Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarim temiz cikar hersey :dua:

Cok iyi iddialisin o zaman, keske ben de olabilseydim, simdilik sabiti hedefliyorum arti ciktim bugun maalesef.
Hiç moral bozma dün de ben +600 geldim illa kilo almis olmayabilirsin vücut su tutuyo olabilir çok tuzlu değilse yedikelrinde bişey yoktu ortim. Bu arada teşekkür ederim 🙏

selamlar kızlarrr dünkü gece uykusu muhabbetinden sonra gecemiz fenaaaa geçti ancak atıldım ve geldimmm :rolleyes: uyumadı gece rüya görmüş gözümü kapatırsam yine görcem dedi ve gözünü kırpmadı bile yaa 🙈🙈 5 de uyandı 😑😑
Allah kolaylık versin çok zor ben uyku ile sinansam napardim bilmiyorum 🙄 akşam erken.mi uyuyor

Kızlar ben hamile olabilirmiyim acaba
Adet gormedigim gibi halsizlik ve idrara sık çıkma var
Ama korunuyoruz olamaz diyorum 😥
hapla hamile kalmış nice insan var ki rahim kalınlaşması var diyosun :KK45: bu arada iki minnosum da evde yapılan testte çıkmadı

Hiç moral bozma dün de ben +600 geldim illa kilo almis olmayabilirsin vücut su tutuyo olabilir çok tuzlu değilse yedikelrinde bişey yoktu ortim. Bu arada teşekkür ederim 🙏
Bencede biraz fazla işlenmiş et vardı kesin onlar su tuttu bende 1 kilo artı olduğunu düşünmüyorum

9 da uyuyor canım bugün 5 gibi uyandığı için 20 de uyudu 🙈 çok yoruldum buraya bile yazamadım uykusuz o agresif ben agresif olduk tüm gün erkenden yatacağım 😑
Bizimkiler de öyle alışıyordu küçükken uyku saatlerini sektirdim uyutmadim iyi oldu 10 da uyusa 8 de uyanır eğer sekiz saat uyuyorsa.cok zor yoksa gerçekten agresiflik normal

Allah kolaylık versin çok zor ben uyku ile sinansam napardim bilmiyorum 🙄 akşam erken.mi uyuyor

hapla hamile kalmış nice insan var ki rahim kalınlaşması var diyosun :KK45: bu arada iki minnosum da evde yapılan testte çıkmadı
Kalınlaşma geçti herhalde canım
Korunuyoruz ama ya yok kilo verince düşünüyordum ben
Aman dur 😂

:KK19: Ortaklar :KK19:

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
Benim ortim Nefesimmmsin Nefesimmmsin mi

Back
X