6:

canım benim güle güle giy yeni elbiseni bak gördünmü birkaç kilo bile mutlu olmaya ve o elbisenin içinde kendini güzel görmeye yetiyor o yüzden bu haftasonu biraz istirahat et pazartesi silkelen ve yeniden sarıl hazır bahar gelmişken kurtulalım şu kilolardan . su içerek tabiki bende şu su olayını 2,5 lt çıkarmalıyım hatta bol miktarda bitki çayı takviyesi yapmalıyım ve günde 1 saat yürüyüş yapmalıym böyle yaparsak hazirana kadar epey kilo gider yazın tiril tiril yazlık elbiselerimizi giyer salınırız ... :64::24:

canım o kadar çay ve suyla böbreklerini bitireceksin sonunda ben sana diyim.. her bünyenin su ihtiyacı başka.. bence susamadan su içme ama susayınca da kana kana iç.. unutma su içmeyi.. bitki çayını da günde 1-2 tane iç yeter..

begümcüm,
börekleri kovaladım akşam, sabah kahvaltıda bir dilim yemek istedim ama ne mümkün. kardeşim kayınvalidemin yolladığı börekleri süpürmüş :1: ayrıca annem de kağıtta kek yapmış minik minik üstü çikolata soslu. akşamdan bu yana tadına bakmadım. ben bile kendime hayret ediyorum vallahi :46:

akşam
1 kase maydanoz çorbası
salata

sabah
1 dilim kepekli ekmek
biber kavurması 1 y.k.
bir çatal peynir

arkadaşlar haftasonu tvden öğrendiğim kadarıyla yarım yufka iki dilim ekmeğe denkmiş (nasıl oluyorsa incecik yufka) neyse yarım yufkadan iki tane gül böğreği çıkar.. hesap bu yani.. çok yağlı ballı bi börek olmadığı sürece yenebilitesi var.. :66:

yemeyi yedirmeyi seven bir kayınvalideye denk gelmişsin sevinsenmi üzülsenmi bilemedim canım :26:

benimki de öyle aynen :70:

dottoruma gittim, yeni iğnelerimi taktırdım ama ölçüm cihazının yerini değiştirmişler, kurulması için teknisyen p.tesi gelecekmiş, bu nedenle kg ölçümü yapamadık :50:

dottordan sonra fadikoma (sevgili kayınvalidemm) gittim. şehirdışından misafir geliyormuş. hemen mutfağa girdik. bizim burda lahmacun yapan bir fırın var. acil misafir geleceği zaman içini hazırlar götürürüz. bugün de öle yaptık. tabi ben onu yemekten saymadım. çorban yok, yemeğin yok, salatan yok dedim.:1: hemen çorba karıştırmaya başladı cicim. ama sonuçta öğle yemeğinde;

1 kase çorba
1.5 lahmacun
bol salata dan oluşan bir menüyü yemek zorunda kaldım. misafirin yanında huysuz gelin gibi yemek ısıtıp yemeye çekindim açıkçası. iyi olan şu dünkü börekten, pastadan, çikolata soslu kekten hiç tatmadım bile. ( bu 1.5 lahmacunun içini ben hazırladım, bol soğan, maydonoz,yeşilbiber vs. bir de her gün öğlen pilav vs yediğimi düşünerek bunun öğle yemeği karbonhidratı olarak değerlendirilmesini talep ediyorum sevgili takımcığım. Saygılarımla. imza: av.taydin:60:)

akşam yemeğinde de

çorba
pırasa
salata yedim. umarım günü telafi etmişimdir.

bizim kayınvalideler birbirine çok benziyor :29:

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
haftasonu yazamadım hep dışardaydım.ama diyetsel olarak süper bir haftasonu geçirdim.hiç kaçamak yapmadık.başardıııııııııııımmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:

bu sabahki mönüm;
1 adet tost (tam bugday kepek ekmeği)
1 bardak yeşil çay

Back
X