Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevindim okulunun açılacağına senin için iyi olur evde sıkılmışsındır nereye kadar salça yapcan 🤭🤭 çoğu üni uzaktan eğitime devam ediyor ama siz tıp olduğunuz için mi farklı yyoksa bütün üniler mi başlıyor acaba 🙄 üniler açılınca şehirlrarası yolculuk sirkülasyonu başlıyor ya tırsıyorum bir yandan da 🙈 Allah korusun bilmiyorum daha ne kadar batabiliriz 😔
Sormayın kaptanım. Patronlar çıldırdı. Hafta sonu tekrar yapalım diyorlar. Bu sefer de biber salçası. 😂😂 Hoşlarına gitti. Meşgale oldu herhalde. Okula çağıran üniversiteler var ama bizimki bu dönem de uzaktan olacakmış. Ne kadar verimli olacak hiçbir fikrim yok ama mecburuz tabii. 😞

Biraz hastalık sitesi gibi oldu ama birşey soracağım😆 Karnimda bir şişlik var, yumurtlama dönemi olabilir ondan mi diyorum ya da antibiyotik kullanıyorum şuan o yapar mi acaba

Sormayın kaptanım. Patronlar çıldırdı. Hafta sonu tekrar yapalım diyorlar. Bu sefer de biber salçası. 😂😂 Hoşlarına gitti. Meşgale oldu herhalde. Okula çağıran üniversiteler var ama bizimki bu dönem de uzaktan olacakmış. Ne kadar verimli olacak hiçbir fikrim yok ama mecburuz tabii. 😞
Uygulamalı dersleri nasip yapıyorsunuz hep merak ediyordum siZin dersleri hepsi uygulamalıdır zaten
Nerede okuyorsun?
Mecburiyetten uzaktan yapılıyor yurtlar büyük sorun olur yoksa Allah korusun birine bulaşsa hepsine bulaşır. Inşaallah aşı yapılacak seviyeye geliriz de ikinci dönem gideriz 🤲🏻

Biraz hastalık sitesi gibi oldu ama birşey soracağım😆 Karnimda bir şişlik var, yumurtlama dönemi olabilir ondan mi diyorum ya da antibiyotik kullanıyorum şuan o yapar mi acaba
İkiside olabilir bence 🙈 antibiyotik bende kabızlıkta yapıyor kefir gibi bir şeyle desteklersen iyi olur bence geçmiş olsun canım

24.09 walk Challenge sonuçları

1. A AKREPcg 9505 adımm yenilmez oldu :rapci:

2. Mehfam Mehfam 8300 listelere uzun süre sonra merhaba :KK54:

3. ayvacicegi ayvacicegi 7175 gönlü katılımsız kalmaya razı olmadı teşekkür ederiz :KK37:

Günaydın bu azmin hepsi listeye gire bilmek ve hedefime ulaşa bilmek için artik yeter bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Gerekirse bir sene diyet yapacağım ve ideal kiloma ulaşacağım💪💪💪💪

Sabah 9.00
1 yumurta haşlanmis, 4 zeytin,yarim paket etiform,yeşillik
Ara türk kahvesi

Öğle 13.30
tavuk sote,salata,yogurt
Ara yesil çay

Aksam 19.30
Kurufasulye yemegi,salata
3 litre su
Menü süper suyu da güzel 👌
sabah
1,5 dilim ekmek
1 seftali

Ara
Cips :KK43:
1 bardak yesilcay

Aksam
6 kasik taze fasulye
1 dilim ekmek

Su : 2 lt
Mehfam Mehfam
Hiç protein yok :kahve:
Kahvalti: 2 haşlanmış yumurta, 1dilim peynir, 4 zeytin, 1 salatalık, çay
Öğle : 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak sütlü kahve
Akşam : 1 dilim ekmek,3 köfte, 1 tabak taze fasulye,4 kaşık yoğurt
Ara: 2 küçük mandalina, 10 tane kadar antep fıstığı
Spor bugün yapamadım ama yarın yapacağım 🙈 en az 2 litre su
Diyetisyenle mi kilo veriyorsunuz? Liste güzeln
antibiyotik kullanırken probiyotik de almak gerek, yoksa faydalı bakteriler de ölüyor, eczaneye sorun verirler.
Menüm
Sabah kepek ekmek tost domates salatalık
Ara elma
Öğlen taze fasülye yemeği yoğurt
Ara züber bar
Akşam balık salata
Spor 9300 adım
Mehfam Mehfam
Züber bar herhalde paketli gıda protein bar mı?

Menü süper suyu da güzel 👌

Hiç protein yok :kahve:

Diyetisyenle mi kilo veriyorsunuz? Liste güzeln

antibiyotik kullanırken probiyotik de almak gerek, yoksa faydalı bakteriler de ölüyor, eczaneye sorun verirler.

Züber bar herhalde paketli gıda protein bar mı?
Evet baktım ki tek başıma istikrarlı olamıyorum diyetisyene başladım. probiyotik iyi olabilir, teşekkür ederim

Back
X