Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveett bende gecikmeli mönümü yazayım :)
sabah
1 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
1 tane yumurta

öğlen
gofret yedim 6 tane hemde uzun gfretler varya büyük pakette sade olalardan 6 adet yedim :59::59:

bacım ikimizde bugün kaçak yapmışız malesef :((

gülsümcüm evet canım hergün bişeyler yapıyor ve herkeze yediriyor malesef 2 haftadır beni görmüyordu ama bu hafta yakalandık yine ama yemedim o kadarla kurtuldum bugün dün gönderdikleirnide yemedim eve götürdüm evdekiler yesin diye offf offf yok yok yemeyeceğim pantalonum patlayacak artık o kadar şiştimki bu hastalıkta şişirdi beni herhalde birkaç gündür çok şişim hayırdır inşallah ...
maşaAllah ya kadındaki sabra bak ben hayatta hergün hergün yapamam :9::9:canım hastalıktandır şişliğin biraz kendini toparlayınca geçer bence dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun :70::71:
bacım ikimizde bugün kaçak yapmışız malesef :((
aynı takımdayızya begümcüm kan çekiyor birimiz yapınca öbürümüzde yapıyor otomatikman :60::60:
Iyi akşamlar arkadaşlar,yarın görüşmek üzere
iyi akşamlar canım :70:

Selam kızlar .Geçen cumadan beri kayınvalide,kayınpeder derken vakit bulup yazamıyordum.Dünden ber ide babam çapa tıp fakültesinde yatıyor.Refakatçı kalıyorum.Buraya yazmayıncada içim rahat etmiyor.Bu hafta beni izinli sayın isterseniz.Sanırım ara ara uğrarım.Kesin dönüş tarihim pazartesi olsun.Bu arada yediklerime dikkat ediyorum.:71:

Selam kızlar .Geçen cumadan beri kayınvalide,kayınpeder derken vakit bulup yazamıyordum.Dünden ber ide babam çapa tıp fakültesinde yatıyor.Refakatçı kalıyorum.Buraya yazmayıncada içim rahat etmiyor.Bu hafta beni izinli sayın isterseniz.Sanırım ara ara uğrarım.Kesin dönüş tarihim pazartesi olsun.Bu arada yediklerime dikkat ediyorum.:71:

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah..canım madem pazartesi döneceksin bu hafta senin kilonu aynı geçerim bildirim yapamazsan sadece 1 hafta için izinli yazmayalım şimdi

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Bikaç gündür gelemedim. Bu dönem çok yorucu geçiyo malesef. Üstüne bir de pek iyi günler geçirmedim. Üzücü bikaç olay yaşadım. bunlar da çok etkiledi beni. Her ne kadar etkilemedi gibi gelse de malesef öyle değil. Diyetle pek bir alakam kalmadı bunu üzülerek söylüyorum. Bir süreliğine izin almak istiyorum. Zaten kilomda da herhangi bir azalma olması için birşey yapamıyorum. Biraz toparlanmak istiyorum. Bu arada yürüyüş yapabilirsem yapmaya çalışıcam. Belki az da olsa kilo vermiş olarak dönerim birkaç hafta sonra. Gülsümcüm ve arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.

bugunkı menum
12 NİSAN 2011 SALI
8:00
1 muz -1m-
1 sb süt -1s-

9:00
1 yeşil çay

12:30
3 köfteli ekmek -4t +1e-
Yarım elma -1/2 m-

17:30
1 cay bardağı kefir -1s-

19:30
4 yk pilav -2t-
2 yk et sote -1e-
2 kanat -1e-
2 yk yogurt -1s-

Toplam: 6 t+3e +3s +2m

70 dk yuruyus

Bikaç gündür gelemedim. Bu dönem çok yorucu geçiyo malesef. Üstüne bir de pek iyi günler geçirmedim. Üzücü bikaç olay yaşadım. bunlar da çok etkiledi beni. Her ne kadar etkilemedi gibi gelse de malesef öyle değil. Diyetle pek bir alakam kalmadı bunu üzülerek söylüyorum. Bir süreliğine izin almak istiyorum. Zaten kilomda da herhangi bir azalma olması için birşey yapamıyorum. Biraz toparlanmak istiyorum. Bu arada yürüyüş yapabilirsem yapmaya çalışıcam. Belki az da olsa kilo vermiş olarak dönerim birkaç hafta sonra. Gülsümcüm ve arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.

canım cok uzuldugecmıs olsun neler oldu hasta felanmısın rejımı bosver kılo boyle donemlerde en son dusunecegın sey paylasmak ıstersen burdayım kendıne ıyı bak

gecmıs olsun canım acıl sıfalar dılıyorum

herkese günaydınnnn kızlar ben çok hafif hissediyorum kendimi kilo veriyorum çok mutluyum bu gidşler 2 haftaya mezun olurum bende inşaAllahhhhhhh :))) herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım şu sağlık işleri bitmiyorki 5 dakka oturamıyorum popo üstü :9::9: bide kızlar bu sabah ömer çelakıldan bişi duydum ekmek diyetiymiş 3 gün boyunca sabah öğlen akşam 3 dilim kızarmış ekmek yiyorsunuz sadece sonra 1 hafta ara veriyorsunuz sadece çay ve kahve içebilirsiniz yanında oda şekersiz olacak ekmeğe tereyağı sürebilirsiniz diyor bu şekilde 3 günde birbuçuk 2 kilo vrenler varmış şaşırdım :53:

tebrik ederim canımmmmmm yuppıııııı:66:darısı basıma

oy oy oy bugün doyumsuz bi insanım ben :59:

öğle yemeğimi de yedim... activiamın tadı bi garip geldi yarısından azını yedim onun yerine 1 tane limonlu bisküvi yedim..

şu anda yeşil çayımı içiyorum ama ben doymadım :43::43::43:

ben boyle durumlarda meyve yerım sende dene canım

merhaba takımcım kilo veremiyorum patlayacak gibi şişim nedendir bilmiyorum öğle arası çok sevdiiğim ablam yine zorla misafir etti ısrarları sonucu 4 mercimek köftesi 2 küçük poğaça yedim ama çok küçüklerdi bir tanesi en çok 2 ceviz büyüklüğü diyelim . diğer çeşitleri reddettim börek ve kekte vardı midem kötü dedim ve reddettim başarımı bilemicem benim için deiil bence midem çokkötü tabi zaten hastalık iyice mahvetti . şimdi bir light nescafe içeceğim sabahtan beri 1,5 lt su içtim sürekli sıvı tüketmeye çalışıyorum . öyle işte takımcığım öpüyorum hepinizi ...

canım reddedebildiğin için kutlarım canım mide hastalıgı ıcın zeytın cekırdegı yutmanı onerırım gazetede okumustum teyzemın mıdesı cok rahatsızdı ona soyledım hergun duzenlı olarak yuttu mıdeye ınınce hemen erıyormus ve mıde ve bagırsaktakı yaraları ıyılestırıyormus ona ıyı geldı tavsıye ederım

merhaba kızlar;

ben bugün sabah kahvaltısı olarak yarım simit,domates,biber ve peynir yedim

ara:yapmadım

öğlen:14,30 gibi 5 ç.k. kadar zeytinyağlı kapıska yedim

az öncede 1 tane cantık yedim malesef :((

öğlen arasıda 45 dk yürüdüm

akşamı salatayla kapamayı düşünüyorum

bayılırım kapuskaya yedıkce zayıflıyor ınsan:27:

geçmiş olsun canım.. acil şifalar dilerim ailene

ne olduğunu bilsem ona göre yazacağım ama bu durumda en iyisini sen bilirsin.. yürüyüş insana iyi geliyor bence havalar güzel olursa dışarda yürüyüşünü yap.. yediklerine dikkat etmen çok da mühim değil ama kendine de midene de işkence yapmamanı öneririm.. seni mutlu eden şeyleri çevrenden uuzaklaştırma.. eğer izne ayrılırsan da dönüşün muhteşem olsun inşallah :54:

:29:

dün akşam bir çorba kasesi makarna salatası gibi bişey(karşı komşum getirdi)bir de portakal yedim..

bu sabah da çeyrek kepek ekmeğine bir büyük ince dilim kaşar 1 kalın dilim salam koyarak sandviç yaptım yanında meyvesuyu içtim..

bugün hiç kaçamak yapmayacağım ve 1 saat de yürüyüş yapacağım göreceksiniz :51:

öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası iki dilim kepek ekmeği yoğurt veya ayran.

ara: küçük kepekli sandviç (kaşar,salam ve marullu)

akşam: 1 elma 1 portakal

bugünü planladım :12: hatta yarını da planladım :27:

:nazar:

canım cok uzuldugecmıs olsun neler oldu hasta felanmısın rejımı bosver kılo boyle donemlerde en son dusunecegın sey paylasmak ıstersen burdayım kendıne ıyı bak

ne olduğunu bilsem ona göre yazacağım ama bu durumda en iyisini sen bilirsin.. yürüyüş insana iyi geliyor bence havalar güzel olursa dışarda yürüyüşünü yap.. yediklerine dikkat etmen çok da mühim değil ama kendine de midene de işkence yapmamanı öneririm.. seni mutlu eden şeyleri çevrenden uuzaklaştırma.. eğer izne ayrılırsan da dönüşün muhteşem olsun inşallah :54:

Teşekkür ederim kızlar. Birkaç tane hayal kırıklığını üst üste yaşadım ve hem fizilsek olarak hem ruhsal olarak etkilendim. Bahar aylarında cıvıl cıvıl ve hareketli olmam gerekirken ben sanki kara kıştaymışım gibi hep sıkıntı içindeyim. İnanın azıcık olan enerjim okula bile zor yetiyor. O yüzden takımı da takip edemiyorum, zaten spor hiç yapamıyorum. Bu yüzden biraz kendimi toparlamak istedim. Umarım uygundur.Sizleri öpüyorum şimdilik.

günaydınlarrr

bugünkü menüm

sabah
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )

ara
4 tane altın çilek

öğlen
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )

ara
1 tane etimek

akşam
light ton balıklı salata ( marul domates taze sogan nar eksisi sirke )

bugünkü menüm....

bugün canım cok sıkkın.. dün akşam hep ağladım evde.. birazdan anlatıcam size :43:

günaydınlarrr

bugünkü menüm

sabah

ara
4 tane altın çilek

öğlen

ara
1 tane etimek

akşam

bugünkü menüm....

Bugün canım cok sıkkın.. Dün akşam hep ağladım evde.. Birazdan anlatıcam size :43:

ay noldu canım ya bugünlerde de tüm takımın canı sıkkın :59:

Benim de kocacım dün wipeout ta dimitrayı görüp tv ye kilitlenince benimde canım çok sıkıldı bütün akşam keyifle dizimi bile izleyemedim.. Ağladım ben de kızdım çok.. Ona söylemedim ama..

Tabi bugünkü kararlarımı çok etkiledi bu.. Iyi de oldu aslında ama.. Aslında kıza ben bile kilitlenip kaldım.. Bence insan formunda başka bişeydi o.. öyle güzel manken bile görmedim ben.. :63:

Ben de zayıflayıp güzel olacam işte hedef kilomu değiştiriyorum şimdi :51:

:122:

Ara öğün yaptım şimdi

arkadaşımın ikram ettiği 1 pet bardak kayısı suyu 2 adet eti form mukavva (onlar hanımeller yediler :23: )

:51:

geçmiş olsun canım,babanın önemli bişeyi yoktur inşallah

canım benim hayrola ya nedir seni böle sıkan bizlerle paylaşmak istersen hepimiz dinleriz seni bak.kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran arkadaşım.sen nasıl iyi olucaksan

dün akşam bir çorba kasesi makarna salatası gibi bişey(karşı komşum getirdi)bir de portakal yedim..

bu sabah da çeyrek kepek ekmeğine bir büyük ince dilim kaşar 1 kalın dilim salam koyarak sandviç yaptım yanında meyvesuyu içtim..

bugün hiç kaçamak yapmayacağım ve 1 saat de yürüyüş yapacağım göreceksiniz :51:

öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası iki dilim kepek ekmeği yoğurt veya ayran.

ara: küçük kepekli sandviç (kaşar,salam ve marullu)

akşam: 1 elma 1 portakal

bugünü planladım :12: hatta yarını da planladım :27:

:nazar:

sabah öğünü olmamış ama sevalcim,salam meyve suyu :(

günaydınlarrr

bugünkü menüm

sabah

ara
4 tane altın çilek

öğlen

ara
1 tane etimek

akşam

bugünkü menüm....

bugün canım cok sıkkın.. dün akşam hep ağladım evde.. birazdan anlatıcam size :43:

altın çilek nasıl bişey ye merak ediyorum valla ,bide zayıflatıyomuş o he biliyomuydun ?
bu arada neden sıkıldın be canım?

ay noldu canım ya bugünlerde de tüm takımın canı sıkkın :59:

Benim de kocacım dün wipeout ta dimitrayı görüp tv ye kilitlenince benimde canım çok sıkıldı bütün akşam keyifle dizimi bile izleyemedim.. Ağladım ben de kızdım çok.. Ona söylemedim ama..

Tabi bugünkü kararlarımı çok etkiledi bu.. Iyi de oldu aslında ama.. Aslında kıza ben bile kilitlenip kaldım.. Bence insan formunda başka bişeydi o.. öyle güzel manken bile görmedim ben.. :63:

Ben de zayıflayıp güzel olacam işte hedef kilomu değiştiriyorum şimdi :51:

:122:

şekerim ne takıyosun öle şeylere ,boşuna kendii üzersin bak ben sana diyim.onlar sadece sanal bi hayal onlar için hiçç takma benden sana tavsiye.hatta üzerine sende evet çok güzel diye yapış tv ye :))

ben dün burda 1 tane cantık yediğim için akşam yemeği yemedim

ama 2 tane susamlı çubukla,1 tane halley tarzı bişey vardı evde 2 ısırık aldım ondan o kadar

bu sabahta:1 kupa tarhana çorbası,çeyrek simitle kahvaltı yaptım

öğlen için yanımda bişey getiremedim bakalım ne yicem ??

belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..

dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti. :43:

bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi. :43:

o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim :53::53:

sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:

tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..

cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem :59:

Back
X