Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemde alasını ilk kızımda ölüyordum.
Nefes alamadım.
İnsanın saçları 10 günde beyazlarmı?
Benim tupbebek denememde pcos görünümlü yumurtalık olmadığı için ohss olmadım zaten ilkinde 4 ikincide 3 yumurtam olmustu ilki tuttu 3 aylıkken kaybettim ikinci de döllenme olmadı kızım tedavisiz oldu 💜
Ama ohss olan birini görmüştüm su çektiler karnından hastanede yatırdı doktor sonra

Amin canım yaş ilerledikçe daha zor oluyor.
Üniversite de 96 dan 68 düştüm
İlk gebeligim tüp bebek 77 ile hamile kaldım 94 tekrar 70 e düştüm.
İkiz gebeligim 107 den 87 ama istediğim kiloya inemedim ve cidden zorlanıyorum.
Annelik bazıları için kolay olmuyor. Bazen diyordum ki tamam bitti bir daha uğraşmam ama 14.gün geliyordu diyordum ki acaba yumurta oldu mu
Tedaviye başladığımda 58 kiloydum ilaçlar iğneler ölçümler aşılama tup bebek aralarda yine ilaç derken 7.yılda anne oldum şükür
Hiç unutmuyorum aşılama yapıldı ve kadın olarak jinekolog a gidip muayene olmaktan haz etmeyen ben aşılama yaptırdım zannediyorum ki kesin olacak 10.gün test yaptım pozitif meğerse catlatma iğnesinin etkisiymiş. 14.gün kan testi negatif cıktı böğüre böğüre ağlamıştım
Kolay olmuyor ama sonu güzel oldu çok şükür. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Tamam canim 🥰 ben de oyle hissediyorum 💞💏
Yok canim bugunku menun cuma keyfin olsun ☺ 💞 benim de sporsuz tek gunum bu hafta
hem mersine geldim yol yorgunluğu hem de bir gun dinleneyim dedim 🤭
Sağolasın orticim. Ben de normalde İstanbul'da oturuyorum şu an Çanakkale de eşimin ailesinin yanındayız o yüzden bugünkü menüm böyleydi. Pazartesi doncez inşallah. Mersin deyince aklıma tek bişey geliyo :kk77: dinlen bol bol bu hafta güzel başlayacağız takım ilk üçte olcek 😍

Sağolasın orticim. Ben de normalde İstanbul'da oturuyorum şu an Çanakkale de eşimin ailesinin yanındayız o yüzden bugünkü menüm böyleydi. Pazartesi doncez inşallah. Mersin deyince aklıma tek bişey geliyo :kk77: dinlen bol bol bu hafta güzel başlayacağız takım ilk üçte olcek 😍
Ne guzel canim iyi gecer insallah ziyaretiniz ben de İstanbul'da okudum cok severim sehir olarak. Canakkale de harika yer 👍
Yari mersinliyim canim annem burali ve burda yasiyor yemekleri guzel 😂 ben hatayda gorev yapiyorum 5 senem doldu.
Haftasonu icin geldim pazar donecegiz insallah cok uzun kalamiyorum hic bir yerde hem is hem de 10 yasinda kedi kizim var 🐈 😍 aklim onda su an bile..
İyi geceler orticim 💞

Son düzenleme:
Geçen sene ağır bir idrar yolu enf. geçirdi o dönem de yüksekti bazılarının öyle oluyormuş
Çok yaşa canım içime su serptin
cocuklarda lenfosit degerleri yetiskinlerden coj fazla, ve her yas grubunda degisiyor. ben de sonuclari cok kafama takmistim doktora gosterene kadar, doktor normal deyince ozellikle sordum o yas grubu icin normaldie referans araligina bakmayin dedi. sonra yetmedi internetten arasrirdim, sonra daha onceki yaslardaki rapoelarini karsilastirdim. evet 1 yasindaki tahlillerde cok daha yuksekken 2 yasta daha dusukmus ama hala referans araliginin epey uzerinde gpeunuyodu. hatta sonra ayni donemde dogum yaptigim baska annelerden de cocuklarinin tahlillerini istedim nerdeyse hepsinin lenfosit degerleri yuksekti. buyudukce azaliyor o deger bildigim kadariyla burda doktor arkadaslae var daha saglikli cevap verirler muhtemelen ama, ben o donem cok kafama takip epey arastirmistim sonra icim rahatlamisti. allah korusun da zaten oyle bir sorun olsa bunun mutlaka belli basli baska belirtileri de olur diye dusunuyorum.

Nacizane yorum da yapayim ☺ telden girdigim icin herkesi alintilayamadim

Gayet saglikli afiyet olsun canim 👍

Spor da menü de guzel canim 👍

Detoks gunu mu canim tek ogun yapmissin insallah iyi gecmistir günün 💞

Aksama gelene kadar ne guzel gidiyorduk ☺ afiyet olsun canim dengelersin 👍

Karidesli makarnaya bayilirim 🤤 afiyet olsun 👍

Menu de spor da cok guzel geldi afiyet olsun 💞
yok kuzu ben genelde tek ogun yiyorum bazen iki, diyetle ilgili degil genel olarak....🥰

Ben de ilacsiz olamıyorum maalesef 🥺 en son 8 ay olmadim ilacla oldum ilaclar da cok riskli ben sigara kullaniyorum emboli riski var kullanmak istemiyorum 2 aydir gene olmuyorum.
İnsallah 80 kilolarin altina inersem bir umidim var.
Su an olmuyor musun canim?
seninle durumumuz benziyor, bende de pco insulin direnci var, ayrica kan pihtilasmam var hamilelikte kan sulandirici igneler kullanmistim, :KK14:var, aylarca adet gormuyorum bende...

glukofen den allah razi olsun iki uc ayda bir de olsa adet oluyorum onu kullanirken, glukofenden once 1 yil olmayip tarlusal icip oldugumu biliyorum.sen kullaniuomusun insulin direnci icin bisey?

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

belmayne belmayne orti olmusuz haydi gazamiz mubarek ola. ben grubun bahtsiz bedevisi olarak allah kurtarsin diyorum🤣🤣🤣
kuzu kv canakkaleli mi? sorunlu tipler olunca bilemedim:) ben de canakkaleli sayilirim insani ozellikle kayinvalideleri cok tatlidir genelde, bahsettigin sorunlarin o cografyada olmasi cok ilginc geldi.

Ne guzel canim iyi gecer insallah ziyaretiniz ben de İstanbul'da okudum cok severim sehir olarak. Canakkale de harika yer 👍
Yari mersinliyim canim annem burali ve burda yasiyor yemekleri guzel 😂 ben hatayda gorev yapiyorum 5 senem doldu.
Haftasonu icin geldim pazar donecegiz insallah cok uzun kalamiyorum hic bir yerde hem is hem de 10 yasinda kedi kizim var 🐈 😍 aklim onda su an bile..
İyi geceler orticim 💞
Bana yakinmissin ben de Adana'da oturuyoru diyet bu bolgedeki sehirlerde diyet yspmak daha bir zor. Benim de kedi var ama kardesim alacak.

Benim tupbebek denememde pcos görünümlü yumurtalık olmadığı için ohss olmadım zaten ilkinde 4 ikincide 3 yumurtam olmustu ilki tuttu 3 aylıkken kaybettim ikinci de döllenme olmadı kızım tedavisiz oldu 💜
Ama ohss olan birini görmüştüm su çektiler karnından hastanede yatırdı doktor sonra
cok fenaymis ohss ☹️

yok kuzu ben genelde tek ogun yiyorum bazen iki, diyetle ilgili degil genel olarak....🥰
Afiyet sifa olsun canim 💞🥰
seninle durumumuz benziyor, bende de pco insulin direnci var, ayrica kan pihtilasmam var hamilelikte kan sulandirici igneler kullanmistim, :KK14:var, aylarca adet gormuyorum bende...

glukofen den allah razi olsun iki uc ayda bir de olsa adet oluyorum onu kullanirken, glukofenden once 1 yil olmayip tarlusal icip oldugumu biliyorum.sen kullaniuomusun insulin direnci icin bisey?
Cok gecmis olsun canim sana da..bir an once gecer insallah bu hastaliklar.
Aslinda glifor verdi doktor gecen sene, o zaman iki uc ay kullandim agiz kuruluğu vs gibi yan etkileri olmustu ayni zamanda baska ilaclar da kullaninca amaan diyip birakmistim 😔
Regl icin yasmin ya da diane 35 verdi kadin dogum doktorları fix onlar da uzun vadede yan etkisi cok yuksek ilaclar oldugundan kullanmak istemedim.
Beslenmemi ve egzersizlerimi duzeltirsem hepsi kendiliginden duzelecek dedim ama su an acaba diyorum icimden senin yazdigindan sonra evde de var glifor 🤔

Bana yakinmissin ben de Adana'da oturuyoru diyet bu bolgedeki sehirlerde diyet yspmak daha bir zor. Benim de kedi var ama kardesim alacak.
Ne guzel ben de Adanaya tayin istiyorum 2 yildir. Mersinde kurum yok bizim ama yapmiyor kurum maalesef 5 senem dolmus iyi personelmisim vs hic bir onemi yok yeter ki araya girecek isini yaptiracak adamin olsun..herneyse canimi sikan bir mevzu oldugundan dolmusum yazdim kusurabakma 😔
Buralarin yemekleri guzel evet :) aa neden kardesin alcak kedini ayrilmak zor olur 🥺

Afiyet sifa olsun canim 💞🥰

Cok gecmis olsun canim sana da..bir an once gecer insallah bu hastaliklar.
Aslinda glifor verdi doktor gecen sene, o zaman iki uc ay kullandim agiz kuruluğu vs gibi yan etkileri olmustu ayni zamanda baska ilaclar da kullaninca amaan diyip birakmistim 😔
Regl icin yasmin ya da diane 35 verdi kadin dogum doktorları fix onlar da uzun vadede yan etkisi cok yuksek ilaclar oldugundan kullanmak istemedim.
Beslenmemi ve egzersizlerimi duzeltirsem hepsi kendiliginden duzelecek dedim ama su an acaba diyorum icimden senin yazdigindan sonra evde de var glifor 🤔
11 yil gynelle kullandim, yasmin in cesitlerinden, ama cocuk istiyorum.deyince onu biraktirip glikofen vermislerdi, benim mucize ilacim glukofen, resmen vucudum kendine geliyor. adetlerim kendiliginden olmaya basliyor kilo verebiliyorum.

bana da cok yan etki yapiyor, 3-4 gunde bir ishal, mide bulantisi ve inanilmaz migren krizleri. dun grcr mesela kendimden gecmistim bas agrisindan... ama glukofenin uzun vadede cok faydasinj gorursun

Back
X