merhaba canım takımım güzel bir cumartesi günü bugün öğlene kadar çalışıyorum ve öğleden sonra işlerim var çıkar çıkmaz epey bir yol yürüyeceğim bugün güzel bir yürüyüş yapmış olacağım nerdeyse 1 saat toplamda yürümüş olurum herhalde taydincim sen kayınvalidenin ıspanaklı böreklerinden kaçmışsın ama ben annemin ıspanaklı böreklerinden kaçamadım malisef akşam ekmek yemedim ama 2 küçük dilim yedim . yediklerimi yazayım hem akşam hem sabah olarak .
akşam
1 kase maydanoz çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı bakla yoğurtlu
salata
çayın yanında 2 küçük dilim börek
canım çok tatlı istediği için 3 kuru incir yedim
çok yemişim değilmi akşam neyse pazartesi bende kızlar gibi sıkı şekilde başlamalıyım .
sabah
1 dilim börek ( kaçamıyorum bu börekten öfff )
1 dilim kepekli ekmek
biber kavurması 1 y.k.
bir çatal peynir
bu kadar şey yedim acıkır gibiyim şu aralar bir portakalım var onu yiyeceğim .
gülhancım canım bu haftasonu dinlen istediğini ye çok abartmadan ama pazartesi seni azimli gülhan olarak görelim canım ben bile direnirken kilo vericem diye canım tatlı istemesine rağmen sen haliyle yaparsın canım .
begümcüm sen yine iyi gidiyorsun hayatım hazır bahar geldi kurtulalım yaza kadar şu kilolardan değilmi
taydincim maydanoz kürüne bayıldım maydanozun kilo verme etkisini biliyordum ama bana suyunu kaynat iç demişlerdi denedim içemedim ama kendisini çok severim limonla yerim yaptığın kür güzelmiş açık olarak yazarmısın canım ne işe yarıyor nasıl yapılıyor diye bu arada harikasın hakikaten nazar

değmesin takıma motivasyon takıyorsun teşekkürler