Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol cnm senin de çok iyi :)

Maalesef ben de canim 16 yasimdan beri cekiyorum Allah sifa versin hepimize insallah
Amin canım yaş ilerledikçe daha zor oluyor.
Üniversite de 96 dan 68 düştüm
İlk gebeligim tüp bebek 77 ile hamile kaldım 94 tekrar 70 e düştüm.
İkiz gebeligim 107 den 87 ama istediğim kiloya inemedim ve cidden zorlanıyorum.

ORTAKLAR
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

Allah bagislasin canim yavrularini
Bu gune kadar cok guzel basarmissin gene yaparsin canim insallah

Ne emekler ne emekler kadın olmak ne zor ama neyseki yavrularına kavuşmuşsun geriside gelir inşallah

Ne emekler ne emekler kadın olmak ne zor ama neyseki yavrularına kavuşmuşsun geriside gelir inşallah
Cennet anaların ayagı altında
Ne demek biraz anladım.
Canım ilki çok zor oldu sonra karnımda ikizlerim öldü onları dogurdum.
Sonra yine tüp bebek tedavisi yatarak hamilelik.
Erken doğum hastahanede kaldılar küçücüklerdi.
Aman kaptanım sonrada kızım iyice hırçınlaştı kıskandı.
36 yaşındayım ama biraz daha yaşlı hissediyorum.

Hepsi bitti elhamdülillah
Rabbim isteyene hayırlı evlat versin.

Elimden geleni yapcam.

Çok haklısında öyle hissetmekte, çok iyi anlıyorum şükretmek için bir sürü sebebimiz var ciddenn zor günler geçirmiişsin şimdi kızın ve miniklerin sana güç kuvvet olsunlar inşallah

Bundan sonrasi cok daha guzel olur insallah canim Allah evlatlarindan güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…