Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa 💐ben katılmaya çalışcam ama geçwn gün çok ip atladığım için mi bilmiyorum koltuk altlarımdan göğsüme doğru ağrı var babamın iş arkadaşıda corona olmuş corona ağrısı böyle bir öey değildir herald 😅
aynisi iki gun once basima geldi su damacanasi gibi oturmayayim.su grupta bi leslie yapayim bari dedim.ertesi gun heryanim tutulmus uyandim tatilden donmusum zaten bi de 15 gundur hafif kirikligim filan var aha dedim.kovit oldum herhalde ama bugun gecti spordanmis yani😬 ben o yuzden acikcasi spor yapmaya bile korkuyorum en azindan su tatil sonrasi 15 gunu atlatayim da sonra yaparim belki...
Ben yazmıştım ama sen görmedim canım herhalde ama sana yazmamıştım sanırım
kirmizigitar kirmizigitar da yazmış sağolsun depresif bir durumum yokta ruh halimde iyi ama yorgunum. Yetişemiyorum çok işlerim oluyor okul zamanı ondan öyle gibi gelmiştir
Aslında çok neşeli mutlu insanımdır ama. Diyet yapmayı da istiyorum devam etmeye de çalışıyorum ama benim menüler eşimin covidli olduğu zamandan koptu toparlayamadım sonra
kirmizigitar kirmizigitar özür diliyorum kalbini mi motivasyonunu mu kırdım inan uykusuzluk yorgunluk var kimse benle ortak olmayacak valla 😂
Doktoruma gidesim var çok kalabalık oluyor kaç saat bekliyorum muayenehanede pandemi olunca gidemedim de yoksa tarlusal falan verirdi bana
Geçen hafta bu hafta için sürpriz yapicam dedim geçen hafta bir gün nohut yemeği yedim o günden beri siskinim
Siz veriyorum bak su sınav bitsin (sanırım depresif halim kazanamamakorkusu) bi rahatlayım olumsuz da olsam rahatliycam gerçekten ondan sonra bomba gibi devam edicem
Valla sizin moralinizi dusurmeyimdiye izine ayrılayım dedim ama surem dolmamış temelli de çıkmayım şimdi gruptan
Affedildim mi 😊
kizmak kirilmak degil tabiki, ama kendi motivasyonun hep dusuk ve beni de etkiliyor dogal olarak eminim diger kizlar da etkileniuordur kaldiki bu halde olman uzucu...

Bugün walk Challenge var kızlar ❤️
Ben bugun disari cikip yurumeye calisayim. Annemler geldi yayladan artik. Tabii gelsin anne yemekleri gitsin anne yemekleri. Hayirlisi bakalim. Dun de artik islerim bitti. Dogalgazi mi da actirdim. Bundan sonrasi hangi esya nereye konacak olayi. Tuttugum evin hemen yaninda yesillik kucuk bi park var spor aletleri de var. Sabah erkenden kimse gormeden gidip yapsam ne guzel olur. Gerci apartmanin alti fitness salonu :) ayarlasam bu kadar iyi denk getiremezdim. Su pandemi bitsin uygun sartlardaysa yazilayim

arkadasim ben adet sokturucu kullanmazsam.1 yil adet olmayabiliyorum,dpgumdan sonra 3-4 ayda bir adet olmaya basladim.ilac kullanmadan da inanilmaz motive oluyorum ondan bile. bahsettigin sislikler filan nedir cok iyi bilirim yani. ama senin baska sorunlarin var gibi, surekli depresif goruyorum seni. bas edemedigin sorunlar varsa diyetisyenden once psikolojik destek almani oneririm. ruh hastayken insanin yedigi ictigi yasadigi bir anlam ifade etmiyor cunku
Bu sogan kuru denediniz mi? Kuzenim de adet cok zor olur ilac kullanmasa senede iki ancak ptogest.. diye ilacla bile zor oluyordu. Sogan kurunu yaptigindan beri adet oluyor rahatca.

Ben bugun disari cikip yurumeye calisayim. Annemler geldi yayladan artik. Tabii gelsin anne yemekleri gitsin anne yemekleri. Hayirlisi bakalim. Dun de artik islerim bitti. Dogalgazi mi da actirdim. Bundan sonrasi hangi esya nereye konacak olayi. Tuttugum evin hemen yaninda yesillik kucuk bi park var spor aletleri de var. Sabah erkenden kimse gormeden gidip yapsam ne guzel olur. Gerci apartmanin alti fitness salonu :) ayarlasam bu kadar iyi denk getiremezdim. Su pandemi bitsin uygun sartlardaysa yazilayim
Ay ne büyük şans inşallah uygundur çok pratik olur senin için gitmeye üşenmezsin hiç pandemi bitsin hayırlısıyla da 🙄

Bu sogan kuru denediniz mi? Kuzenim de adet cok zor olur ilac kullanmasa senede iki ancak ptogest.. diye ilacla bile zor oluyordu. Sogan kurunu yaptigindan beri adet oluyor rahatca.
sogan kurunj yaptim yaptigim ay hamile kaldim halbuki ben adet duzenlemek icin yapmistim kuru😬 dogumdan sonra denemedim ama hamilelik oncesi de denedigim ay gecikmisti yani sogan kurunden sonra 45. gunde hamile kaldim adet duzenlemeye pek yardimci olmadi acikcasi. suan yine ilsc kullanmadan ara sira da olsa adet oluyorum buna sukur diyorum yillarca olmadim ben adet...

doktorlar hamile kalamazsin demisti ilk hamileligim korunurkrn oldu ikincisi sogan kuru denedigim ay tek seferde😬

Herkesten ne haber dostlarııım? 🥰🥰 Benim okulum yavaştan başlayacak artık. Ama bu durum diyetimi etkilemeyecek. Buralardayım yine. ♥️

Bu hafta sanırım sabit gelme ihtimalim var. Bugün 27. günüm hala regl olamadım... Acaba dukan birası mı yapsam yarın? Bir de aksi gibi uçuk çıkardım. Bu hayatımdaki ikinci uçuk. Nereden hayatıma peydah oldu bilmiyorum. 😂😂 Takımda biraz moraller bozuk sanırım... Üzüldüm okuyunca. Ama biz istedikten sınra düzelmeyecek bir şey yok. Başlaması biraz zor olsa da. 🤡

aynisi iki gun once basima geldi su damacanasi gibi oturmayayim.su grupta bi leslie yapayim bari dedim.ertesi gun heryanim tutulmus uyandim tatilden donmusum zaten bi de 15 gundur hafif kirikligim filan var aha dedim.kovit oldum herhalde ama bugun gecti spordanmis yani😬 ben o yuzden acikcasi spor yapmaya bile korkuyorum en azindan su tatil sonrasi 15 gunu atlatayim da sonra yaparim belki...

kizmak kirilmak degil tabiki, ama kendi motivasyonun hep dusuk ve beni de etkiliyor dogal olarak eminim diger kizlar da etkileniuordur kaldiki bu halde olman uzucu...
Kusura bakmayin

Gunduz ugrayamadim fazla, mavimli mavimli tekrar gecmis olsun, ise giderken maske kullaniyor muydun? Covide'de enfeksiyonu kaptiginda ne kadar virus yukune maruz kaldigin da etkiliyor ne kadar agir gecirecegini. Maske kullanimi virus yukunu azalttigi icin covid olsan bile daha hafif geciriyorsun. Umarim sana da az gecmistir.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim bahane olsun diye degil, durumumu bildirmek icin yaziyorum. Ben bu hafta ise basladim ama oglum ay basinda krese baslayacak o nedenle gunduz benimle, aksam babasi aliyor ben ise geliyorum, normal disi bir yogunluk var o nedenle spor yapamadim bu hafta.. Bugun gunduz onunla biraz yurudum, normalde simdi cikip artirirdim ama ise geldim.

Gunduz ugrayamadim fazla, mavimli mavimli tekrar gecmis olsun, ise giderken maske kullaniyor muydun? Covide'de enfeksiyonu kaptiginda ne kadar virus yukune maruz kaldigin da etkiliyor ne kadar agir gecirecegini. Maske kullanimi virus yukunu azalttigi icin covid olsan bile daha hafif geciriyorsun. Umarim sana da az gecmistir.
burda toplu tasimada sart zaten. bizim eve gelen bir misafirde varmis sanirim. yani maskesiz direk temas oldu malesef.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim bahane olsun diye degil, durumumu bildirmek icin yaziyorum. Ben bu hafta ise basladim ama oglum ay basinda krese baslayacak o nedenle gunduz benimle, aksam babasi aliyor ben ise geliyorum, normal disi bir yogunluk var o nedenle spor yapamadim bu hafta.. Bugun gunduz onunla biraz yurudum, normalde simdi cikip artirirdim ama ise geldim.
Anlıyorum canım neden bahane olsun normalde sporunu yapan bir insansın tempon normale dönünce yaparsın yine 🖐️

burda toplu tasimada sart zaten. bizim eve gelen bir misafirde varmis sanirim. yani maskesiz direk temas oldu malesef.
Yaaa misafirden mi 😔😔 birde öğrencinden şüphelenmiştin değil mi ? 😔 Maskesiz yakalanmak kötü olmuş canım neyse olmuş artık olan sen enerjini moralini yüksek tut

Herkesten ne haber dostlarııım? 🥰🥰 Benim okulum yavaştan başlayacak artık. Ama bu durum diyetimi etkilemeyecek. Buralardayım yine. ♥

Bu hafta sanırım sabit gelme ihtimalim var. Bugün 27. günüm hala regl olamadım... Acaba dukan birası mı yapsam yarın? Bir de aksi gibi uçuk çıkardım. Bu hayatımdaki ikinci uçuk. Nereden hayatıma peydah oldu bilmiyorum. 😂😂 Takımda biraz moraller bozuk sanırım... Üzüldüm okuyunca. Ama biz istedikten sınra düzelmeyecek bir şey yok. Başlaması biraz zor olsa da. 🤡
Sevindim okulunun açılacağına senin için iyi olur evde sıkılmışsındır nereye kadar salça yapcan 🤭🤭 çoğu üni uzaktan eğitime devam ediyor ama siz tıp olduğunuz için mi farklı yyoksa bütün üniler mi başlıyor acaba 🙄 üniler açılınca şehirlrarası yolculuk sirkülasyonu başlıyor ya tırsıyorum bir yandan da 🙈 Allah korusun bilmiyorum daha ne kadar batabiliriz 😔

Yaaa misafirden mi 😔😔 birde öğrencinden şüphelenmiştin değil mi ? 😔 Maskesiz yakalanmak kötü olmuş canım neyse olmuş artık olan sen enerjini moralini yüksek tut
misafir dedigim ögrencim zaten. sonucta eve geldi calistik beraber. o yüzden misafirim dedim. yarin o da test olacak mecburen.

Bende de halsizlik vardı bugünde öksürük başladı. Sadece pazar günü doktora gittim maskesi yoktu hepsi bu ama 3 gün de belirti vermez başka da kimseyle görüşmedim ama umarım covid değildir

Back
X