• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 Kasım

8.30
2 dilim cavdar ekmeğine 2 dilim gravyer peyniri ve 2 dilim domates ile tost
3 zeytin
dereotu, 2 dilim ananas

13.30
6 yk havuçlu kabaklı tarator
1 dilim cavdar ekmeği

13.30-18.00 arası
10 badem 1 kefir
1 bardak laktozsuz sutlu kahve
1 armut

19.30
3 yk börülce salatası
2 yk sarmısaklı yoğurt
2 dilim tuzsuz etimek

su: 1.5 lt (daha içeceğim)
spor: 60 dk alt karın, karın kol bacak hit cardio chloe ting 240 puan
Pain Killer Pain Killer
Yine supersin canim masallah.
Sana gıpta ediyorum, gıp 😁

Ben Ankara'ya geleli 3 yıl oldu canım eşimin işi sebebiyle geldik ama artık kalıcı Ankaralıyız 🙈

Onun öncesinde hep İstanbul ailemde İstanbulda ♥️
ben Marmara iktisat mezunuyum
Sonra bankacılık yaptım çalışırkende yüksek lisans yaptım ik da.
Şimdi evdeyim :KK3: :))
oy maşallah canım yüksek lisans bile bitmiş helal olsun:KK55:
İstanbuldan sonra Ankara sana zor olmadı mı canım ablam 8 sene ordaydı gittim geldim heryer birbirinin aynı sanki Ankarada :KK48:
Kpss 2022 ye girsem mi diyorum lisansdan a grubu değilde b kadrodan yaş sınırı oluyor mu emin değilim araştırmam lazım bilenn var mı ? Yaş oldu 34 🙈
yaş sınırını hiç bilmiyorum canım vardı sanki ama kaç hatırlamıom

Selam canım ortim,🤗
Iyiyim canim tesekkur ederim. Gun boyu cocuklarla ugrastik simdi de sayfalar baya birikmis onlari okuyordum.🤓
aksam saglikli yedim ama cok yedim sanirim yaa cunku cok acikmistim.
neyseki sporu sabah yapmistim, suan hem halim yok hem midem doluo_O

sen ne yaptin canim, yorulmusundur camasir isleriylr ugrasmisin. :KK69:
oh vakit geçirmişsiniz ne güzel canım :) dur hemen menune bakıom sağlıklıysa cok da yesen sorun yok doyduysan tamamdır :kk77:
ben dediğin gibi çamasır yemek spor dus derken bu saati ettim :hamarat:
Yine supersin canim masallah.
Sana gıpta ediyorum, gıp 😁
kuzum cok sağol ben de akşamı geç oldu diye hafif yapayım dedim ama sporun üstüne sanki karnım kazınır gibi oldu :110: gideyim de soda bitki çayı neyin içeyim :)))

Yeni okudum ♥️
Teşekkür ederim canım biliyorm bu konuyu özelden konuşmustuk o yüzden sana birşey demedim normal şartlarda katılımın ,diyetin sporun motivasyonun ve ekibe kattıkların zaten ortada 😘 bu haftada çok iyi olacağına eminim ♥️
Hedefini yazmış mı doktorcummm diye bakınırken geçmişe gidince bunu buldum hedefini bulamadım :-)
Aa aynen ,artı gelince kaçma moduna girdim heralde :D
Hedefim 67.7 olsun :)

oy maşallah canım yüksek lisans bile bitmiş helal olsun:KK55:
İstanbuldan sonra Ankara sana zor olmadı mı canım ablam 8 sene ordaydı gittim geldim heryer birbirinin aynı sanki Ankarada :KK48:

yaş sınırını hiç bilmiyorum canım vardı sanki ama kaç hatırlamıom
Zor olmadı valla ben sevdim :)) istanbuldan çokca bıkmıştım hafta sonları çıkıp çıkıp araba park edecek yer bulamayıp geri döndüğümüz yada trafikte kilit kalıp vazgeçtiğimiz çok oluyordu bir hafta sonumuz oluyordu ondada hep böyle ziyan gidiyordu saatler.. Sırf bu yüzden sevdim ankarayı deniz yok ama gölleri ormanları bol maşallah istediğin yere trafik olmadan gitme gezme imkanın oluyor :) sadece yalnızsın işte :(

Yaş uzmanlık memurlarda varmış sanırım müfettişlik vs gibi ama ben herhangi bir kurumda düz memur olayım diyorum en yakın sınav 2022 bakalım
neden memurluğa yöneldim ben istanbulda çalışırken özel bir bankadaydım genel müdürlükte ama kapalı değildim o zaman. şimdi özel bankalar kapalı çalışan almıyor ancak katılım bankaları alıyor ama onlarında ankaradaki şubeleri sayılı. genel müdürlükler olsa sansım çok ama onlarda istanbulda :/ haliyle bana memurluk kalıyor :)

10:00
7 badem,su

12.00
sucuklu yumurta
1kk peynir
5 zeytin
3 çok ince wasa (gr olarak 2 wasa yapar)
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez

14.00
kahve

18.00
1 tabak dolusu bezelye yemeği
Çok çok çok ayran
7 acı yeşil biber

akşam hem ayranı hem bezelyeyi daha az tutmalıydım ama açlık bunu yaptırdı :KK43:

su.2 litre
Spor 60dk eliptik

Namaria Namaria
ortim akşamın gayet güzel 1 tabak bezelyeden ayrandan noolcak hiç moralini bozma sağlıklı gayet canım 60 dk eliptiğine de hayran kaldım maşallah :KK19:
Bugün menüm 16/8 if
Sabah yeşil elma,yoğurt, zencefil zerdeçal karabiber 1 ceviz, matcha çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,zeytin salatalık maydanoz ,matcha çayı
Ara türk kahvesi
Akşam light ton balığı,1 dilim kepekli ekmek ,matcha çayı
Ara maydanozlu form çay
7000 adım , ~600 kalori
canımcım hoşgeldin bu menüden ayak sesleri duyuyorum...listeleri sallayacağının ayak seslerini :halay: :sampiyon:

Zor olmadı valla ben sevdim :)) istanbuldan çokca bıkmıştım hafta sonları çıkıp çıkıp araba park edecek yer bulamayıp geri döndüğümüz yada trafikte kilit kalıp vazgeçtiğimiz çok oluyordu bir hafta sonumuz oluyordu ondada hep böyle ziyan gidiyordu saatler.. Sırf bu yüzden sevdim ankarayı deniz yok ama gölleri ormanları bol maşallah istediğin yere trafik olmadan gitme gezme imkanın oluyor :) sadece yalnızsın işte :KK43:

Yaş uzmanlık memurlarda varmış sanırım müfettişlik vs gibi ama ben herhangi bir kurumda düz memur olayım diyorum en yakın sınav 2022 bakalım
neden memurluğa yöneldim ben istanbulda çalışırken özel bir bankadaydım genel müdürlükte ama kapalı değildim o zaman. şimdi özel bankalar kapalı çalışan almıyor ancak katılım bankaları alıyor ama onlarında ankaradaki şubeleri sayılı. genel müdürlükler olsa sansım çok ama onlarda istanbulda :/ haliyle bana memurluk kalıyor :)
anadan ayrı oldugumuz her yer gurbet :/ sevdiysen ne güzel canım ben yaşamadım ama ablamın yanına gittim geldim de işte ne biliyim cok sevemedim :olamaz: ama yasasam severdim belki bilemiyorum ablamlar da şimdi tayin oldular gaziantepe, ankarayla bagımız kalmadı artık.
hayırlısı olsun canım nerde mutlu olacaksan orası olsun inşallah ben de senin yerine olsam kpssye girerdim :KK19:

Son düzenleme:
Tabloyu paylaşmayı unutmuşum kızlar yeni hedef listesinide bugün yapayım :)

Hedefini yakalayan seyrekyagmur seyrekyagmur ayvacicegi ayvacicegi kirmizigitar kirmizigitar A AKREPcg Namaria Namaria tebriklerr kızlar adım adımm zafer sizin olacak inşallah 🏆🏆

🎯23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU 🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
70,1​
69.5​
♥️
67,6​
67,4​
❌
81,4​
80,8​
❌
51,4​
51,2​
♥️
62​
61,8​
♥️
73,8​
73.5​
♥️
72,8​
72,3​
❌
99,5​
98,6​
♥️
64​
63​
❌
58.8​
58.5​
❌
76.8​
75.9​
❌
67,2​
67​
52,2​
52​
❌
91,4​
90.5​
Hedef nalet 81 🥴

Kızlar iyi akşamlar.
165 boy 60 kiloyum.
57 olmam lazım kısa sürede. Hızlı veremiyorum yaş 44.
Bir süre kendimi sizin sayenizde denetlemek istiyorum zira iştahım inanılmaz boyutlarda bu ara.😔
İyi aksamlar 3 Kilo ne ki keske benim de hedefim 3 kilo vermek oksa 🙃 hosgeldiniz basarirsiniz saglicakla insallah 👍

Back
X