Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listemizi paylaştığımıza göre ben müsaadenizle biraz kaçıyorum kızlar yarın Ankaraya yolculuk var :cry:

Bu cuma sadece eksi gelenlerin kaçamak hakkı olsun bence diğerlerinden önümüzdeki cumaya şimdiden odaklanmalarını rica ederim

Alt listeden kilo bildirimi yapmayanlar var cuma hedefleriyle birlikte gün içinde dönüş bekliyorm ♥
Hayirli yolculuklar kaptanim 💞

Uuzun zmandır almadığımız için bilmezsin :cry:

PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:

1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
:KK17::KK17::KK17: Wooow baya tırstım.

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunu Cherry Mom Cherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana :KK200:

Kendimi tanıtayım

ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .

İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz :KK200:
Namaria Namaria seni burda görmek ne güzel. Çok sevindim canım.
Hoş geldin🤗🤗🤗

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunu Cherry Mom Cherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana :KK200:

Kendimi tanıtayım

ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .

İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz :KK200:
hoşgeldin hep birlikte fit olacaz inşallah tabi ben hafta sonu geliyor ne yapacam bilmiyorum o_O caroline84 caroline84 ortimmm ses ver nerdesin

Hiiii nota mı almışıııız? :( :( Ben de cumadan beri 300 verdiğimle kalmışım. 65.3 oldu. Geçen cuma 65.6ydı. Çok yavaş gidiyor biliyorum Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım. Ama masaya çakıldım kaldım. Halimi görseniz acırsınız. 😂 Acındırmıycam tabi kendimi. 🥰 En kötü böyle alt listede 300-400 gr takılırım. Hiç vermemekten de iyi tabi farkındayım...

Listemizi paylaştığımıza göre ben müsaadenizle biraz kaçıyorum kızlar yarın Ankaraya yolculuk var :cry:

Bu cuma sadece eksi gelenlerin kaçamak hakkı olsun bence diğerlerinden önümüzdeki cumaya şimdiden odaklanmalarını rica ederim

Alt listeden kilo bildirimi yapmayanlar var cuma hedefleriyle birlikte gün içinde dönüş bekliyorm ♥
güle güle kaptan. bir riskli şehirden diğer riskli şehre gidiyorsun. allaha emanet:KK36:

Cherry Mom Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı

Cherry Mom Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı
Çok şükür temiz çıkmış Allah kimseyi evladıyla sınamasın :(
Neden şüphelendiniz yaptırdınız ? Babasından vardı galiba ondan mı yoksa başka rahatsızlık mı oldu kızında ? Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın canım geçmiş olsun

Yeme konusuna gelince zaten 1 kilo artımız vardı üstüne bu tabi çok üzüldüm, stres anlarında neden kendimizi yemeğe atıyoruz bilmem 😔 neyse oldu olan belki diyetisyenine konuyu acıklarsan bu hafta sana ödem atmalı şok diyet gibi bir şey verebilir yoksa bu artılar gitmez 😔

Hiiii nota mı almışıııız? :KK43: :KK43: Ben de cumadan beri 300 verdiğimle kalmışım. 65.3 oldu. Geçen cuma 65.6ydı. Çok yavaş gidiyor biliyorum Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım. Ama masaya çakıldım kaldım. Halimi görseniz acırsınız. 😂 Acındırmıycam tabi kendimi. 🥰 En kötü böyle alt listede 300-400 gr takılırım. Hiç vermemekten de iyi tabi farkındayım...
Olmazz kuşuummm alt listeye alışma üst listeye bekliyorm seni nota alıyor bu tontişler yetiş 😜 :olamaz::KK48:

Sildiririz ama bugün menume tolere edin telafiisini güzel sporla ve zeytinyağı ile halledeceğim. Bence en aşağı haftaya 3.yuz 😏
Spor zeytinyağı mı :KK53: yağlı güreş mi yapacaksın hayırdır :KK53: :))) bugün en güzel + senden geldi zatenn afiyet olsun halledeceğim diyorsan 🤷🏼‍♀️

Back
X