- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.981
Hatırlamıyorum:) ortimle birbirimizi kontrol edeceğiz değil miEvet canım denk gelmiş miydiniz hiç o da eski üye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlamıyorum:) ortimle birbirimizi kontrol edeceğiz değil miEvet canım denk gelmiş miydiniz hiç o da eski üye :)
orti bu nasil menuSabah
2 galeta
Öğlen
2 dilim pide
Şekersiz kurabiye 2 adet
Çay
4500 adim
Evet cnmHatırlamıyorum:) ortimle birbirimizi kontrol edeceğiz değil mi
aaaaa hadi ya cok gecmis olsun... gitsem bende de cikar mi acaba merak ediyprumkizlar sonucum cikti nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
ben de cok belirti vardi canim. cok hasta oldumaaaaa hadi ya cok gecmis olsun... gitsem bende de cikar mi acaba merak ediyprum
kim yapacak hasta halimle anca makarna hasladim cocuklara ben de yedim biraz. coronayim diyorum coronamavimli ama makarna harici birşey olsa keşke diyet için demiyorum yanlış anlama bağışıklık kuvvetlensin diye sebze çorbası flaan
brn iyiyim ya, bugun biraz vucut agrim.oldu sabahtan ama dun yaptigim leslie ye bagladim onu. yine dr parol fila aldim ama... onun disinda bi sikintim yok. geniz akintim var epeydir var gerci ona bagli biboga, temizleme ihtiyacindan ara ara oksuruk oluyor o kadar. tat koku kaybi varmiydi sende? cevremdeki pozitiflerden hep duydugum o belirtisi olan olmayan herkes tat koku kaybindan soz etmis, ben onu takip ediyorum bi. ates filan da olmadi zaten hic... yani ne bilim kovitsem de oh nr mutlu boyle ayakta ayakta geciriyorumdur diyorumben de cok belirti vardi canim. cok hasta oldum ☹ sen nasilsin?
Ben artıdayım canım zor maleseforti bu nasil menubu hafta birinci gelmemiz lazim
En mantıklisı test yaptirmak. Çok uykun geliyor mu.göğüslerde hassasiyet ve mide bulantisida varsa olabilirKızlar ben hamile olabilirmiyim acaba
Adet gormedigim gibi halsizlik ve idrara sık çıkma var
Ama korunuyoruz olamaz diyorum![]()
Geçmis olsun canim ya. Durumun nasil peki .çok fazla vucut ağrısi ve koku kaybı yapiyor diyorlar. Yakin zamanda ablamda gecirdi. Allah acil şifalar versinkizlar sonucum cikti nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
ben de 5 gündür tat ve koku yok ne yedigimi anlamadan yiyorum istebrn iyiyim ya, bugun biraz vucut agrim.oldu sabahtan ama dun yaptigim leslie ye bagladim onu. yine dr parol fila aldim ama... onun disinda bi sikintim yok. geniz akintim var epeydir var gerci ona bagli biboga, temizleme ihtiyacindan ara ara oksuruk oluyor o kadar. tat koku kaybi varmiydi sende? cevremdeki pozitiflerden hep duydugum o belirtisi olan olmayan herkes tat koku kaybindan soz etmis, ben onu takip ediyorum bi. ates filan da olmadi zaten hic... yani ne bilim kovitsem de oh nr mutlu boyle ayakta ayakta geciriyorumdur diyorum![]()
senin biraz atesin ciktigini biraz da halsizligin oldugunu hatirlihprum ama cok mu hasta oldun ki? kacirdim mi acaba onu ben
Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyi olursun inşaallahben de cok belirti vardi canim. cok hasta oldum ☹ sen nasilsin?
aynenG
Geçmis olsun canim ya. Durumun nasil peki .çok fazla vucut ağrısi ve koku kaybı yapiyor diyorlar. Yakin zamanda ablamda gecirdi. Allah acil şifalar versin
sagolasin canim.Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyi olursun inşaallah
Koku kaybın ne zaman basladisagolasin canim.
Benim biraz moralim bozuk bu haftaorti bu nasil menubu hafta birinci gelmemiz lazim