• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy cok gecmis olsun ortim ya bu elektronik aletler gitti mi bir anda gidiyo ya cok can sıkıcı 😔 oppo ben de dueunmustum alacagim zaman ama iyi degilmis baksana insallah duzelir serviste 💞
ben de merak ettim dun etiketledim hatta dedim haftasonu kacamak mi yaptin da gelmiyosun diye 🤭
kaçamak doğru da emnis den kaçamazdım gene :-)

Tövbee tövbee ne kadar iyi tanımışlar :KK48: ama geliceğdim yürüyüşde onun içindi walk değildi :-) Geçende dedim ya sevinçli bi haber aldık Eşim memur oldu tbmm nin istanbul ayagında onu dün akşam evde hamburger yaparak bi süpriz yapayım dedim hesabım köfteyi yemekti bana eşlik etmiceksen yapmasaydın dedi bende dünden razı :KK23: ama iki öğündü dün yürüyüşte de 4500 adımda kaldım çökmeden :KK14:
Oo hayirli olsun canim esinin yeni isi Allah iyilerle karsilastirsin hayirli kazanclar versin 🥰
İyi yapmissin bosver 😇💞

teşekkür ederim ortiim :KK200: sen nasılsın iyi misin
Çok sukur ortim dun ben de yemek yogurt falan yaptim haftaici isten gelince biseler hazir olunca rahat ediyorum 💞 challenge yapamadim o yuzden evde yoga yaptim 1 saat 🧘
İyi gidiyor elhamdülillah canim 🥰

Kızlaarrr aa astroloji yapmışınız ben bir Yay eşim de bir Yengeç ise varın siz düşünün uyumumuzu :KK14: Sizi seviyorum bana ayrılan süreninn sonuna geldim hazırlanacak koca çanta iki çocukla toplu taşıma heyecanı felan sanırım bütün egzersizlere bedel :KK48: akşam geliciğim kardeşimden pc yi artık ne şekilde alırsam​

İkizleri de çok gömerler :KK70: ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :KK70: her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:
Ay anam ne güzel muhabbet dönmüş gece buralarda benden pireler uçuşurken😂 Ay ben de ikizlerim, hep gömerler. İki yüzlü ikizler lafını çok duydum 😂😂 yükselenim de akrep ama öyle kulaktan duyma bilgiler benimkiler. Hele Ay burcu falan diyorsunuz ya ilk defa duydum. Eşim de aslandır ve çok iyi anlaşırız. Bir onu biliyorum 😂😂

Günaydın
Bugün iyiceyim biraz
Kanama devam ama agrım azaldı kızımda 10 kilo oldu teyzeleri yaklaşık 4 aydır 9.5 kiloydu 😊
Hiç ev keki yemedi ona kek yaptım sabah kendim de kibrit kutusu kadar yedim. Artık cidden kan kaybından canım tatlı istiyordu
Inşaallah tez zamanda geçer su sıkıntım Rabbim kimseye dert vermesin
Çok sevindim canım ağrının azalmasına. 🤗

Tövbee tövbee ne kadar iyi tanımışlar :KK48: ama geliceğdim yürüyüşde onun içindi walk değildi :-) Geçende dedim ya sevinçli bi haber aldık Eşim memur oldu tbmm nin istanbul ayagında onu dün akşam evde hamburger yaparak bi süpriz yapayım dedim hesabım köfteyi yemekti bana eşlik etmiceksen yapmasaydın dedi bende dünden razı :KK23: ama iki öğündü dün yürüyüşte de 4500 adımda kaldım çökmeden :KK14:
Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim 🤩
Hamburgerede çok sevindim sevinçten pıt pıtt :cry:

Selam arkadaslar, bugün spor yapmayı planlıyorsunuz demi💪💪

Hadi kalkalım yapalım sporumuzu yağları atalım.

Bana ev işlerini yapmak için bir motivasyon bir kıvılcım verin yaa.
Çok işim var ama sevmiyorum zaten daha başlar başlamaz isteksizlikle beraber yorgunluk da başlıyor, hemen yoruluyorum.
Ve bir de iyi tutan bir pandispanya biliyor musunuz. Youtube da çok çeşit var ama ben ilk defa yapacam😰

65 dk eliptik yaptım leğen kemiğimi hissetmiyorum çok acıyor çok mutluyum 😍

Ev işine nerden başlayayım, kesin başlayacam yerde kalacağım için en önemlisi olmalı, (giysileri katlama, silme süpürme, mutfak, Wc, banyo kurabiye pasta filan yapmam lazım)
Normalde ben kukuman kuşu gibi 10 saat oturdugum yerde dertli dertli düşünüp kalkar ve bunlardan ancak birini yapabilirim bir günde.😭😭😭

Son düzenleme:
Günaydın
Bugün iyiceyim biraz
Kanama devam ama agrım azaldı kızımda 10 kilo oldu teyzeleri yaklaşık 4 aydır 9.5 kiloydu 😊
Hiç ev keki yemedi ona kek yaptım sabah kendim de kibrit kutusu kadar yedim. Artık cidden kan kaybından canım tatlı istiyordu
Inşaallah tez zamanda geçer su sıkıntım Rabbim kimseye dert vermesin
Sonunda iyi haber gelmiş çok sevindim canım günbegün daha iyi olacaksın inşallah ♥️

Kızınada maşallah annesine moral vermiş ne güzel minnoş :nazar:

Back
X