Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Bikaç gündür gelemedim. Bu dönem çok yorucu geçiyo malesef. Üstüne bir de pek iyi günler geçirmedim. Üzücü bikaç olay yaşadım. bunlar da çok etkiledi beni. Her ne kadar etkilemedi gibi gelse de malesef öyle değil. Diyetle pek bir alakam kalmadı bunu üzülerek söylüyorum. Bir süreliğine izin almak istiyorum. Zaten kilomda da herhangi bir azalma olması için birşey yapamıyorum. Biraz toparlanmak istiyorum. Bu arada yürüyüş yapabilirsem yapmaya çalışıcam. Belki az da olsa kilo vermiş olarak dönerim birkaç hafta sonra. Gülsümcüm ve arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.

canım benim yoğunsundur muhakkak üzülmüş ve bitkinde hissediyorsundur kendini ama benden tavsiye takımdan kopman demek benim yaptığım hatayı yapman demektir. bak ben kilo aldım ve veremiyorum , bence izin alma azda olsa takımda kal ve kendi kendini motive etmeye çalış bizlerle paylaş bizde yardım edelim . yinede ben bir süre toparlanmak istiyorum diyorsan çok uzak kalma bizden bir hafta kendine tatil tanı toparlan ve gel canım :16:

tebrik ederim canımmmmmm yuppıııııı:66:darısı basıma

ben boyle durumlarda meyve yerım sende dene canım

canım reddedebildiğin için kutlarım canım mide hastalıgı ıcın zeytın cekırdegı yutmanı onerırım gazetede okumustum teyzemın mıdesı cok rahatsızdı ona soyledım hergun duzenlı olarak yuttu mıdeye ınınce hemen erıyormus ve mıde ve bagırsaktakı yaraları ıyılestırıyormus ona ıyı geldı tavsıye ederım

bayılırım kapuskaya yedıkce zayıflıyor ınsan:27:

evet canım bende duymuştum zeytin çekirdeğini çok faydalıymış birkaç defa denedimama ben düzenli zeytin yiyebilen biri deilim malesef çok nadir canım çeker zeytini hersabah kahvaltmda yiyemem birkaç defa denedim düzenli yapmayınca işe yaramadı tabi arada yağlı yiyecekler yakıyor midemi malesef .

ay noldu canım ya bugünlerde de tüm takımın canı sıkkın :59:

Benim de kocacım dün wipeout ta dimitrayı görüp tv ye kilitlenince benimde canım çok sıkıldı bütün akşam keyifle dizimi bile izleyemedim.. Ağladım ben de kızdım çok.. Ona söylemedim ama..

Tabi bugünkü kararlarımı çok etkiledi bu.. Iyi de oldu aslında ama.. Aslında kıza ben bile kilitlenip kaldım.. Bence insan formunda başka bişeydi o.. öyle güzel manken bile görmedim ben.. :63:

Ben de zayıflayıp güzel olacam işte hedef kilomu değiştiriyorum şimdi :51:

:122:

canım uzulme erkekler boyledır ıste guzel ve cekıcı bırıne bakmadan edemıyorlar bır arkadasım kocasıyla tatıle gıtmısler o anlatmıstı aklıma o olay geldı neyse kumsalda cok guzel bır kadın varmıs bunların onunden gecmıs bayan arkadasta bakmıs poposu cok guzel duruyordu cunku dıyor neyse bakmıs kocası kafasını onune egıyor sende bakabılırsın kocacım ben baktım valla demıs kocasıda cok gulmus aklıma o geldı:1:
bu arada benımde hedefım 54 kılo ama boyum kısa ne yazıkkı 157 cm ılk olculdugumde yıllar once 160 dım sımdı kısalmısım:1:kılo aldıkca kemıklerımın uzunlugunu ortuyor kılolar galıba neyse canım zayıflayınca belkı daha uzun cıkarım belkı plates uzatır benı ahh ahh neyse kendıme kucuk kucuk hedefler koydum ılk basta 95 olmak sonra 80 sonra 70 -60 seklınde yoksa hemen 54 yazsam moralım bozuluyor daha cok var dıye bence sende once kucuk hedefler belırle kendıne ulastıkca dahada hırslanırsın

Ara öğün yaptım şimdi

arkadaşımın ikram ettiği 1 pet bardak kayısı suyu 2 adet eti form mukavva (onlar hanımeller yediler :23: )

:51:

sevalcım 1 bardak hazır meyve suyunda 8 seker var oda 4 dılım ekmekle aynı kalorı bence hazır meyve suyundan uzak durmalısın taze sıkılmısı dene 4 dılm ekmek yersen doyarsın ama 1 sb meyve suyu doyurmaz hemen acıktırır tabı hazırsa

belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..

dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti. :43:

bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi. :43:

o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim :53::53:

sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:

tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..

cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem :59:

canım ya ınan coook uzuldum ne yazıkkı etrafımızda boyle kendını bılmezler var herzaman su sozu herzaman ok severım egıtım cehaletı alır eseklık baki kalır diye
bırde mevlananın bır sozu var ben olsam onu soylerdım o adama

Sukŭnetim asaletimdendir. her lâfa verilecek bir cevabım var.lâkin; Bir bakarım lâf lâf mı diye , bir de bakarım söyleyen adam mı diye.

canım bu arada fotona baktım hıcte abartılacak bır kılon yokkı cok zayıf duruyorsun ben senın gıbı gorunsem daha ne ısterım

evet canım bende duymuştum zeytin çekirdeğini çok faydalıymış birkaç defa denedimama ben düzenli zeytin yiyebilen biri deilim malesef çok nadir canım çeker zeytini hersabah kahvaltmda yiyemem birkaç defa denedim düzenli yapmayınca işe yaramadı tabi arada yağlı yiyecekler yakıyor midemi malesef .

zeytını yeme canım cekırdegını yut 1 tane dahı olsa ıse yarar

canım bu arada fotona baktım hıcte abartılacak bır kılon yokkı cok zayıf duruyorsun ben senın gıbı gorunsem daha ne ısterım

cok teşekkür ederim canım desteğin için.. sizlerin sayaesinde biraz topladım kendimi, daha iyi hissediyorum..
eminim ki sen benden de güzel gözüküceksin :16:

belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..

dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti. :43:

bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi. :43:

o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim :53::53:

sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:

tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..

cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem :59:

vay terbiyesi ahlaksız seviyesiz insan hangi hadle hangi cürretle seninle böyle konuşabiliyor her ne olursa olsun karşısında bir bayan var ne terbiyesiz biriymiş o keşke hiç bir şey söylemeden sen şikayet etseydin terbiyesizi ama iyide olmuş ağzının payını vermişsin hiç üzme kendini böyle seviyesizler yüzünden Allahım ben sinirlendim burdan sen kimbilir ne hale geldin üzüntüden canım benim lütfen üzme kendini biliyorsun ki sen hem hoş hemde alımlı bir bayansın abartılacak bir kilonda yok ama sağlık için dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz hepimiz :38:

bu arada ıstanbula gıttıgımde ne yazıkkı 1.5 kılo almıstım kfc benı kotu etkılıyor:1:neyse o kıloları verdım ustune 700 gr daha vermısım toplamda 2.200 kılo verdım :64::66:ama tabı gecen haftaya gore sımdılık sadee 700 gr olsun yınede mutluyum arada vucudu sasırtmak ıyıymıs deyıp tesellı edeyım kendımı

dondurma sevenler ıçın:
bugun golfun bir dondurmasını buldum cok kucuk sayılmaz meyvelı ve sadece 50 kalorı adını hatırlıyamadım ama rengarenk yuvarlak meyvelı bısı

:115:
vay terbiyesi ahlaksız seviyesiz insan hangi hadle hangi cürretle seninle böyle konuşabiliyor her ne olursa olsun karşısında bir bayan var ne terbiyesiz biriymiş o keşke hiç bir şey söylemeden sen şikayet etseydin terbiyesizi ama iyide olmuş ağzının payını vermişsin hiç üzme kendini böyle seviyesizler yüzünden Allahım ben sinirlendim burdan sen kimbilir ne hale geldin üzüntüden canım benim lütfen üzme kendini biliyorsun ki sen hem hoş hemde alımlı bir bayansın abartılacak bir kilonda yok ama sağlık için dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz hepimiz :38:

cok üzüldüm, incimdim canım ya resmen delirdim tüm aksam ama artık üzülmüyorum :61:
iikide cevabını vermişim, içimde kalmadı :60:
beni sadece daha da azmettiricek bu olay, irademi kıramıcaklar :115:

:115:

Cok üzüldüm, incimdim canım ya resmen delirdim tüm aksam ama artık üzülmüyorum :61:
Iikide cevabını vermişim, içimde kalmadı :60:
Beni sadece daha da azmettiricek bu olay, irademi kıramıcaklar :115:

şöyle ifade etmek istiyorum

:113:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yeni geldim işyerine sabah aç olarak giidip tahlil yaptırdım şeker kolestrol vs bakalım inşallah dengeli çıkar hepsi eve gelince klasik bir kahvaltı yaptım bir kaç lokma pekmezli ekmek yedim boğazım hala kötü kemiklerim ağrıyor öksürük hat safhada vs..sonrada e devlet şifresi almam gerekiyordu bana yakın postanede bitmiş eminönündeki büyük postaneye gittim oradan aldım annecimle birlikte öğle saatide aç değildim ama sokak simidi delisi olduğum için bir tane sokak simidiyle tazecik çay içtim orada daha bişey yemem akşama kadar akşam pırasa yerim büyük ihtimal. Biraz geçmişi okuyayım gelirim tekrar . Akşam öyle bir geçer zamankiyi izleyemedim izleyen varmı neler oldu, cuma akşamı internetten izlerimde çok merak ettim . Bu sene hiç hoşlanmadığım şeyleri yapıyorum resmen dizikolik oldum sinir bir durum hiç huyum değildi halbuki neyse öpüyorum hepinizi ...

izledim bacım ama çok uzun nasıl anlatayım ki :))

resmen sözlü tacize ugradım, iyi niyyetli olduğunu bilsem zaten bende güler gecerim cünkü gercekten öyle cok şişman durmuyorum ama cabam oldugunu biliyolar ya sırf heves kırmak, başkalarını rencide ederek kendilerini iyi hissetmek bu haysiyetsizlerin cabaları..

dünden beri kendime aynada bakıp duruyorum, okadar mı cirkinim diye :(
resim koymak istiyorum buraya ama bilmiyorum nası :50:

işte bu olmadı bir dengesizin sözüyle aynada kendinimi inceliyorsun hayatım ya aynaya bak ve azmimden dolayı beni çekemiyorlar de bence :16:

Eki Görüntüle 176383

işte bu benim.. son halim böyle.. bukdr aşağılancak kadar kötüyüm demi..
gidip gelip aynaya bakıyorum o aşağılığın yzünden :43:

hay Allah ya fıstık gibi hatunsun hala daha aynaya bakıp çirkinimmi diyorsun sen kusura bakma canım benim öyle kilolu falanda değilsin hafif balık etli ben senin gibi olsam vallahi mankenim edasıyla dolaşırım ortalıkta şimdi şu kilomla hatta 15 kilo fazlalığımla bile alımlı yürürdüm ben lütfen toparlan artık hiç pas verme o terbiyesize ilk fırsattada yaptığı terbiyesizliği bildir amirlerine o terbiyesizin :57:

dünden beri ben de çok çirkin hissediyorum kendimi :14:

yok ya ben senin gibi olsam göbek atardım :21: beni görse kimbilir neler söyler :43:

:14:

sana noldu kuzum kocişinemi sinirlendin sende öyleyse eğer hiç umursama uygun bir zamanda sende yakışıklı atletik vücutlu bir erkek mankeni beğendiğini çıtlat oda kudursun kıskançlıktan :63:

ben de bugün evdeyim. terleyip duruyorum. atamadım üzerimden hastalığı.
sabah annem börek yapmıştı hazır yufkadan. bir dilim yedim, ama gözleme gibiydi,yağlı değildi. yanında pynir yedim.
canım acılı tarhana istiyor. evde yoktu. ara tara buldu annecik. birazdan pişircek onu içicem. tarhana içmeden iyileşemiycem sanki.:1:

geçmiş olsun canım istirahatle 1 günde kendine gelirsin ben gibi ayakta geçirme llütfen hala geçmedi benimki afiyet olsun acılı bir tarhanada seni kendine getirir .:16:

selam kızlar ben geldim tekrar yeni gelenler olmuş kızlar sizlerde hoşgeldiniz:79::79:
valla ben sizlersiz çok kötüyüm kızlar ya kilolar takıldı bi ara aldım bu aralar yine verdim ama olmuyo 4 gündür şuanki kiloma takılı kaldım ya insan 100grmda olsa vermezmiya gıcıklığıma 4gündür hergün tartılıyorum 73.5te kazık çaktım önümde 2günüm var napıcam bilmiyorum offfff neyse bizim net yakında açılıcak dönücem aranıza,,şuan kardeşimin pcden yazıyorumda inşallah yakında birlikte olcaz takyoncum valla adınıda unuttum senin iyimi oyoy:61::61:neyse yeşimmiydi neyse yanlış olmasın şimdi sanada tekrar teşekkür ederim beni kaç haftadır idare ediyorsun valla saol ama hiç tadı yok böyle ne öyle boş boş ne kilo verebiliyorum pehh neyse düzelticem inşallah görüşürüz:58::58::66:

izledim bacım ama çok uzun nasıl anlatayım ki :))

cuma akşamı internetten izleyeceim çok güldüm mynette son 12 dk vermişler videoda ilk 2 dk gemide yemek yiyor ali kaptanla cemile carolina gelip beni eski karınla aldatıyorsn demiş :60: çok iyi bir oyuncu bazı tepkilerini çok güzel veriyor .

hay Allah ya fıstık gibi hatunsun hala daha aynaya bakıp çirkinimmi diyorsun sen kusura bakma canım benim öyle kilolu falanda değilsin hafif balık etli ben senin gibi olsam vallahi mankenim edasıyla dolaşırım ortalıkta şimdi şu kilomla hatta 15 kilo fazlalığımla bile alımlı yürürdüm ben lütfen toparlan artık hiç pas verme o terbiyesize ilk fırsattada yaptığı terbiyesizliği bildir amirlerine o terbiyesizin :57:

ah ferihancım işte düşün ne kadar etkilendiğimi, özgüvenimin yerlerde gezdiğini :59:
densiz mi yok ortalıkta, içleri çürümüş haberleri yok :63:
ben de elimden geldiğince dik duruyorum şu anda, daha cok azmedicem ve fazlalıklarımdan kurtulucam bu olucak hepsine cevabım :61:
buarada ben de o densize yavşak dediğim için zaten beni şikayet etti bende dilekce yazdım herkesin haberi var yani ama şu an çooookk da tıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :6:

Back
X